Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Laukine, 4u.gif doh.gif thumbup.gif
Jega... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
BU-TI-NAI...
...
Siaip tai Teisi Tamsta, kad as save nuvertinu - vertinu pagal mano vyro poziuri, kritikavimus ir visokius kitokius pasakymus...
Bet man svarbi jo nuomone... tiesa, kai perlenkia lazda... as jam ne viena syki esu sakius, kad... jis manes net gi nevertas, va... ax.gif
O siaip....objektyviai-objektyviai, jis puikus vedlys... prie jo neuzmigsi ant lauru... Ta prasme, as labai daug esu pasiekusi butent del jo reiklumo man... Pati viena as turbut buciau sustojus vidury sunkaus kelio, o gal net pradzioje...
Jis saunuolis, kad tiki manimi...
...zmones pasakoja, kad uz akiu jis visada mane giria ir labai didziuojasi... blush2.gif ax.gif
...ak, kad man taip nors karta ka nors grazaus pasneketu.... blush2.gif ax.gif
...
Tai tiek....
Teisybe pasakius, man, aisku, malonu..... bet nuo Jusu tokio demesio SIANDIEN net kazkaip...."ne-la-bai"... schmoll.gif blink.gif
O be to as reikalu turiu, tai atsitrauksiu valandai-dviem...

Visas myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 18:34)
Bet man svarbi jo nuomone... tiesa, kai perlenkia lazda... as jam ne viena syki esu sakius, kad... jis manes net gi nevertas, va... ax.gif
O siaip....objektyviai-objektyviai, jis puikus vedlys... prie jo neuzmigsi ant lauru... Ta prasme, as labai daug esu pasiekusi butent del jo reiklumo man... Pati viena as turbut buciau sustojus vidury sunkaus kelio, o gal net pradzioje...
Jis saunuolis, kad tiki manimi...
...zmones pasakoja, kad uz akiu jis visada mane giria ir labai didziuojasi... blush2.gif  ax.gif
...ak, kad man taip nors karta ka nors grazaus pasneketu.... blush2.gif  ax.gif

nenorėčiau tokio vyro. Bet matyt kiekvienai kitokio reikia. Tau reikia, kad "spardytų", tada pasieki daug ir net žudytis kartais nori.
Iš tikrųjų neimk per daug į galvą, ką šneku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 05 gruodžio 2013 - 18:45
Yoda, tavo vyras ne lietuvis?
Atsakyti
Sakė, kad lietuvis. Neatidžios tetos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 05, 19:50)
Sakė, kad lietuvis. Neatidžios tetos  rolleyes.gif

pala, tu sulauksi mano metu biggrin.gif
aa, nu kazkaip lyg ir pamenu kad sake, bet su kita naujoke sumaisiau biggrin.gif
Atsakyti
na ir prirašėt per porą valandų. smagu skaityt
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2013 12 05, 12:44)

Vaistu nevartoju.

unsure.gif o tau šiaip normaliai gyvenas/egzistuojas? unsure.gif nepasakoji niekad.

QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 17:56)

O!
Selsmes paklausti norejau.
Ji su parasiutu issokus ir ne viena syki....
O gali papasakoti apie ta jausma....kai krenti.... ax.gif  4u.gif oi.....as tai bijau kazkaip, bet taip norisi....
Tiesa....tamsta galetum buti Juru Pestininku arba kokioj Karinej Zvalgyboj dirbti.... ir charakteris, ir gyvenimo budas, ir ziuu - sugebejimai atitinkami....
Saunuole...

Aš pakraupus nuo tavo linksmybių. unsure.gif
Bet neesmė.
Koks tas mano gyvenimo būdas? unsure.gif Visa laimė, į darbą dar vaikštau ir kąžką net nuveikiu ten lyg ir. Visa laimė sakau rimtai, nes atrodo, kad nerimas mane vienądien pasmaugs. Keista, kad tai dar neatsitiko.
Šiandien veidrody vėl, mačiau lengvai pamėlynavusį snukį, tai daugiau stengiaus nežiūrėt. Šiaip mano gyvenimo būdas yra gulėti lovoje ir nejudėti.

