Japonijos?
Bet ne katinelis, tikrai nemanau...
...Jus is zmoniu nieko gero nesitikite ar ne?...
O as, pvz... as "trenkta" tokia truputi...
Musu sekretore, buvo, pasiuto, kad virtuvele apleidom ir saldytuve betvarke....jej, jej....kaip ji ant musu pyko....
As tai is vis ne prie ko buvau, bet taip pagailo jos....
Kita diena is pat ryto puokste geltonu tulpiu nupirkau...didele tokia.....ir atviruka - "ACIU!!!! ACIU!!!!"... ir parasiau ten kazka trumpai - kad mums geda ir kad mes labai ja mylim....ji vaza su gelem ir atviruku vos atejusi ir rado...
...dvi dienas linksma vaiksciojo....
Vis bande suzinoti kas tas geles jai atnese...
...manes net neitare... nu ir gerai....
Faina, kad zmogui GERA pasidare...
...
...
O Jus turbut rimtai cia iskaudine buvo, kad taip reaguojate....
Ojojoi....
...
....
Pinot Noir,
ne, as ne is Japonijos...ir is kur as - nesakysiu, nes Jus irgi mazai apie save pasakojate, va...
SIRDYJE as LIETUVOJ, va.... po Nidos kopas ilgu sijonu lakstau, plaukai vejyje plaikstosi.... zydras zydras dangus virs galvos, kamuoliniai debesys, zuvedros klykia..... ir Kucinsko daina tolumoj......mmmmmm......
Ir po to taip.... susitikt su geriausiom draugem, prisigert, prisiduukt ir issimiegoti gerai.....ak!
Myliu Lietuva!!!!
Visas Jus myliu!!!!
Musu sekretore, buvo, pasiuto, kad virtuvele apleidom ir saldytuve betvarke....jej, jej....kaip ji ant musu pyko....
Kita diena is pat ryto puokste geltonu tulpiu nupirkau...didele tokia.....ir atviruka - "ACIU!!!! ACIU!!!!"... ir parasiau ten kazka trumpai - kad mums geda ir kad mes labai ja mylim....ji vaza su gelem ir atviruku vos atejusi ir rado...
...
...
Ojojoi....
...
....
Pinot Noir,
ne, as ne is Japonijos...ir is kur as - nesakysiu, nes Jus irgi mazai apie save pasakojate, va...
SIRDYJE as LIETUVOJ, va.... po Nidos kopas ilgu sijonu lakstau, plaukai vejyje plaikstosi.... zydras zydras dangus virs galvos, kamuoliniai debesys, zuvedros klykia..... ir Kucinsko daina tolumoj......mmmmmm......
Ir po to taip.... susitikt su geriausiom draugem, prisigert, prisiduukt ir issimiegoti gerai.....ak!
Myliu Lietuva!!!!
Visas Jus myliu!!!!
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 17:24)
Gal galvojo, kad geles nuo vyro?
Jo, jo...as irgi pritariu...
Kaip taip galima 55 metus vadint senatve?!
Taigi pats gazas bus:
- zinai ko nori;
- pinigu ir patirties turi;
- netycia nescia jau netapsi, gali myletis iki valios be jokio galvos skausmo...
Kaip taip galima 55 metus vadint senatve?!
Taigi pats gazas bus:
- zinai ko nori;
- pinigu ir patirties turi;
- netycia nescia jau netapsi, gali myletis iki valios be jokio galvos skausmo...
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 16:24)
...Jus is zmoniu nieko gero nesitikite ar ne?...
...
...
Ojojoi....
...
...
Ojojoi....
paprasčiau į viską žiūrėk ir neužsikrėsk diagnozavimo įpročiais
man over-linksmi ar pozityvūs (ypač - hyper super maxi turbo extra pozityvūs) kelia įtarimų mano, o ir, tikiu, daugelio kitų patirtis sako, kad po tuo linksmumu/pozityvumu kas nors slapstoti. kas - išaiškės, greičiausiai tai tik laiko klausimas.
