Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 05, 20:35)
g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif tikrai, kad neužstoji. bet matai, kad ne visi aplink faini

Tu - faina, ziuu kokia unikali...kaip zmones analizuoji... ax.gif
Dafai, dabar Tu pasakok: kas tokia, is kur, kodel...ugis, svoris... zinias ziuri? I baznycia vaikstai? g.gif biggrin.gif

Daniela,

Kaip man Tavo avataras patinka, negaliu....
O cia Tavo nuotrauka?.. svelnumo isikunijimas.... ax.gif 4u.gif
Duociau varda, hmmm... Kunigunda.... Stai tokia net kuniga sugundytu... ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 20:32)
aciu visoms uz demesi. As gal atskira tema sukursiu - "Vakaras su Yoda", ten tegu kas nori uzeina ir klausimus uzduoda, pamastymus apie mane raso, mm?.........bus kur issikrauti.... "bokso kriause - YODA, kalk stipriau, kalk dar karta!!!!" 

o šiaip jei rimtai, pamažu ryškėja tam tikros linijos. vieną Laukinė taikliai pastebėjo - priklausomybė nuo vyro nomonės ir jo priemonių pateisinimas yteigiamomis paskemėmis - dideliais pasiekimais. Kita man užkliuvusi linija - aukos savijauta. Bendrauti Tu nori, linksmini ir linksminiesi, apie kitas sužinoti nori, bet Tave palietus - nepatinka, tikriausiai norisi, kad vyrautų Tavo taisyklės, ir užduotas tonas.

Mes čia būnam VISOKIOS. Labai dažnai nervingos, irzlios, liūdnos, beviltiškos, pasimetę ir pan. Ne tik pūkuotos ir pateisinančios Tavo a priori paskiepijančius ir nuskausminančius "Aš Jus myliu!!!"

Live or leave, iš serijos. Davai stenkimės visos vienos kitas priimti. Na, bent jau aš stengiuosi. Kaip nedrausminga dalyvė iš tikro galiu tik apie save kalbėti. Pamoralizuoti mėgstu, jei nepatiks - siųsk nafig, nepyksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl with kaleidoscope eyes @ 2013 12 05, 21:07)
o šiaip jei rimtai, pamažu ryškėja tam tikros linijos.
... apie kitas sužinoti nori, bet Tave palietus - nepatinka, tikriausiai norisi, kad vyrautų Tavo taisyklės, ir užduotas tonas.

Niekaip nesuprantu.... mazai papasakojau apie save?! blink.gif
Tai kad visa diena po mikroskopu visaip vartot, ziurinejat, aptarinejat, adatelem badot....
O apie save nepasakojat...
Gerai, kai Jus viena kita pazistat....o as tai nezinau...
schmoll.gif ax.gif

O Tamsta fotografe? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 21:14)
Niekaip nesuprantu.... mazai papasakojau apie save?!  blink.gif
Tai kad visa diena po mikroskopu visaip vartot, ziurinejat, aptarinejat, adatelem badot....
O apie save nepasakojat...
Gerai, kai Jus viena kita pazistat....o as tai nezinau...
O Tamsta fotografe?

o Tamsta jau ketinate išsiduoti, kad mane žinote? smile.gif nes jau kaip ir laikas biggrin.gif
jei čia būsi, tai priprask, kad laikas nuo laiko praanalizuos biggrin.gif kai save stebi ir analizuoji ištisai, nes turi bėdų, tai ir kitus tuo pačiu pravarai per tech. apžiūrą smile.gif

ai, ir nu nustok gintis, gi nieko baisaus nenutiko. gal tie pastebėjimai iš šono padės Tau, vdrug smeigs kuri nors tiksliai į tašką. gi ne tik pūkuoti pasimylavimai padeda. tiksliau jie - mažiausiai. bent jau man...smile.gif

atsakydama į pasmalsavimą: ne, aš nedirbu fotografe.
Atsakyti
Issiduoti?...kad zinau?..bet apsimetineju? blink.gif

Sita tema turetu vadintis ne DEPRESIJA,
o...PARANOJA...
jej, jej.... kas cia pas Jus vyko?
Nors siaip tai....jei Jus kiekviena naujai uzklydusi stai taip isnagrinejate ir po kaukliuka isrankiojat, tai koks nors irzlesnis zmogus kita karta galbut su benzino bakeliu ir degtukais sugrizta..... doh.gif

