matyt mano tolerancijai nėr ribų
Ko jums Šėlsmė visoms užkliuvo? nu tegu išsako savo nuomonę, pažiūras ir galų gale savijautą.
pvz mane kai kurių rožiniai purslai irgi nervina, ale nepuolu jų valyt su nosine
o čia žmogui tiek skauda būt, gyvent, kad net jaučias šiapus ekrano .
pėdos ir rankos sukt kaip nurodyta instrukcijoj man nepavyksta . lūzerė visiška
Atsiprašau, jei kažką įžeidžiau, to tikrai nesiekiau.
Bet tas lialialia kaip viskas gerai ir gražu su gyvenimu, pernelyg akis bado ir kartais tikrai pikta, nes savo akimis matau melą, ko negaliu pakęsti.
Su manim panašiom temom ginčytis tikrai beprasmiška, nes visgi metų jau turiu ir to, vadinamo gyvenimo, kažkiek tikrai pažįstu. Man čia tas pat, kas sakytumėt "kaip gera įkišti ranką į ugnį".
Realiai nuo visų tų rašliavų forume nei jūs, nei aš nepradėsim mąstyti kitaip nei dabar.
.
Bet tas lialialia kaip viskas gerai ir gražu su gyvenimu, pernelyg akis bado ir kartais tikrai pikta, nes savo akimis matau melą, ko negaliu pakęsti.
Su manim panašiom temom ginčytis tikrai beprasmiška, nes visgi metų jau turiu ir to, vadinamo gyvenimo, kažkiek tikrai pažįstu. Man čia tas pat, kas sakytumėt "kaip gera įkišti ranką į ugnį".
Realiai nuo visų tų rašliavų forume nei jūs, nei aš nepradėsim mąstyti kitaip nei dabar.
.
QUOTE(ViARi @ 2013 12 01, 18:10)
aš pradėjau lankyti savo bobutę, daugiau su bendrauti, ir viskas pasikeitė.
nu va kaip paprasta viskas. nu.....
nepaisant visko, rašote skiltyje depresija
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 01, 17:03)
Tą patį apie tamstos požiūrį galiu pasakyti - briedų briadas. Pasidomėk astronomija bent paviršutiniškai prieš sakant tokius dalykus, kad ir kaip kvailai skamba. Šiaip jau nepriklausomai nuo to nori kas ar nenori kažkada nebeliks nei tamstos, nei palikuonių, nei aplamai Žemės.
Žinot, man taip patinka kankintis. Ką padarysi, kad taip miela.
Žinot, man taip patinka kankintis. Ką padarysi, kad taip miela.
Taip, gal ir nebeliks, bet ne dėl to, kad tu taip užsimanysi.. tokie pasisakymai mažų mažiausiai kvailokai skamba.
O kankintis, matyt, tikrai miela. Nes kam nemiela, tas kažką daro. o daryti pradėti reikia nuo savęs. Nes spjaudantis aplink ant visų ir visur geriau nepasidarys. Reikia ieškoti išeičių, galų gale gydytis kažkaip. Negali gi būti VISADA blogai, būna ir gerai. Tik ką nori, tą pastebi, ties tuo susikoncentruoji.
Aš tiksliukė. Tas pratimas neišeina nė per kur. Bet labai ir nesistengiau.
Šelsme, prie progos papasakok apie tačkės paieškas.
O šiaip gera žinia yra tai, kad pasaulis gyvuos ir išnyks savo metu, nepriklausomai nuo mūsų noro, nenoro ar piktinimosi.
O aš net tada, kai norėjau labai smarkiai dvėsti ir nenorėjau gyvent, nesigailėjau dėl to, kad gyvenau. Man geriau patirt ir gera, ir bloga, negu būt nepatyrus nieko. Bet kiekvienam savo.
Periodiškai dvėst (jautresiems verčiu į bendrinę kalbą, nenorėt gyvent, norėt numirt ar nusižudyt) pradėjau norėt nuo maždaug trylikos metų - priežastis daug maž žinau, ale kas iš to -, bet tas noras ateina periodiškai. Va dabar nenoriu. Net sugebėjau išvykt i kelionę ir sudalyvaut renginy, kuriame buvo žmonių - ta proga mąsčiau, kad prieš porą metų nenuidavau iki parduotuvės.
Yoda, sveika prisijungus. Šioj temoj žmonės labai nestadartiniai, ir ne visada yra taip, kaip atrodo, todėl apibendrinami ar įspūdžiai gali būt ir klaidingi.
Papildyta:
Vo, nu kaip visada į obuoliuką
Šelsme, prie progos papasakok apie tačkės paieškas.
O šiaip gera žinia yra tai, kad pasaulis gyvuos ir išnyks savo metu, nepriklausomai nuo mūsų noro, nenoro ar piktinimosi.
