QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 06, 18:21)
-ačiū
nežinau kada tą padarysiu. O ir suabejoju ar tikčiau. Skaitau daug psichologinės literatūros. Įdomu.
--man ji labai patiko Nes labai išraiškinga ir kartais giliai kabindavo, o ne paviršium slysdavo. Ir dienos foto įspūdingi buvo, sukrečiantys. Na, kaip menas ir turėtų kažkiek sukrėsti.
Įdomu, kaip jai sekasi?
nežinau kada tą padarysiu. O ir suabejoju ar tikčiau. Skaitau daug psichologinės literatūros. Įdomu.
--man ji labai patiko Nes labai išraiškinga ir kartais giliai kabindavo, o ne paviršium slysdavo. Ir dienos foto įspūdingi buvo, sukrečiantys. Na, kaip menas ir turėtų kažkiek sukrėsti.
Įdomu, kaip jai sekasi?
-Kodel abejoji? Man atrodo, kad turi viska, ko tam darbui reikia. O ypac, YPAC, esi nuolat "in". Jauciasi, kad tai tavo arkliukas ir kad tave veza. Lyg pasaukimas koks.
Ko dar reik?
--Man irgi. Ne visada, kartais siurpindavo, nervindavo, piktindavo, bet patiko. Kaip kokia siaubo psichodrama. Neleido uzmigt apsikabinus sodo nykstuka.
Man patiktu, jei ana griztu.
GWKE's stailas panasus kazkuo, tik daug sviesesnis.
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 06, 18:53)
Tik norisi neslėpti savo nuomonės, gal kam nors būtų reikalinga, o jei ne, tegul neskaito, juk gyvenime ne visi sako tik tai, kas patinka ir nesistengia atspėti kuo galėtų įtikti, kad kažkas trumpam pasijautų pamalonintas.
Man irgi apynasris paskutiniu metu vis labiau spaudzia... Nu gal PMS'as...
O tu tai ir svelni ir visaip kitaip gera. Pinot, nevaryk dievo i medi.
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 06, 19:06)
Galbūt. Bet man atrodo, kad aš visada tokia buvau. O jei pažvelgus į visas čia iš seniau esančias, tai jau daugelis nebe tokios "aptakios". Na, išskyrus vieną. Bet ir gerai, manau.
Kazi kas cia tokia aptaki??
Jo, as gyvenime tai nesveikai aptaki. Apynasris tvirtai prisegtas, beveik su skura suauges po simts pypkiu..
Bunu gera gera, o paskui uzmusu.
Apie Yoda parasiau ka galvoju. Gailiuosi tik to, kad parasiau.
Bet nieko, gyva dar. Maciau susikure savo tema, kur sako, kad depresikes yra beurk.
Nors vos pries diena ar dvi istraukem ja is mirties nagu, grazinom darna i seima ir visos iki paskutines buvom karstai mylimos.
Va taip va...