Kritimo laikas nėra ilgas, didesnis įspūdis jau nukritus. Bet man jis buvo tik pirmą kartą ir tik šokant vienai, be instruktoriaus. Su instruktorium nerekomenduoju. Neįdomu, nėra to įspūdžio, nors ir iš didesnio aukščio šokdina, ir neskleidžia iškart to sumauto parašiuto, kažkiek yra laisvo kritimo.
Žodžiu, po pirmo karto jaučiasi toks pakylėtumas, "skraidžiau" dar kelias dienas po to ir svajojau dar šokt. Psichams gerai parašiutas. Bet tu tikriausiai bijosi, jei ir taip bijai, nes ten jei šoki be instruktoriaus tai gasdina prieš tai pusę dienos ir liepia visais atvejais skleist atsarginį parašiutą. Nors kad neišsiskleis pirmas tikimybės kaip ir nėra, nes jį ištraukia šokant, nepaklausę ar nopri, kad išsiskleistų. Per raciją viską ten instruktorius aiškina kai jau iššoki. Man trukdė pataikyt į upę kažkoks parazitas per ausinę.

Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 17:24)
...Jus is zmoniu nieko gero nesitikite ar ne?... g.gif
O as, pvz... as "trenkta" tokia truputi...
Musu sekretore, buvo, pasiuto, kad virtuvele apleidom ir saldytuve betvarke....jej, jej....kaip ji ant musu pyko.... doh.gif
As tai is vis ne prie ko buvau, bet taip pagailo jos.... blush2.gif
Kita diena is pat ryto puokste geltonu tulpiu nupirkau...didele tokia.....ir atviruka - "ACIU!!!! ACIU!!!!"... ir parasiau ten kazka trumpai - kad mums geda ir kad mes labai ja mylim....ji vaza su gelem ir atviruku vos atejusi ir rado...
...dvi dienas linksma vaiksciojo.... ax.gif  4u.gif
Vis bande suzinoti kas tas geles jai atnese...
...manes net neitare... nu ir gerai....
Faina, kad zmogui GERA pasidare... thumbup.gif
...
...
O Jus turbut rimtai cia iskaudine buvo, kad taip reaguojate.... verysad.gif  unsure.gif
Ojojoi....
...
....
Pinot Noir,
ne, as ne is Japonijos...ir is kur as - nesakysiu, nes Jus irgi mazai apie save pasakojate, va... ax.gif  4u.gif
SIRDYJE as LIETUVOJ, va.... po Nidos kopas ilgu sijonu lakstau, plaukai vejyje plaikstosi.... zydras zydras dangus virs galvos, kamuoliniai debesys, zuvedros klykia..... ir Kucinsko daina tolumoj......mmmmmm......
Ir po to taip.... susitikt su geriausiom draugem, prisigert, prisiduukt ir issimiegoti gerai.....ak!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  doh.gif  mirksiukas.gif
Myliu Lietuva!!!!
Visas Jus myliu!!!!

Aš šitą temą tik aplankau, bet šį kartą nesusilaikysiu neparašiusi. Toks geras, įkvepiantis žmogus man pasirodėt! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 16:24)
...Jus is zmoniu nieko gero nesitikite ar ne?... g.gif
O as, pvz... as "trenkta" tokia truputi...
Musu sekretore, buvo, pasiuto, kad virtuvele apleidom ir saldytuve betvarke....jej, jej....kaip ji ant musu pyko.... doh.gif
As tai is vis ne prie ko buvau, bet taip pagailo jos.... blush2.gif
Kita diena is pat ryto puokste geltonu tulpiu nupirkau...didele tokia.....ir atviruka - "ACIU!!!! ACIU!!!!"... ir parasiau ten kazka trumpai - kad mums geda ir kad mes labai ja mylim....ji vaza su gelem ir atviruku vos atejusi ir rado...
...dvi dienas linksma vaiksciojo.... ax.gif  4u.gif
Vis bande suzinoti kas tas geles jai atnese...
...manes net neitare... nu ir gerai....
Faina, kad zmogui GERA pasidare... thumbup.gif
.

