QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 07, 22:13)
Tačiau ar akimirkai galite įsivaizduot, kad sapnai gali ir nieko nereikšt. Mintys, išgyvenimai per dieną, viskas susijaukia, ir atsispindi tokiu būdu .
Aš netikiu, kad sapnai gali būti pranašiški, t.y. kažką nuspėti į priekį. Šiaip tu teisi, tai mintys, praeitis, išgyvenimai, neišreikštos emocijos, viskas kas mumyse susikaupę ir likę pasamonėj, sapnuojant išlenda. T.y. nuspėt gal negali, bet kažką pasakyt, ką mes "žinom" bet normalioj būsenoj nesuprantam kad žinom, turbūt gali. Kita vertus, ir fantazija lavinasi, nes gali tiesiog prisiminimai susidėlioti įdomia forma, arba kokios neišsipildžiusios svajonės.
Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 07, 21:00)
kažkaip mielai čia jūs.
Tu paskutinėm dienom atrodai mielesnė.
Aš irgi patarčiau pabandyt knygą paskaityt. Kad ir sunku. Nu kaip tie mokslininkai sako - turėtų užpildyt ilgalaikę atmintį, arba gal ką nors negero iš ten pakeisti nauju.
Aš skaitau kartais vakarais, labai po nedaug. Nes neturiu niekam kantrybės, nenulaikau dėmesio kažkaip. Man ir renginius kokius nors, spektaklius, bet ką išbūt sunku. Vakar buvau paklausyt chorų. Nustebau kad neprailgo, vienoj vietoj net apsižliumbiau, kaip galingai skambėjo.
Papildyta:
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 07, 15:54)
O man kazkas darosi. Noriu SPALVU!
Šiandien išėjau į pardę tokiu megztuku - dryžuotu visokiom elektrinėm violetavom ružavom spalvom. Visos pardavėjos su manim kalbėjo rusiškai, ryškiai galvojo kad baltarusė, nes ten jų daug būna.