įskaudintas, nusivylęs buvo kiekvienas. kas nors gali priimti paryškintus sakinius kaip paslėptą agresiją, gynybą be taisyklių.
su patirtimis kiekvienas skirtingai tvarkosi. vienas tampa labai įtarus. kitas amžinai ant visko bumba: tai jam maxima apgavikai, tai politikai visi kyšininkai, tai krepšininkai debilai, tai blondinės visos k.., tai kaimynai psichai, tai bobutės - marazmatikės teroristės ir pan. trečias nuryja ir bando vėl gražiai, kol pratrūksta. kitas tampa super-prisitaikančiu, kitas visus myli ir dievina, kitas visada piktas ir t.t.
kiekvieną "keistuolį" ar tokiu save laikantį išlukštenus beveik visada randama tas pats - skausmingos patirtys ir skirtingi jų maskavimo mechanizmai. nes mes visi kažkuo panašūs, kad ir kaip norėtumėm išsiskirti, neteisybė visiška
o aš, pvz., visai netrenkta iš žmonių tikiuosi visko, bet ne iš pat pradžių. o iš pat pradžių nesitikiu nieko.
Ne nu, įdomu. Taip būti negali
Arba saviraiška savotiška.
Arba saviraiška savotiška.
...as be zado...
Jus ka, rimtai taip?... as gi naujas zmogus, ko jus prikibot prie manes?
Dafai, bendraujam....su laiku isitikinsite kokia as ir kodel....
Ko Jus dabar.....................ir dar spelioja ten visaip.....
NE-PA-ZIS-TU as Jusu!!!
Atejau i Jusu tema, nes man bloOOOGA buvo....
...dabar - lengviau...
Jusu deka
Net mano diedui turbot lengviau gyvent pasidare, nes vakare nepristoju kalbeti (su Jumis issisneku)....
...
Baikit, a?
...
...
O!
Selsmes paklausti norejau.
Ji su parasiutu issokus ir ne viena syki....
O gali papasakoti apie ta jausma....kai krenti.... oi.....as tai bijau kazkaip, bet taip norisi....
Tiesa....tamsta galetum buti Juru Pestininku arba kokioj Karinej Zvalgyboj dirbti.... ir charakteris, ir gyvenimo budas, ir ziuu - sugebejimai atitinkami....
Saunuole...
Mes is esmes normaliai bendraujam . Net rimtom temom pakalbam.
Yoda,
tu dažnai tokios pakilios nuotaikos?
ir tas prieš dvi savaites žudytis norėjau irgi nuskambėjo lyg tarp kitko.
Matai, kai aš priešingai, esu iš tų melancholikių, rimtų, depresuojančių , gyvenimo prasmės ieškančių , tai man įdomūs linksmi, komunikabilūs, demonstratyvūs, vaizdingi , akimirkos impulsu sugebantys pasidžiaugti žmonės .
Taigi, žinok, kad nesikabinėjam, o atspindim kažkiek tave. Kaip ir mes kiekvieną ne tik palaiko, aš manau. būna ir diskusijų, apie rimtus dalykus.
Take it easy, aišku
Papildyta:
.
...dabar - lengviau...
Jusu deka
Net mano diedui turbot lengviau gyvent pasidare, nes vakare nepristoju kalbeti (su Jumis issisneku)....
...
Manau, kad nuo mūsų nelabai priklauso, ar tau lengviau, ar ne. Juk mes ne kokia psichoterapinė grupė. Šiek tiek lengviau, taip. O šiaip viskas nuo tavęs pačios priklauso - gydytis, keistis, rašyti, jei nuo to lengviau.
O diedo tai geriausiai tiesiogiai paklausti nuo ko jam lengviau pasidaro Atsakymas gali ir nustebint.
Nors pati čia atėjau, kai man labai sunku buvo. Ir čia radau supratimą. Iš kai kurių narių. Tada bėda nebeatrodė tokia didelė, kai ja gali pasidalint.
tu dažnai tokios pakilios nuotaikos?
ir tas prieš dvi savaites žudytis norėjau irgi nuskambėjo lyg tarp kitko.
