Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 06, 18:21)
-ačiū  smile.gif
nežinau kada tą padarysiu. O ir suabejoju ar tikčiau.  Skaitau  daug psichologinės literatūros. Įdomu.

--man ji labai patiko  smile.gif Nes labai išraiškinga ir kartais giliai kabindavo, o ne paviršium slysdavo. Ir dienos foto įspūdingi buvo, sukrečiantys. Na, kaip menas ir turėtų kažkiek sukrėsti.
Įdomu, kaip jai sekasi?

-Kodel abejoji? Man atrodo, kad turi viska, ko tam darbui reikia. O ypac, YPAC, esi nuolat "in". Jauciasi, kad tai tavo arkliukas ir kad tave veza. Lyg pasaukimas koks.
Ko dar reik?

--Man irgi. blush2.gif Ne visada, kartais siurpindavo, nervindavo, piktindavo, bet patiko. Kaip kokia siaubo psichodrama. Neleido uzmigt apsikabinus sodo nykstuka.
Man patiktu, jei ana griztu. ax.gif
GWKE's stailas panasus kazkuo, tik daug sviesesnis.

QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 06, 18:53)
Tik norisi neslėpti savo nuomonės, gal kam nors būtų reikalinga, o jei ne, tegul neskaito, juk gyvenime ne visi sako tik tai, kas patinka ir nesistengia atspėti kuo galėtų įtikti, kad kažkas trumpam pasijautų pamalonintas.

Man irgi apynasris paskutiniu metu vis labiau spaudzia... Nu gal PMS'as... g.gif
O tu tai ir svelni ir visaip kitaip gera. Pinot, nevaryk dievo i medi.

QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 06, 19:06)
Galbūt. Bet man atrodo, kad aš visada tokia buvau. O jei pažvelgus į visas čia iš seniau esančias, tai jau daugelis nebe tokios "aptakios". Na, išskyrus vieną. Bet ir gerai, manau. 4u.gif

Kazi kas cia tokia aptaki??

Jo, as gyvenime tai nesveikai aptaki. Apynasris tvirtai prisegtas, beveik su skura suauges po simts pypkiu..
Bunu gera gera, o paskui uzmusu. unsure.gif

Apie Yoda parasiau ka galvoju. Gailiuosi tik to, kad parasiau.
Bet nieko, gyva dar. Maciau susikure savo tema, kur sako, kad depresikes yra beurk.
Nors vos pries diena ar dvi istraukem ja is mirties nagu, grazinom darna i seima ir visos iki paskutines buvom karstai mylimos.
Va taip va... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 06, 20:33)
ir visos iki paskutines buvom karstai mylimos.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

man patinka zmones astraus proto, tai biski truksta anos (psichodramos) man irgi rolleyes.gif

as sapnuoju, kad reik eit i mokykla, nes nebegalioja atestatas, ir vis nueinu basa unsure.gif , ir aisku, nieko nesiruosusi. doh.gif
o kai ejau i mokykla, tai sapnuodabau, kad ateinu be kuprines doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a-bbz: 06 gruodžio 2013 - 20:10
Aš prieš egzus dažnai sapnuoju, kad vėluoju į juos arba apskritai kažkaip pamirštu nueit ir tik po laiko suvokiu, kad to nepadariau. ir dažniausiai dėl to, kad yra daug visokių kitokių reikalų
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 06, 20:33)
Bet nieko, gyva dar. Maciau susikure savo tema, kur sako, kad depresikes yra beurk.
Nors vos pries diena ar dvi istraukem ja is mirties nagu, grazinom darna i seima ir visos iki paskutines buvom karstai mylimos.

