Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(fucked-up @ 2013 12 07, 20:43)
Dėl ano sapno interpretacijos, tu kaip ir teisi.

aš tik spėlioju, geriau tai tu pati žinai. O šiaip kiekviename sapne daug energijos, skubi, kažką veiki.
Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 07, 20:43)
Nekenčiau specialybes, nes buvo tokia, kad net gėda man būdavo pasakyt ką studijuoju.

sudominai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 07 gruodžio 2013 - 21:09
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 07, 19:50)
Sapnavau šiandien...

doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 07, 20:14)
fucked-up, koks įdomus sapnas  smile.gif
Kiek žinau, namą ar kambarį sapnuoti, tai reiškia sapnuoti save.Viena tavo dalis lieka miegoti, o kita eina studijuoti. Kažką studijuoji / veiki nemėgstamo? Froidas pasakytų, kad nieko neužmirštame atsitiktinai, t.y. jei kažką užmirštame, tai kažką tai reiškia. Aš tai nežinau ką. unsure.gif Bet matyt labai svarbu, jei prisiminei.ir stengeisi prisiminti

biggrin.gif daktaras Froidas su savo psichoanalize.
Šiaip labai žavu.

Tačiau ar akimirkai galite įsivaizduot, kad sapnai gali ir nieko nereikšt. Mintys, išgyvenimai per dieną, viskas susijaukia, ir atsispindi tokiu būdu .

Mane irgi domino psichoterapija, jos studijos. Visos galbūt panašius gyvenimo etapus praeina.
Bet tas šabloniškas orakuliškas aiškinimas man dabar taip banalu.
Geriau gyvent savyje per daug nesiknisant, patikėkit. Gyvenimas tuomet neatrodo toks sudėtingas. Mažiau skausmo ir vidinio draskymosi.

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 07, 21:13)
doh.gif  lotuliukas.gif
biggrin.gif daktaras Froidas su savo psichoanalize. 

Man tai Jungas labiau patinka.
Na, kam nepatinka analizuoti ir nori gyventi paprasčiau, tas taip ir daro.
Bet nesupyk, pasirodei labai bobiška su savo požiūriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 07 gruodžio 2013 - 21:17

Aš neanalizuoju. Būna po tokių sapnų, vis epizodai prasisuka prisiminus.
Bet visai idomu, kai kažkas interpretuoja ir netgi gal "pataiko"

Susipeškit dar dbr, nu biggrin.gif

Laukiu taškų, noriu pažiūrėti "Sibirietiškas auklėjimas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 07 gruodžio 2013 - 21:28
Man psichologijoj labai nepatinka dalyku kategorizavimas i tipus, fazes, ar kazka tokio i lenteles padalas
Atsakyti
Nu va. Sugebėjau net pasiimti ėsti pirmąkart dienoj ir net pasikrauti šmutkes ko nesikrovus. Žinau, kad juokinga, bet su manim taip yra. doh.gif Ir jau nei nemanau, kad tingiu. Nu tikrai neturiu jėgų šliaužti iš tos sukuistos lovos. Aišku, ir nieko aš nenoriu, bet ir belekoks veiksmas atrodo kaip kopimas į aukščiausią kalną. Kompą tik sugebu apsikabint.
Vis tik jaučiu skirtumą be vaistų. Man rodos, jėgų daugiau turėdavau ir mintys kažkiek šviesesnės buvo.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 07, 21:13)
Geriau gyvent savyje per daug nesiknisant, patikėkit. Gyvenimas tuomet neatrodo toks sudėtingas. Mažiau skausmo ir vidinio draskymosi.

tu teisi , visos mes labai skirtingos. Vienai gal įdomu kažką giliau sužinoti, kitai - kažką gyvenimiško, dar kam nors - maloniai pabendrauti . Teisė rinktis.
Papildyta:
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 07, 21:30)
Man psichologijoj labai nepatinka dalyku kategorizavimas i tipus, fazes, ar kazka tokio i lenteles padalas

man irgi , nieko tie tipai nesako , kažkam gal lengviau taip. Ypač diagnozės nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 07 gruodžio 2013 - 22:07
Vis del to, zmogaus asmenybe zymiai sudetingesne negu kazkokie ant vienos rankos pirstu suskaiciuojami tipai.
Suzinoti kas tu -- gana idomu, smalsu. Kazkas tokio kaip horoskopai.
Bet tai ka toliau daryt, to nelabai kas gali pasakyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapyras: 07 gruodžio 2013 - 22:12
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 07, 22:11)
Vis del to, zmogaus asmenybe zymiai sudetingesne negu kazkokie ant vienos rankos pirstu suskaiciuojami tipai.
Suzinoti kas tu -- gana idomu, smalsu. Kazkas tokio kaip horoskopai.
Bet tai ka toliau daryt, to nelabai kas gali pasakyt?

