Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(ViARi @ 2013 12 05, 10:33)
Moterys, o kam Jums lieknėt? negi nuo depresijos dar valgosi?

Gali būti du kraštutiniai poveikiai. Kalbu apie depresiją, ne vaistus. Yra kas visai negali valgyt, o yra kai iš tos beprasmybės valgai ir valgai nesustodamas. Aš kažkada seniai per vieną pablogėjimą buvau sukritus, nevalgiau nes pilvą nuolat skaudėdavo. O per paskutinį priaugau kokius 15 kilų, nes buvo su panikom, tai kad užmušt įtampą nesąmoningai ryjau viską iš eilės.
Papildyta:
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 05, 12:36)
Į girtumą nepanašu, gal kas kita tokio kvaišinančio. g.gif

Įtariu tiesiog stailas toks smile.gif Būna tokių žmonių, tik šitoj temoj gal retokai. Užtai ir pasakė gi psichiatras, kad depresijom tokie neserga. Nu bet yra ir kitų ligų, su atvirkštiniaisi požymiais, galima tom sirgt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 05, 12:59)
Vnž. Šūduva bl.
Šiąnakt dar pašals- bus išvis linksma su vasarinėm jų čia padangom ant ledo...
Bet aš ryt namie.
Vaikai į m-klas net nėjo, uždarytos

Žodžiu, pas jus vis kataklizmai smile.gif Bet juokinga kad nebūna ten žieminių padangų. Gi žiemą ir sniego normaliai kartais pasninga. Pamenu kaip po škotiją važinėjom, per pusnis vasarinėm padangom. Įdomi atrakcija smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
ojergau turiu 10 min isgert kavai ir vel I darba blink.gif
ka tik atsikeliau
nieko nespeju,nebeturiu svariu dzinsu,vakar issiploviau,syryt issitraukiau laukiu kol isdzius

nu prisijuokiau vakar is naujokes kalbu,o dar daugiau is jusu atsakymu jai biggrin.gif
man irgi trolinimas ziaurus arba tikrai jumoriste
jei netrolina tai juokinga ir linksma,jei trolina,tai ne kiek
man vietom primena 'salotu, stiliu

dar vis nesuspeju pirlimpimpim perduot oro_buckis.gif ir reveransa smile.gif
Papildyta:
va kas daros pas notmiauskeli

http://www.dailymail...-sweeps-in.html
Atsakyti
GD, manim irgi niekas nepatikėtų, jei pasakyčiau, kad nemiegu, depresija, šūdacija dar kokia nors smile.gif
Atsakyti
GD- žiemines yra pas juos, bet gi brangu, plius pakeist vežk, dar papildomai mokėt...
Ir kai neįveda, kad būtų privaloma, tai ir laksto, t.y. čiuožinėja, daužosi su vasarinėm.
Man mano B uždeda žiemines.
Nžn ar šiem metams uždės, priklauso nuo to, ar turi mano raspizdielkai tinkamas..

Papildyta:
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 05, 13:19)

Manaiu, kad nebemyliu Celine Dion, kad Celine yra has been, bet rupus miltai, pastate serius ir net asara isspaude.. Kas retai man nutinka, oi retai..
http://www.youtube.c...f5KuRXtjeE&hd=1

manau nebemyli. Tau pms. Stiprus. rolleyes.gif
Nors man irgi pms ir nervas ima, kas ten per daina, nes man neatidaro per šitą nuorodą tavo..

Man tai gal ne jokia depresija. Bet aš ėdu.. Man maistas yra skanu.. Labai skanu ir jo tiek daug visokio, kurio norisi..mir daug jo norisi..
Apie kombinacijas ne neminesiu..
Nuo raugintų agurkų su lasšinioku, peršokant ant ledų, tada dar kokį obuolį ir vėl iš naujo....
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 05, 13:41)
Gali būti du kraštutiniai poveikiai. Kalbu apie depresiją, ne vaistus. Yra kas visai negali valgyt, o yra kai iš tos beprasmybės valgai ir valgai nesustodamas. Aš kažkada seniai per vieną pablogėjimą buvau sukritus, nevalgiau nes pilvą nuolat skaudėdavo. O per paskutinį priaugau kokius 15 kilų, nes buvo su panikom, tai kad užmušt įtampą nesąmoningai ryjau viską iš eilės.

aš ryju viską iš eilės kai streso nors kiek gaunu biggrin.gif o ir šiaip pavalgyt mėgstu. bet dabar visai nesivalgo.

