Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Skaitinėjau apie depresiją. Pasirodo, "negydoma" normaliems žmonėms praeina per maždaug aštuonis mėn. Aišku, ten aiškinta, kad vis tiek reikia "gydyti", nes žūsta neuronai, kažkas ten darosi su smegenimis ir vardan ateities geriau gerti antidepresantus kai kada reikia ten tų psichoterapijų ir kitų terapijų. Padariau galutinę išvadą, kad man ne depresija. schmoll.gif
Nors ten ir buvo kažkas užsiminta, kad kaip ir visų ligų, taip ir depresijos, apie 10proc. neišgydoma. Kaip tai nemanau, kad tokia jau ypatinga, kad patekčiau į 10proc.
Žodžiu, šūdas. Mažiau reikia skaityt visokio šlamšto ir kišt nosį ten kur nereikia.
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 11 30, 11:57)
tos vištos vis tau kojas klišas savo kiša biggrin.gif

Isivaizdavau sekundei.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

FU, rode per zinias pas mani tavo ivyki. Tikrai neitiketinai tiksliai nusileido ant to baro. Jei gerai iziurejau, lyg zaisliukas i dezute ikrito. Nei skersai, nei istrizai, kazkaip...Tikrai lyg likimas butu patvarkes... unsure.gif
Man asmeniskai, zinoma, svarbiausia, kad jus cepelinus saugiai suvalget.. ax.gif

Selsme, jei zmones turi teise kitaip nei tu galvoti ir gyventi, tai gal turi teise ir nebuti vadinami siurbelem, ar padekoti, kad dar nepasidaugino?

Siaip as tavo argumentu nesuprantu.

Nesuprantu kaip galima uzsokti ant diedo (kaip tai isivaizduoji techniskai??), padaryti jam penkis (!!!! rolleyes.gif ) vaikus ir dar priversti islaikyti.

Taip pat nesuprantu kodel yra svarbus tik gimimo ir mirties momentai. Savo gimimo isvis niekas neprisimena, bet, anot taves, jis yra svarbesnis uz kelis desimtmecius, kurie paprastai skiria gimima nuo mirties.

Velgi nesuprantu, kodel viena, kad ir didele nelaime ar keli nesklandumai bei gyvenimo netobulumas yra priezastis negyventi visai? Kur likes laikas, kai zmogui yra gerai ar tiesiog normaliai? Ir kodel jis nieko vertas?

Vienintelis paaiskinimas yra tai, kad tavo lupomis kalba liga ar tai sutrikimas, nes patys savaime argumentai yra visai niekiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirlimpimpim: 01 gruodžio 2013 - 13:43
Tada niekinis argumentas yra tavasis, kad kažkas ten turi teisę būti kažkaip vadinamas ar nevadinamas.
Kokie dar keli nesklandumai???? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif swoon.gif Šiaip jau kasdien tų nesklandumų "pasitaiko". Kažin, kodėl nepamenu dienos, kai jų nebuvo? Gal todėl, kad niekam tokių dienų nebūna? "Liga", "sutrikimas" - vadink kaip nori, bet tikiuosi vieno, kad vieną dieną šitą žemė išnyks su mumis visais ir niekas čia nesikankins. Ir tikrai nemanau, kad tai yra blogai. Gaila, kad anot tyrėjų, tai įvyks labai jau negreit. Per tą laiką žmonių rūšis gal ims ir evocilionuos iki tiek, kad galės pasirinkti, kas nori gimti, kas nes (čia jau mano fantazija, nes man labiausia ir yra pikta dėl to, kad nėra galimybės pasirinkti - kažkas kažkam įkišo, atsiprašant, ir viskas. Kankinkis paskui kokių 80m. Juk gyvybę sau atimti irgi blogai. Liks nuskriaustųjų, neatliktų pareigų ir t.t.).
Ir nebūtinai požiūris yra liga. Silpnaprotyste lyg ir kol kas dar nesergu.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 01, 14:01)
Tada niekinis argumentas yra tavasis, kad kažkas ten turi teisę būti kažkaip vadinamas ar nevadinamas.
Kokie dar keli nesklandumai????  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif swoon.gif Šiaip jau kasdien tų nesklandumų "pasitaiko".  Kažin, kodėl nepamenu dienos, kai jų nebuvo? Gal todėl, kad niekam tokių dienų nebūna? "Liga", "sutrikimas" - vadink kaip nori, bet tikiuosi vieno, kad vieną dieną šitą žemė išnyks su mumis visais ir niekas čia nesikankins. Ir tikrai nemanau, kad tai yra blogai. Gaila, kad anot tyrėjų, tai įvyks labai jau negreit. Per tą laiką žmonių rūšis gal ims ir evocilionuos iki tiek, kad galės pasirinkti, kas nori gimti, kas nes (čia jau mano fantazija, nes man labiausia ir yra pikta dėl to, kad nėra galimybės pasirinkti - kažkas kažkam įkišo, atsiprašant, ir viskas. Kankinkis paskui kokių 80m. Juk gyvybę sau atimti irgi blogai. Liks nuskriaustųjų, neatliktų pareigų ir t.t.).