O aš net tada, kai norėjau labai smarkiai dvėsti ir nenorėjau gyvent, nesigailėjau dėl to, kad gyvenau. Man geriau patirt ir gera, ir bloga, negu būt nepatyrus nieko. Bet kiekvienam savo.
Periodiškai dvėst (jautresiems verčiu į bendrinę kalbą, nenorėt gyvent, norėt numirt ar nusižudyt) pradėjau norėt nuo maždaug trylikos metų - priežastis daug maž žinau, ale kas iš to -, bet tas noras ateina periodiškai. Va dabar nenoriu. Net sugebėjau išvykt i kelionę ir sudalyvaut renginy, kuriame buvo žmonių - ta proga mąsčiau, kad prieš porą metų nenuidavau iki parduotuvės.
Yoda, sveika prisijungus. Šioj temoj žmonės labai nestadartiniai, ir ne visada yra taip, kaip atrodo, todėl apibendrinami ar įspūdžiai gali būt ir klaidingi.
Papildyta:
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 01, 18:14)
matyt mano tolerancijai nėr ribų
Ko jums Šėlsmė visoms užkliuvo? nu tegu išsako savo nuomonę, pažiūras ir galų gale savijautą.
pvz mane kai kurių rožiniai purslai irgi nervina, ale nepuolu jų valyt su nosine
Vo, nu kaip visada į obuoliuką
QUOTE(marmozel... @ 2013 12 01, 18:17)
O kankintis, matyt, tikrai miela. Nes kam nemiela, tas kažką daro. o daryti pradėti reikia nuo savęs.
o Jūs turbūt jos kambariokė/sesė/mama. nes viską matėt viską žinot - kad ji nieko nedaro.
aš tik vieno nesuprantu - kaip žmonės nesupranta, kad gali būt tikrai blogai, net ir kažką darant kad būt geriau
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 01, 18:17)
Na tokie dalykai šioj skilty nelabai tinka, labiau prie karmos temos priskirčiau:) man tai buvo jau seniai... Tiesiog jeigu žmogui (ypač vaikui!!!) gyventi nemiela juk turi būti kažkokia priežastis, kad ir labai užslėpta. vaikui gal meilės trūksta. bet jeigu iš artimiausios aplinkos jos gaunama pakankamai ir vis tiek atsiranda suicidinių minčių, reiškia kažkas negerai. aišku toks ryšys čia jau iš mistikos pasaulio, bet gal tai tiesa?
QUOTE(Daniella @ 2013 12 01, 18:21)
Net sugebėjau išvykt i kelionę ir sudalyvaut renginy, kuriame buvo žmonių
oooo
tai gal užsieny buvai?
čia jau tau žygdarbis
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 01, 17:23)
o Jūs turbūt jos kambariokė/sesė/mama. nes viską matėt viską žinot - kad ji nieko nedaro.
aš tik vieno nesuprantu - kaip žmonės nesupranta, kad gali būt tikrai blogai, net ir kažką darant kad būt geriau
nei mama, nei sese nei bbz kas bet tas nuolatinis zyzimas, skundai, nepasitenkinimas ir tt.. tokie nu.. perspausti, sakyčiau ar kaip. Nu taip mąstant niekas nepasikeis niekada, bet teisingai šelsmė ir sako, kad ji nuo tų rašliavų kitaip mąstyt nepradės.. o ir ne mano reikalas, vienok.
o kad gali būti blogai aš suprantu, ne veltui čia toj temoj ir paskaitinėju. buvo tikrai sunkių etapų, buvo ir vaistų, ir psichoterapijos, visko buvo. bet jei būčiau tik nuolat SM'e sėdėjusi ir buzojusi kaip chujovai gyvent ir kokia aš vargšė, tai tokia ir būčiau tapusi realiai.
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 01, 18:26)
Oj ne ne tiek dar ne
Nors jau kirba mintys apie Latvija.
Žiūriu jau net norėtis pradeda kažkur lėkt.
Kaip tavo mergina? Ar nerašai pastaruoju metu, ar nepastebėjau?
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 01, 17:14)
Nu, džiaugiuosi, kad nepavyksta daugeliui, nes jau galvojau, kad būsiu viena lūzerė.
Bet užstrigau tai žiauriai. Reikės išmokt kažkaip atsikratyt tų bandymų, nes dabar kiekvieną laisvą minutę sukinėju ir bandau save perlaužt, štvjmt.
QUOTE(Daniella @ 2013 12 01, 18:29)
Kaip tavo mergina? Ar nerašai pastaruoju metu, ar nepastebėjau?
nerašau.
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 01, 18:32)
kiekvieną laisvą minutę sukinėju ir bandau save perlaužt, štvjmt.
jeusmarijaviešpatiešvenčiausias