Matai, kai aš priešingai, esu iš tų melancholikių, rimtų, depresuojančių , gyvenimo prasmės ieškančių , tai man įdomūs linksmi, komunikabilūs, demonstratyvūs, vaizdingi , akimirkos impulsu sugebantys pasidžiaugti žmonės .
Taigi, žinok, kad nesikabinėjam, o atspindim kažkiek tave. Kaip ir mes kiekvieną ne tik palaiko, aš manau. būna ir diskusijų, apie rimtus dalykus.
Take it easy, aišku
Papildyta:
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 16:56)
.
...dabar - lengviau...
Jusu deka
...
Manau, kad nuo mūsų nelabai priklauso, ar tau lengviau, ar ne. Juk mes ne kokia psichoterapinė grupė. Šiek tiek lengviau, taip. O šiaip viskas nuo tavęs pačios priklauso - gydytis, keistis, rašyti, jei nuo to lengviau.
O diedo tai geriausiai tiesiogiai paklausti nuo ko jam lengviau pasidaro Atsakymas gali ir nustebint.
Nors pati čia atėjau, kai man labai sunku buvo. Ir čia radau supratimą. Iš kai kurių narių. Tada bėda nebeatrodė tokia didelė, kai ja gali pasidalint.
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 15:54)
Man kaip tik diedas neseniai pasake, kad pasiilgo manes....ankstesnes....
Taip graziai apibudino, sako, "Tu tokia MEILI buvai"....
...mjo, pakeite mane gyvenimas....su juo!!!!
...
As nuo vienatves su Jumis bendrajant gydausi ir turbut gana gerai einasi, jei sakot, kad as maloniai bendrauti moku.... Siaip tai as greita susipykti ir butinai "visiems laikams", tai siuo atveju jauciuosi lyg medali gavus.
ACIU
Visas myliu!!!!
Bet linksma man ne nuo ju, o del kompanijos.... Fainos Jus visos...tokios skirtingos, idomios....nenuspejamos, va!!!!
Taip graziai apibudino, sako, "Tu tokia MEILI buvai"....
...mjo, pakeite mane gyvenimas....su juo!!!!
...
As nuo vienatves su Jumis bendrajant gydausi ir turbut gana gerai einasi, jei sakot, kad as maloniai bendrauti moku.... Siaip tai as greita susipykti ir butinai "visiems laikams", tai siuo atveju jauciuosi lyg medali gavus.
ACIU
Visas myliu!!!!
Bet linksma man ne nuo ju, o del kompanijos.... Fainos Jus visos...tokios skirtingos, idomios....nenuspejamos, va!!!!
- vertinimų atskaitos taškas - diedas? Dabartinė, blogesnės nuotaikos tu jam nepriimtina? Tave kažkas vertina, gyvenimas keičia...o ką tu pati vertini? keiti?
Vienatvė ? Su diedu?
Kraštutinumai - susipykti visiems laikams, medalį gauti, labai svyruojančios nuotaikos.
Matai, kad aš ne visai iš tų fainų turbūt
Manau, kad pasikonsultuok su kuo nors rimčiau, neramu man kažkaip
Papildyta:
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 14:36)
...
Nebesijauciu mylima, todel turbut ir depresija.
As ilga laika galvojau, kad pavargau nuo rupesciu, problemu, visokiausiu isipareigojimu ir pan... O po to viena diena susimasciau...ir priejau isvados, kad jei as jausciausi mylima - kaip tada, pacioj pradzioj... man jokios kliutys nebutu baisios; o ir siaip - ne tas galvoj suktusi. As tada buvau tokia laiminga!...
Man Meile svarbu...
- priklausoma nuo vyro meilės, vertinimų;
- aš irgi tokia buvau
Variantai:
- išsiskirti ir susirasti kitą meilę, kuri vėl po kurio laiko išblės;
- eiti pas psichologą.
Atsiprašau už pamokslavimus, kartais kitaip neišeina