Man rodos, kad jei ne tu, tai kas kitas smile.gif baigtis butu ta pati. smile.gif Nes ji priklauso nuo požiūrio (į kitus ir save), tikslų, emocinės būsenos. Juk nuo meilės iki nemeilės toks jau menkas žingsnelis.
Atsakyti
Toje kitoje temoje gali atsirasti visokių nuomonių, juk įprastai ten vyksta didesnės "drakės" dėl nuomonių skirtumo nei čia. Nebent eitų į kokią bendraminčių temą. unsure.gif
Man atrodo , kad ji jaučiasi gana vieniša . Turbūt nėra taip lengva bendraminčių rasti.
unsure.gif
Bendraminčiuose yra tokios temos: "jaunos ir fainos", "Vėjavaikės", "Apvalutės", "Jaukūs namučiai". 4u.gif Manau, kad ten visai smagiai bendrauja. Siūlau Yodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 06 gruodžio 2013 - 22:22
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 06, 19:33)

O tu tai ir svelni ir visaip kitaip gera. Pinot, nevaryk dievo i medi.
Kazi kas cia tokia aptaki??

Gerai jau, gerai, nevarysiu. biggrin.gif

Tu tai gal gyvenime aptaki, bet čia tu savo neaptakumą įrodei kaip tik vakar. lotuliukas.gif Ne tu.

Man keista, kad ilgitės anos psichodraminės personos. Juk ten buvo sunkus atvejis ir su sveikata, ir su gyvenimu. Aš ją skaitydama, pati jausdavausi ligonis. Siaubo košmaras, nors ten buvo įdomus individas. Bet juk ko gero, ten viską darė liga. Aštrino anos mąstymą, kaitino psichiką. Kaip visų ta liga sergančių ligonių tam tikram periode. g.gif
Nesistebėčiau, jei vėl sugrįžtų. Užsidirbčiau karmos taškų. smile.gif

Reikės nueiti į Yodos temą pasiskaityti. Irgi įdomus atvejis. g.gif

Atsakyti
Skaičiau Yodos temą. Geriau paklausytų, kad reikia kreiptis bent į psichologą, jei jau gyvenime buvo tokia krizė, kad norėjo žudytis. Ir nuotaikos nėra visai stabilios: vaikšto su vaiku pajūryje, paskui į kapines užsuka žvakučių uždegti. vis tiek kažkokia depresija yra. Kad tik negilėtų, jei niekas nepasikeis. unsure.gif
Mėgina taip kaip moka kelti sau nuotaiką ir kitiems. Nuo to gali būti ir dar sunkiau doh.gif
Ne visoms tinka būti tik namų šeimininkėmis. Reikia prašytis laisvo laiko tik sau :kursai, masažai, bendravimas, dar kas nors. Tada ir vyro pasakyti žodžiai nebus tiek svarbūs. Be to moterims per dieną reikia kam nors pasakyti apie du tūkstančius žodžių. Vyrai nepajėgūs tiek išklausyt turbūt unsure.gif
Gaila, kad nebėra temoje senbuvių, kurios kėlė prieš save ranką ir stebuklingu būdu liko gyvos. Tai vis tiek reikėjo gerti vaistus, kad mintys pasikeistų (gal smegenims trūko kokių tai medžiagų) ir psichoterapija.
Be to, vaikas auga. Jau vien dėl jo reiktų savimi pasirūpint kol laikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 06 gruodžio 2013 - 22:50
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 06, 23:45)

stebuklingu būdu liko gyvos.

aš ne apie visas žinau. įdomu, kuri tikrai stebuklingu būdu liko gyva, nes iš žinomų, tai man pasirodė, kad visiškai sąmoningai ar bent pakankamai, be jokių stebuklų.

ir aš nesuprantu, kodėl jūs pripaišinėjat ligas.
kas čia nenormalaus vaikščioti pajūriu ir po to eiti į kapines? aišku, jokios Yodos temos neksaičiau ir nesiruošiu skaityti. bet kuo jus ji taip traukia nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 06, 23:22)
Siaubo košmaras,  nors ten buvo įdomus individas. Bet juk ko gero, ten viską darė liga. Aštrino anos mąstymą, kaitino psichiką.

Man ji buvo paveiki, kad ir ne visada teigiamai, bet tuo ir patiko. Ir protas unikalus, įžvalgos. Tik problemos su emocijom, galbūt, dėl ko pati kankinosi. Ir kai kuriuos jautresnius kankino, tai faktas.
Ir man asmeniškai baisiau buvo kai čia atsirado devuška. Kadangi žinojau ją gyvai, ir žinojau kas su ja darosi, laukiau kaip čia pašiurpins visą temą. Bet kažkaip gan švelniai praėjo ir išėjo.. tai ir gerai.
Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 07, 00:07)
bet kuo jus ji taip traukia nesuprantu.