Yoda,
-gailestis - blogas jausmas.
-tulpės buvo apgavystė ir noras slaptai kontroliuoti kito žmogaus pyktį
apgailestavai tik tu, kuri buvo nei prie ko, sakei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_: 05 gruodžio 2013 - 20:27
blink.gif vel apie mane? (ka tik grizau)...
Nu gi jej-bogu... neisgerus drinks_cheers.gif Jusu nesuprasi... g.gif blink.gif
...
Okay.
Zudytis norejau ne del vyro elgesio su manimi. Jis su manimi gerai elgiasi.
As del beviltiskumo jausmo, kuris apimdavo besirupinant vienos problemos sprendimu... Apie vyra parasiau, nes jei grizciau i isimylejimo busena, man tada jokie sunkumai nebaisus wub.gif .... O is esmes - issiverkiau, issipergyvenau ir dabar ta problema tik problema, o ne kazkoks "lemiamas gyvenimo klausimas". Svarbiausia, as zinau kaip viska isspresti thumbup.gif ... todel ir nusiraminau...
...
aciu visoms uz demesi. As gal atskira tema sukursiu - "Vakaras su Yoda", ten tegu kas nori uzeina ir klausimus uzduoda, pamastymus apie mane raso, mm?.........bus kur issikrauti.... "bokso kriause - YODA, kalk stipriau, kalk dar karta!!!!" lotuliukas.gif thumbup.gif doh.gif

Laukine,

Begalinis dekui uz sugaista laika nagrinejant mano postus; labai pamaloninai. thumbup.gif Gerbiu, kad turi "savo nuomone", bet prasau nerasyti tokiu bjauriu palyginimu, kad vyras mane "spardo" ar kazkaip zemina; taip nera, reiklumas ir zmogaus zeminimas yra skirting dalykai.
...
...
tomka, ViARa
ir visa likusi TAIKI LIAUDIS,
gal padainuojam?...

Ko gero, tai geriausia
Ką galėjai duoti man
Visos svajonės lekia į orą
Muilo balionai tirpsta burnoj
Tirpsta rankos šoka kojos
Išsipildė mano norai
Saldūs norai, saldžios mintys
Saldūs žmonės, saldžios viltys
Visos svajonės lekia į orą
Muilo balionai tirpsta burnoj
Gera, kai kartais aš galiu
Palikti žemę
Ir muilo balionu
Pakilti gera
Barstyti juoką danguje
Gera, gerai galvot apie tave
Gera, voliotis meduje
Gera, mylėtis šviesoje
Gera, laižyti svajones
Gera, svajonėse paskęst

http://dainutekstai....ra-myletis.html

Papildyta:
P.S.....oooooooOOOOooooo....daaar parase...
LAUKINE, a?...Laukine....

As Tau SAULE uzstoju ar ka? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 20:28)

Laukine,

Begalinis dekui uz sugaista laika nagrinejant mano postus; labai pamaloninai.  thumbup.gif Gerbiu, kad turi "savo nuomone", bet prasau nerasyti tokiu bjauriu palyginimu, kad vyras mane "spardo" ar kazkaip zemina; taip nera, reiklumas ir zmogaus zeminimas yra skirting dalykai.
...
...

g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 20:32)

P.S.....oooooooOOOOooooo....daaar parase...
LAUKINE, a?...Laukine....

As Tau SAULE uzstoju ar ka?  ax.gif  4u.gif

lotuliukas.gif tikrai, kad neužstoji. bet matai, kad ne visi aplink faini
Atsakyti
Yoda, tu ryški, emocinga, daugumą kalbini ir dar rašai tokiu... na itin nestandartiniu stiulium, todėl natūralu, kad atkreipi dėmesį. Bet juk to ir norėjai.

Kaleidoskopinėms akims - ačiū už dienos nuotraukas. smile.gif

Šelsme, nu kaip bebūtų keista, visai neblogai gyvenu... atsigaunu. Dvėsimas ateina labai neilgam.
Atsakyti