ViARa,

Tu man skolinga, nes as siandien uz mus abi fronta atlaikiau....
Tu - irgi naujoke, bet Taves nieks neskalbia...
O mane tai siandien gerai per skalbimo lenta pavarinejo....ir dar isgreze olialia.... schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 21:31)
Issiduoti?...kad zinau?..bet apsimetineju?  blink.gif

o...PARANOJA...
jej, jej.... kas cia pas Jus vyko?
Nors siaip tai....jei Jus kiekviena naujai uzklydusi stai taip isnagrinejate ir po kaukliuka isrankiojat, tai koks nors irzlesnis zmogus kita karta galbut su benzino bakeliu ir degtukais sugrizta..... doh.gif 

biggrin.gif
Atsakyti
Ale jo. Ne į temą kalbant, tai metus vaistelius ėsti kaip ir nesinori bent vakare, kas būdavo neįmanomas dalykas, nes būtent vakare akyse prašviesėja. Nors šiandien buvau net pietaut. Būdavo apžorai gaila palikt ten kokį kasnelį, kad ir pūkščiu. biggrin.gif Šiandien gal pusę suėdžiau, daugiau nebegalėjau ir nebuvo gaila. Duos Dievas apkūsiu.
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 21:05)
Tu - faina, ziuu kokia unikali...kaip zmones analizuoji... ax.gif
Dafai, dabar Tu pasakok: kas tokia, is kur, kodel...ugis, svoris... zinias ziuri? I baznycia vaikstai?  g.gif

analizuoti save ir kitus labai mėgstu.
Iš tikrųjų tai pats žmogus turi atrasti, kas jam yra blogai, kas gerai , na, padedamas psichologo.
Žinias žiūriu, į bažnyčią vaikštau nereguliariai cool.gif
Šiandien esu pavargusi, po darbų, nes ryt penktadienis. Todėl esu piktesnė nei įprastai.
Aš pagalvojau, nelabai drįstu paklausti, bet toks įtarimas, kad tau teko ar tenka susidurti ne tik su kontrole, bet ir pykčio protrūkiais. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 22:31)

Tu - irgi naujoke, bet Taves nieks neskalbia...
O mane tai siandien gerai per skalbimo lenta pavarinejo....ir dar isgreze olialia.... schmoll.gif  blink.gif

Aš Viaros ateitį išskalbiau, nors nereikėjo, vis tiek niekas nuo to nepasikeis.
Atsakyti
Issiduoti?...kad zinau?..bet apsimetineju?  blink.gif

o...PARANOJA...
schmoll.gif  blink.gif

lotuliukas.gif mąstom, kas , dėl ko, kaip atklydo čia unsure.gif
Papildyta:

ai, kiek mane nagrinėjo doh.gif , šaipėsi, juokėsi, guodė ir pan.Tokia mintis apie degtukus nekilo, nebent pyktis ir noras neberašyti. Bet smalsumas nugalėjo.
Atsakyti
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 05, 21:41)
lotuliukas.gif  mąstom, kas , dėl ko, kaip  atklydo čia  unsure.gif
Papildyta:
ai, kiek mane nagrinėjo  doh.gif , šaipėsi, juokėsi, guodė ir pan.Tokia mintis apie degtukus nekilo, nebent pyktis ir noras neberašyti. Bet smalsumas  nugalėjo.

mane irgi buvo panarstę, vietomis gilokai ir taikliai. ale likau. nes randu erdvę, kurioje galiu buti visokia. žvengt, kai žvengiasi, bliaut, kai bliaunasi. ir net pasitaškyt, kai taškosi smile.gif tokia psichų ligoninė pačia geriausia prasme, kur esi ir ligonis, ir daktarėlis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl with kaleidoscope eyes: 05 gruodžio 2013 - 21:44
Yoda, mano ave nuotrauka aktores is mano megstamo vaikystes filmo.

Gyvenime as nelabai moteriska, o gal net labai nemoteriska. smile.gif

Man rodos, niekas taves neskalbia. smile.gif

Jurga, kaip reikalai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 05 gruodžio 2013 - 21:57