Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Moterys, o kam Jums lieknėt? negi nuo depresijos dar valgosi?
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 05, 09:33)

Kam valgosi, o kam ne. Dažniausiai - valgosi, nes jei AD, tai kažkaip sutvarko tą norėjimą valgyt. Kartais į tokią pusę, kai norisi ne valgyti, o ėsti.
Man pvz. būdavo momentų, kai atrodo noriu valgyt, bet pasidėjus lėkštę prieš save, galiu tik žiūrėt, nes neišeina pradėt. Taip ir nunešdavau atgal. Bet būdavo ir kitaip.
Arba atvirkščiai, mano draugė valgydavo naktimis, nesuvokdama ką daro. Tik ryte pamatydavo, kad dingo pvz šventinis tortas. smile.gif Rezultatas 40 kg+. Bet nuėmus tuos bjauriuosius M, svoris jau pamažu krenta. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 05, 10:41)
Kam valgosi, o kam ne. Dažniausiai - valgosi, nes jei AD, tai kažkaip sutvarko tą norėjimą valgyt. Kartais į tokią pusę,  kai norisi ne valgyti, o ėsti.
Man pvz. būdavo momentų, kai atrodo noriu valgyt, bet pasidėjus lėkštę prieš save, galiu tik žiūrėt, nes neišeina pradėt. Taip ir nunešdavau atgal. Bet būdavo ir kitaip.
Arba atvirkščiai,  mano draugė valgydavo naktimis, nesuvokdama ką daro. Tik ryte pamatydavo, kad dingo pvz šventinis tortas.  smile.gif Rezultatas 40 kg+. Bet nuėmus tuos bjauriuosius M, svoris jau pamažu krenta. rolleyes.gif

hm, dar vienas argumentas kodel vaistų geiau nevartot. man kažkada buvo pripašę, bet nuo jų jokio apetito nepajutau. na bet ir gėriau juos neilgai. pamaniau kam man to reikia ir kažkaip pati išsikapanojau.
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 05, 09:33)

man tai valgosi. apetitas normalus, bet kilai auga kaip ant mielių nuo AD. bet aš ir ne sunkų atvejį turiu, tai gal ir neturi nesivalgyt.
dabar mečiau AD, virš mėnesio nieko negeriu, tai kažkaip net lengviau paliko ant kūno, iškart jaučiasi, kaip lengviau metasi. Iki to laiko gali neėst išvis paromis - nejuda svoris.
Atsakyti
QUOTE(Girl with kaleidoscope eyes @ 2013 12 05, 10:56)
man tai valgosi. apetitas normalus, bet kilai auga kaip ant mielių nuo AD. bet aš ir ne sunkų atvejį turiu, tai gal ir neturi nesivalgyt.
dabar mečiau AD, virš mėnesio nieko negeriu, tai kažkaip net lengviau paliko ant kūno, iškart jaučiasi, kaip lengviau metasi. Iki to laiko gali neėst išvis paromis - nejuda svoris.

va kaip įdomiai. pati nieko negeriu, bet ir nesivalgo. per prievartą tik ką nors, nes jau skrandis ima nelabai smagiai jaustis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(a-bbz @ 2013 12 04, 21:41)
as kazkaip galvoju kad pradesiu gyvent kai koks 55 bus rolleyes.gif

Cia kai mergai labai dideli bus?
Kazkaip nelabai tikiu gyvenimu pradziom persivertus per pidicoka.. g.gif

QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 23:38)
Dieve, Dieve... cia gi razborkes kadaise buvo, o as viska praziopsojau ar ne?
O idomu buvo?
O daug lupotes? unsure.gif
O i grupes "kas-uz-ka" pasidalinote? rolleyes.gif
O visokiais zodziais vienas kita isvadinot? blush2.gif  g.gif
O nors viena prisilupus cia rasyt buvo uzejus?  bigsmile.gif  blink.gif  ta prasme, kad po to kita diena net baisu pagalvot ka ten zmones toj virtualioj erdvej apie Tave pagalvojo..... doh.gif  lotuliukas.gif

Visko buvo, visko dar bus. Gal net tave tvatysim, jei nusipelnysi. Galesi savo kailiu ivertint, ar baisiai. rolleyes.gif