nu briedų briedas.. ne kitaip.
kodėl visa žemė turi išnykti, jei to nori kažkokia šelsmė biggrin.gif
doh.gif o kas liepia kankintis, čia pačios pasirinkimas. viskas priklauso nuo požiūrio, kaip nori, taip gyveni. jei kasdien tik dejuoji, tai niekas nepadės, nes charakteris negydomas.
sorry, kad taip įsibroviau čia, nu bet tokių kvailysčių negaliu net matyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmozel...: 01 gruodžio 2013 - 15:58
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 01, 15:01)
Kokie dar keli nesklandumai????  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif swoon.gif Šiaip jau kasdien tų nesklandumų "pasitaiko".  Kažin, kodėl nepamenu dienos, kai jų nebuvo? Gal todėl, kad niekam tokių dienų nebūna? "Liga", "sutrikimas" - vadink kaip nori, bet tikiuosi vieno, kad vieną dieną šitą žemė išnyks su mumis visais ir niekas čia nesikankins. Ir tikrai nemanau, kad tai yra blogai. Gaila, kad anot tyrėjų, tai įvyks labai jau negreit. Per tą laiką žmonių rūšis gal ims ir evocilionuos iki tiek, kad galės pasirinkti, kas nori gimti, kas nes (čia jau mano fantazija, nes man labiausia ir yra pikta dėl to, kad nėra galimybės pasirinkti - kažkas kažkam įkišo, atsiprašant, ir viskas. Kankinkis paskui kokių 80m. Juk gyvybę sau atimti irgi blogai. Liks nuskriaustųjų, neatliktų pareigų ir t.t.).

jeigu gimei, gyveni, reiškia taip turėjo nutikti ir turi būti. už tai reikia būt tik dėkingiems. jei ne gyvenimui, Dievui, likimui ar dar kažkam kitam, tai bent MAMAI, kuri padarė didelį sunkų darbą, kad tik į pasaulį ateitų mažas žmogutis. O juk gali būt pasirinkimas - abortas. Šiais laikais moters pasirinkimo laisvė yra daug labiau gerbiama, nei kūdikio teisė į gimimą ir gyvenimą. Ir apskritai vyksta kažkoks žmogaus teisių iškraipymas. Vien už tokį motinos pasirinkimą ir gimdymą reikia dėkoti.
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 11 28, 22:47)
Toks klausimas neduoda ramybės: kas gali atlikti vieną pratimą: tos pačios kūno pusės pėdą sukti pagal laikrodžio rodyklę, o tuo pačiu metu rankos plaštaką sukti į priešingą pusę? Užsiciklinau, nieko neišeina. Kodėl? Išeina tik sukant dešinę koją ir kairę ranką. g.gif
biggrin.gif  Čia pratimas smegenims perkrauti.

Lengvai unsure.gif
Atsakyti
man irgi lengvai
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 01, 17:42)
man irgi lengvai

tiksliukė?
Atsakyti
ax.gif 4u.gif
Visiskai pritariu Pirlimpimpim ir kitoms...
O pati su Selsme net bendrauti bijau; zmogus lyg zaibo kamuolys - nezinai kada sprogs, o ir taip nuodais spjaudosi. Po jos postu Penktadieni taip negera pasidare....brrrrr schmoll.gif

Prie viso to kas jau pasakyta, pridurciau tik tiek, kad zmogui labai reikia pagalbos: gero zmogaus, gero zodzio, po galais - kazkokio stebuklo, kuris pakeistu jos gyvenima ir sudetu viska i savo vietas.
Visi tokie monologai yra tik POZA; as tame matau paprasciausia pagalbos shauksma.
...
...juk taip mastantys zmones neina i tinklalapius skambiu pavadinimu "superMAMA" ir jiems tuo labiau tikrai nerupi - KA APIE JI/JA galvoja butent tokiame tinklalapyje besirenkantys zmones...
...o cia - demesio ir atsakymu poreikis labai didelis...

ax.gif 4u.gif
Geros dienos visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2013 12 01, 17:49)
tiksliukė?

sunku pasakyt. pusiau. bet ką studijuoju, su tiksliais visiškai nesusijęs
Atsakyti
QUOTE(marmozel... @ 2013 12 01, 16:57)
nu briedų briedas.. ne kitaip.
kodėl visa žemė turi išnykti, jei to nori kažkokia šelsmė biggrin.gif
doh.gif  o kas liepia kankintis, čia pačios pasirinkimas. viskas priklauso nuo požiūrio, kaip nori, taip gyveni. jei kasdien tik dejuoji, tai niekas nepadės, nes charakteris negydomas.
sorry, kad taip įsibroviau čia, nu bet tokių kvailysčių negaliu net matyt doh.gif

Tą patį apie tamstos požiūrį galiu pasakyti - briedų briadas. Pasidomėk astronomija bent paviršutiniškai prieš sakant tokius dalykus, kad ir kaip kvailai skamba. Šiaip jau nepriklausomai nuo to nori kas ar nenori kažkada nebeliks nei tamstos, nei palikuonių, nei aplamai Žemės.
Žinot, man taip patinka kankintis. Ką padarysi, kad taip miela.