ir nesikabinėkit prie Yodos. optimistė ir tiek. jei ką ir vartoja, tai pati prisipažins biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, Laba diena, Labas Vakaras.
Sa-Yo-Na-Ra, taip sakant... 4u.gif ax.gif
...
Oi, prisijuokiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Ar Jus "visai"?! schmoll.gif
Kaip as prie vaiko gerti galeciau? As is esmes nuo tada kai pastojau nei cigaretes dantyse turejusi, nei stikleli isgerusi... drinks_cheers.gif ...baigesi mano Katino Dienos.... unsure.gif doh.gif ...seniai seniai...
Parukydavau as tik per balius, bet prisimenu, kad labai patiko.... O jau ir baliaunininke buvau - sokejele.... thumbup.gif ax.gif Man tas "prisigert ir issimiegoti" lyg kokia egzotika, as jau nebetikiu, kad kada nors pasikartos.... nebent kai vaikus uzauginsiu....
...
Tarp kitko, o as net nezinau ka reiskia "trolinti"...? g.gif
...
Ir aciu labai labai uz grazius zodzius....
Man kaip tik diedas neseniai pasake, kad pasiilgo manes....ankstesnes....
Taip graziai apibudino, sako, "Tu tokia MEILI buvai"....
...mjo, pakeite mane gyvenimas....su juo!!!! blink.gif
...
As nuo vienatves su Jumis bendrajant gydausi ir turbut gana gerai einasi, jei sakot, kad as maloniai bendrauti moku.... Siaip tai as greita susipykti ir butinai "visiems laikams", tai siuo atveju jauciuosi lyg medali gavus.
ACIU thumbup.gif
Visas myliu!!!! wub.gif

ViARa,
optimiste????
As pries dvi savaites gala pasidaryti norejau....rimtai!!!!
O vartoju as.... jau savaite.... B grupes vitaminus, va....
Toks jausas, lyg kas i kumsti tave is vidaus suima....
Bet linksma man ne nuo ju, o del kompanijos.... Fainos Jus visos...tokios skirtingos, idomios....nenuspejamos, va!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoda: 05 gruodžio 2013 - 15:59
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 05, 16:21)

ta daina yra Céline Dion - Loved Me Back to Life, o PMS tada visam Dubajuj buvo, nes kiekvienam kampe sita daina tik tegrojo.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 05, 16:21)
Nors man irgi pms ir nervas ima, kas ten per daina, nes man neatidaro per šitą nuorodą tavo..

Daktarka.. rolleyes.gif
Nustate diagnoze mat, ne nezinodama apie ka kalba. rolleyes.gif
Daina "Loved me back to life". Va vel klausau, siurpas per kulsis tik eina.. bigsmile.gif
Placiau siuo klausimu galesim pasikalbet kai vel busim normalios.. rolleyes.gif biggrin.gif

Abbze, del laisves papugoms. As dabar kaip tik taip jauciuosi, geras daiktas, tikrai, nors ir negaliu siknos nuskraidint pasildyt. Ir siaip... Bet jauciuosi laisva.

O del pidicoko, tai visokiais budais bandau isiskiepyti toki poziuri kaip va tavo, bet neiseina kazko. Atrodo, kad tokio amziaus busiu sena, baisi (zinau, kad yra ir graziu tokio amziaus moteru, bet jau matosi, kad nesu ir nebusiu fonda), viena ir vargse.
Diedai nebeziures, isidarbint bus be sansu, o jei dar ligota, dzyyz...
Zinau, kad nebutinai taip bus, net nujauciu is kur ta baime, ale nemacija.
Nu nieko, dar yra laiko tobulejimui. Is arti viskas gal kitaip atrodys.
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 15:54)
Sa-Yo-Na-Ra, taip sakant...
Oi, prisijuokiau 

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2013 12 05, 17:00)
ta daina yra Céline Dion - Loved Me Back to Life, o PMS tada visam Dubajuj buvo, nes kiekvienam kampe sita daina tik tegrojo.

Bet gi nežliumbė rolleyes.gif
Eisiu paskui pasiklausyti, Dbr dirbu
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 16:54)
Sa-Yo-Na-Ra, taip sakant... 4u.gif  ax.gif

Na jei tu tikrai ne salota ir ne pomidore kokia, tada esi tikrai labai originali ir ryskiaspalve.

"Trolinti", speju, reiskia saipytis, provokuoti, issidirbineti, isdurineti. Pav. rasai tipo rimtai, kitos tau rimtai atsako, o tu zvengi sau i sauja, galvoji, durneles, vartau as jus kaip noriu..
Fui fui.
Gausi pylos arba ignoro, jei taip darysi.
Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 05, 17:04)
Bet gi nežliumbė  rolleyes.gif

Labai tu zinai.. Nesuziuresi po skarelem.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 05, 15:54)
Sa-Yo-Na-Ra, taip sakant... 4u.gif  ax.gif

Pala, ar tu iš anos šalies?
Atsakyti