Man tai neįdomu tos psichologijos. Kadaise bandžiau paskaitinėt ir dabar kartais paskaitau, bet nebent kokį straipsnį. Galima kažką sužinot, bet skaudžių pojučių tai nekeičia. Atrodo, ir bandžius kapstytis aš, ir pas tuos gydytojus vaikščiojus, ir į tą dienos stacionarą, ir vaistai, ir knygos, ir sukandus dantis kažką per prievartą veikus. Velniop viską. Iš to jokios naudos. Tik kitiems našta. Paskutiniu metu jausdavausi kalta, kad išvis einu į tą PSC. Blem, gydytojas irgi žmogus, į tą vietą internete geriau panaršo, pailsi, vietoj kažkokios, atsiprašant, bobos, kuri vaikšto vaikšto ir vis tiek nieko iš to.
Nelabai suprantu, ar mano stadija tokia sunki. Ko gero, ne. Iš darbo vis tik neišmeta. Viešai rodausi daugmaž susitvarkius, nagai visada lakuoti, kartais net šypsausi, bendrauju kažkiek, nors ir tik su tam tikrais žmonėm.
Bet gyventi neįstengiu, tik egzistuoti. Gyventi be proto sunku. Viskas vargina, niekas nekabina, dažniausiai labai neramu, kartais mažiau, o kartais tas jausmas, kad viskas lyg per juodą šydą. Nesakau, kad viskas blogai, gal net niekas neblogai. Bet viskas taip sunku, sudėtinga, skauda. Ai...
Išmečiau beveik visus batus. Kalną batų, kalną rūbų ir kalną popierių.
Nepatogu prieš dieduką (radau jam smagų pavadinimą, bet jis neprisimena to žodžio ir ginasi, kad jis ne toks). Skelbėsi smetonišku kavalierium, bet pasakiau, kad žodis kavalierius čia netinka. Guglinau sinonimus, bet niekas netiko. Radau tik vieną kažką pan., kas galėtų tikt, tai ir vadinu.
O nepatogu, nes kaskart paklausia kaip diena ar kažką ten pan., nu neslepiu nuo ano. Nu negeraiiiiiii man sakau. Ir vos nežliumbiu.
Bet tas savo memuarais kažkaip užglaisto. Bet jau nebepralinksmina paskutines dienas net tas. Negerai.
Gerą čia post`ą išvemiau. Neilgą tokį visai.