QUOTE(ViARi @ 2013 12 01, 17:13)
jeigu gimei, gyveni, reiškia taip turėjo nutikti ir turi būti. už tai reikia būt tik dėkingiems. jei ne gyvenimui, Dievui, likimui ar dar kažkam kitam, tai bent MAMAI, kuri padarė didelį sunkų darbą, kad tik į pasaulį ateitų mažas žmogutis. O juk gali būt pasirinkimas - abortas. Šiais laikais moters pasirinkimo laisvė yra daug labiau gerbiama, nei kūdikio teisė į gimimą ir gyvenimą. Ir apskritai vyksta kažkoks žmogaus teisių iškraipymas. Vien už tokį motinos pasirinkimą ir gimdymą reikia dėkoti.

Šiaip kūdikis pats nepasirenka - pasirenka motina, kas yra baisiausia.
Man gaila, kad mano mamai taip atsitiko. Be proto ją myliu, žinau, kad ir ji mane, bet pykstu dėl to, kad gimdė. Dešimties buvau tikrai reikia manyt, sveikas vaikas pagal visas visuomenės normas. Bet užteko nedidelio nepasisekimo, kad išrėkčiau, kad neprašiau, kad aš gimčiau, nenorėjau gimti ir nebenoriu gyventi ir t.t. Tą matė nemažai žmonių, nemanau, kad jai buvo malonu. Gaila, bet tai tiesa. Ir tai nebuvo vienkartinis kartas, kai šitaip "padėkojau".
Aš tikinti, iki šiol bandau kalti sau į galvą, kad gyvybė yra vertybė, bet tai prasilenkia su bet kokia logika. Bent jau kalbant ne apie jau egzistuojančius, bet apie dar nesančius žmones, kuriuos kažkas "padarys", o "padaryti" gyvens Žemėje, kur visi vis tiek mirs, arba nusižudys, sirgs mirtinom arba nemirtinom ligom, patirs prievartą, smurtą, per gyvenimą patirs visokių skaudžių dalykų. Bus ir gerų, bet jie baigsis.
Ai. Vis tiek tu galvoji pagal primestas visuomenės normas, neva gimimas/atsiradimas yra gerai. Aš niekada taip nemaniau, kiek save pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 01, 18:03)
Tą patį apie tamstos požiūrį galiu pasakyti - briedų briadas. Pasidomėk astronomija bent paviršutiniškai prieš sakant tokius dalykus, kad ir kaip kvailai skamba. Šiaip jau nepriklausomai nuo to nori kas ar nenori kažkada nebeliks nei tamstos, nei palikuonių, nei aplamai Žemės.
Žinot, man taip patinka kankintis. Ką padarysi, kad taip miela.
Šiaip kūdikis pats nepasirenka - pasirenka motina, kas yra baisiausia.
Man gaila, kad mano mamai taip atsitiko. Be proto ją myliu, žinau, kad ir ji mane, bet pykstu dėl to, kad gimdė. Dešimties buvau tikrai reikia manyt, sveikas vaikas pagal visas visuomenės normas. Bet užteko nedidelio nepasisekimo, kad išrėkčiau, kad neprašiau, kad aš gimčiau, nenorėjau gimti ir nebenoriu gyventi ir t.t. Tą matė nemažai žmonių, nemanau, kad jai buvo malonu. Gaila, bet tai tiesa. Ir tai nebuvo vienkartinis kartas, kai šitaip "padėkojau". 
Aš tikinti, iki šiol bandau kalti sau į galvą, kad gyvybė yra vertybė, bet tai prasilenkia su bet kokia logika. Bent jau kalbant  ne apie  jau egzistuojančius, bet apie dar nesančius žmones, kuriuos kažkas "padarys", o "padaryti" gyvens Žemėje, kur visi vis tiek mirs, arba nusižudys, sirgs mirtinom arba nemirtinom ligom, patirs prievartą, smurtą, per gyvenimą patirs visokių skaudžių dalykų. Bus ir gerų, bet jie baigsis.
Ai. Vis tiek tu galvoji pagal primestas visuomenės normas, neva gimimas/atsiradimas yra gerai. Aš niekada taip nemaniau, kiek save pamenu.

Šėlsme, o kodėl būnant dešimties nenorėjote gyventi? kažkokios priežastys juk turi būt.
Aš irgi dažnai pamanydavau, kad nenoriu gyventi. Bet kartą kalbėjau su tokia senute ir ji man pasakė, kad taip būna, kai tavo atėjimo nenori pvz. seneliai, giminės ar kt. ir tu su jais nebendrauji. esi juos apleidęs. aš pradėjau lankyti savo bobutę, daugiau su bendrauti, ir viskas pasikeitė.
Atsakyti