Kai kam ir kiti žmonės įdomūs gal smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 06, 23:45)
Skaičiau Yodos temą.

Aš irgi truputį, ilgiau neištvėriau. Bet gerai, atsirado pasekėjų, gal ten smagiau, šiltas bendravimas ir t.t. smile.gif
Stebina, kad proto turi, rašo be klaidų, žino citatas, asmenybes, ir aukštesnes materijas. Nu bet išraiška... Galėtų kokį tikėjimo žodį skleisti, neleistų žmogui atsikvošėt.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 07, 00:24)
Ir man asmeniškai baisiau buvo kai čia atsirado devuška. Kadangi žinojau ją gyvai, ir žinojau kas su ja darosi, laukiau kaip čia pašiurpins visą temą. Bet kažkaip gan švelniai praėjo ir išėjo.. tai ir gerai.

OJ NESAKYK MANE TADA GALUTINAI DAMUSE.

As nepajegdavau perskaityt anos samones srauto, sorry, cia turbut nera ko girtis. sad.gif Gal kad nepajutau simpatijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 07 gruodžio 2013 - 00:02
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 07, 00:24)

Kai kam ir kiti žmonės įdomūs gal smile.gif

a.
šit kaip. kokia naujiena!
man tai, žinokit, įdomiausia aš pati. doh.gif bet čia jau nieko nepadarysi.
šiaip kad domėtis, turbūt, ir turi būt įdomūs. tebūnie. "nesupratau."

Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2013 12 07, 00:55)
As nepajegdavau perskaityt anos samones srauto, sorry, cia turbut nera ko girtis. sad.gif Gal kad nepajutau simpatijos.

gaila, kad aš nepanaši į tave stiprybe ir loginiu mąstymu. doh.gif
nes kai kuriais klausimais, atrodo, panaši. biggrin.gif (beje, manęs kartais paklausia kas nors ar aš moteris. biggrin.gif žinau, kad ne dėl išvaizdos, toli gražu. biggrin.gif ).
va šitu klausimu irgi. biggrin.gif man gal ir per džiugu skaityt ten atrodė (nu jei jau skaityt ką linksmo, tai juokingą anekdotą), bet ten tokie per sudėtingi skaitymui mąstymo vingiai aplamai man. nors nejutau ir antipatijos taip tiesą sakant.

ale nu ir dėmesio vienam žmogui. aš niekada tiek negausiu.
cray.gif
Atsakyti
Ne visi turi tą tokį "arkliuką". Aš irgi nei gavau, nei gausiu tie dėmesio, tačiau čia tik virtuali erdvė. Netikras bendravimas. Užtektų, kad vienas žmogus nuoširdžiai realybėje parodytų dėmesį, nei tūkstančiai už kompiuterio ekranų.

Nors čia kaip kam.

Aš pvz. neturiu gerų draugių. Nestokoju ir komunikabilumo (Na tarkim 'normalioje' būsenoje) . Tačiau jaučiuosi baisiai vieniša. Ar mano toks užsisklendimas, norėjimas viską laikyti savy, tačiau aš net atrodo tikrai geroms draugėms negaliu išduoti savo vidinės būsenos. Lyg ir gėda, lyg ir jau atrodo dar nepasakiusi žinau ką jos pasakys. Kad turiu gražią šeimą, gerą vyrą, pinigų netrūksta, tad reikia stengtis nepasiduoti blogoms mintims. Esu eilinė moteris, turiu ką apsirengti, neturiu rodos nei virsvorio, nei sveikatos bėdų, į viešumą einu pasidažiusi, susitvarkiusi tad vizualiai niekas nemato, kad kažkas su manimi turėtų būti netaip. Net jei ir norėčiau artimam žmogui pasakyti apie sielos bėdas, nežinau ar mane suprastų.
Visgi turėjau sunkią, skaudžią vaikystę. Labai anksti tapau mama, matyt viskas kažkur ten ir slypi.

Taip knietėjo ištrinti visą šitą rašliavą. Bet tebūnie.
Atsakyti