Manau, kad kiekvienas žmogus - daugiau nei kažkoks tipas. Ką toliau daryti? Gyventi doh.gif su savo silposiom ir stipriosiom pusėm.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 07, 22:13)
Tačiau ar akimirkai galite įsivaizduot, kad sapnai gali ir nieko nereikšt.  Mintys, išgyvenimai per dieną, viskas susijaukia, ir atsispindi tokiu būdu .

Aš netikiu, kad sapnai gali būti pranašiški, t.y. kažką nuspėti į priekį. Šiaip tu teisi, tai mintys, praeitis, išgyvenimai, neišreikštos emocijos, viskas kas mumyse susikaupę ir likę pasamonėj, sapnuojant išlenda. T.y. nuspėt gal negali, bet kažką pasakyt, ką mes "žinom" bet normalioj būsenoj nesuprantam kad žinom, turbūt gali. Kita vertus, ir fantazija lavinasi, nes gali tiesiog prisiminimai susidėlioti įdomia forma, arba kokios neišsipildžiusios svajonės.
Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 07, 21:00)
kažkaip mielai čia jūs.  unsure.gif

Tu paskutinėm dienom atrodai mielesnė.
Aš irgi patarčiau pabandyt knygą paskaityt. Kad ir sunku. Nu kaip tie mokslininkai sako - turėtų užpildyt ilgalaikę atmintį, arba gal ką nors negero iš ten pakeisti nauju.

Aš skaitau kartais vakarais, labai po nedaug. Nes neturiu niekam kantrybės, nenulaikau dėmesio kažkaip. Man ir renginius kokius nors, spektaklius, bet ką išbūt sunku. Vakar buvau paklausyt chorų. Nustebau kad neprailgo, vienoj vietoj net apsižliumbiau, kaip galingai skambėjo.
Papildyta:
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 07, 15:54)
O man kazkas darosi. Noriu SPALVU!  bigsmile.gif

Šiandien išėjau į pardę tokiu megztuku - dryžuotu visokiom elektrinėm violetavom ružavom spalvom. Visos pardavėjos su manim kalbėjo rusiškai, ryškiai galvojo kad baltarusė, nes ten jų daug būna.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 07, 22:46)
Aš netikiu, kad sapnai gali būti pranašiški, t.y. kažką nuspėti į priekį.

Aš tikiu, kad gali kažką nuspėt unsure.gif man yra buvę tokių įspėjančių sapnų.
Bet stengiuosi nespėlioti, taip ramiau.
Atsakyti
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 07, 21:15)
Man tai Jungas labiau patinka.
Na, kam nepatinka analizuoti ir nori gyventi paprasčiau, tas taip ir daro.
Bet nesupyk, pasirodei labai bobiška su savo požiūriu  ax.gif

Tai aš ir esu bobiška. smile.gif
Psichoterapiją lankau penkerius metus (spalį suėjo lygiai tiek). Dar pora prieš tai metų intensyviai domėjausi, skaičiau psicholiteratūrą. Praėjau daug stadijų: nuo begalinio susižavėjimo, jei tai galima pasakyt, įsitraukimo, savianalizės, psichoanalizės pas psichoterapeutą (mano psichė priklauso toms "žvaigždėms", ir yra labai puikus žmogus), visiško kliedėjimo, kiekvieno veiksmo priežasties aiškinimo iki visiško nusivylimo palaipsniui, banalizavimosi, ar panašiai.

"Atvėsimo" nuo šito dalyko laikotarpiu jaučiuosi geriau.
Praėjusi esu tą stadiją, kurioj tu esi dabar. Jei tau tai įdomu, ir tu gerai jautiesi, tai gilinkis ir tobulėk.
Kiekvienam savo pasirinkimas.
O man tai net bloga darosi nuo to. lankausi toliau iš inercijos, kadangi nemėgstu nieko mest, tik nebeskaitau ir nebeanalizuoju.
Gal dar kada sugrįšiu prie to, niekas nežino. Gyvenimas nenuspėjamas. Bet turbūt nenorėčiau.
Todėl man dabar atrodo labai naivūs tie psichoanalizavimai. Tokie vadovėliški.
Va, pasiaiškinau truputį smile.gif
Tikiuosi neįsižeidei.
Atsakyti