QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 20:32)
aciu visoms uz demesi. As gal atskira tema sukursiu - "Vakaras su Yoda", ten tegu kas nori uzeina ir klausimus uzduoda, pamastymus apie mane raso, mm?.........bus kur issikrauti.... "bokso kriause - YODA, kalk stipriau, kalk dar karta!!!!"
o šiaip jei rimtai, pamažu ryškėja tam tikros linijos. vieną Laukinė taikliai pastebėjo - priklausomybė nuo vyro nomonės ir jo priemonių pateisinimas yteigiamomis paskemėmis - dideliais pasiekimais. Kita man užkliuvusi linija - aukos savijauta. Bendrauti Tu nori, linksmini ir linksminiesi, apie kitas sužinoti nori, bet Tave palietus - nepatinka, tikriausiai norisi, kad vyrautų Tavo taisyklės, ir užduotas tonas.
Mes čia būnam VISOKIOS. Labai dažnai nervingos, irzlios, liūdnos, beviltiškos, pasimetę ir pan. Ne tik pūkuotos ir pateisinančios Tavo a priori paskiepijančius ir nuskausminančius "Aš Jus myliu!!!"
Live or leave, iš serijos. Davai stenkimės visos vienos kitas priimti. Na, bent jau aš stengiuosi. Kaip nedrausminga dalyvė iš tikro galiu tik apie save kalbėti. Pamoralizuoti mėgstu, jei nepatiks - siųsk nafig, nepyksiu