Prisilupusiu buvo, bet kazkaip mintis valde, nepazindama iprasto stailo ne nesuprastum, kad ikalusi. ax.gif

QUOTE(Girl with kaleidoscope eyes @ 2013 12 05, 09:30)
Yoda, o Tu netrolini?  bigsmile.gif

Zinok ir man keistai skamba. Arba trolina, arba vartoja ka. g.gif
As vis genu minti, kad ana girta raso. Nesvietiskas meilumas, o ir daugtaskiu jura ne itin blaiviai atrodo.. g.gif
Yoda, prisipazink kaip yr.. unsure.gif

Ir, po simts pypkiu, turek kantrybes. Jei liksi, isikirsi pamazu kuri kokia ir kas ka reiskia. O tai dabar simtmecius temos istorijos reik tau reziumuot. Pasiutai gal? rolleyes:

FU, vakar juokiausi iki asaru is tavo vistu vardu. Net diedas sutriko.
Ypac juokingai nuskambejo kontrastas tarp fucked, pissed ir Staseles. lotuliukas.gif

Kaip kopecios? Gal jau turejai progos apziuret ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirlimpimpim: 05 gruodžio 2013 - 11:27
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 05, 11:24)

Zinok ir man keistai skamba. Arba trolina, arba vartoja ka.  g.gif
As vis genu minti, kad ana girta raso. Nesvietiskas meilumas, o ir daugtaskiu jura ne itin blaiviai atrodo.. g.gif
Yoda, prisipazink kaip yr.. unsure.gif

Ir man kažkas panašaus atrodo. smile.gif
Rašo įdomiai, cekavumas viskame, linsmumas. Ar taip būna? Ir dar iš karto? O dar viskas skęsta daugtaškiuose, galybėj šypsenėlių-snukelių. Vakar pagalvojau kai ką. Betgi paminėjo vaiką, nu tai negi...?
Į girtumą nepanašu, gal kas kita tokio kvaišinančio. g.gif

Yoda, sakyk teisybę neišsisukinėdama. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 05, 10:33)

Man jauystej nesivalgydavo ir krisdavo svoris per D paumejima. O dabar VALGOSI ir dar kaip. biggrin.gif Svoris atitinkamai.

Vaistu nevartoju.
Atsakyti
šiaip tai būna tokių betarpiškų žmonių, kurie per tris minutes troliką į svečius pakviečia ir visus bobikų-musių vardus išduoda. gal visai gerai, kad ana linksma savo depresijoje biggrin.gif o gal ir ne, gal čia koks pavojingas signalas.

man kažkoks labai pažįstamas stilius, suku galvą, bet neatrenku, kur matyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl with kaleidoscope eyes: 05 gruodžio 2013 - 11:48
Pirlimpopiok- aš naktį, vanojama lietaus, stumdoma vėjo ėjau žiūrėt, kur jos ten krenta.
Vis ramiau buvo, pamačius, kad į mūsų pusę nešamos, tai reiškia nors kaimynam žalos nepridarytų.
Guli skersai, laikomos šniūro, kuriuo prie kamino biškį pririštos buvo...
Bet nurimo lyg jau.
Visur šiukšlės. Konteineriai išvartyti.
Potvyniai visur, per vieną teko važiuot. Galvojau raspizdielka praplauks ar paskes bl.
Lyg praplaukėm. unsure.gif

Vnž. Šūduva bl.
Šiąnakt dar pašals- bus išvis linksma su vasarinėm jų čia padangom ant ledo...
Bet aš ryt namie.
Vaikai į m-klas net nėjo, uždarytos
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 05, 12:59)

Aina sau.. unsure.gif
Tu raportuok reguliariai, kad zinotume ar dar gyvs.. unsure.gif

Ir kur tu esi? unsure.gif

Manaiu, kad nebemyliu Celine Dion, kad Celine yra has been, bet rupus miltai, pastate serius ir net asara isspaude.. Kas retai man nutinka, oi retai..
http://www.youtube.c...f5KuRXtjeE&hd=1

Ai, supratau, rytoj tu sedi namie, ne grizti namo.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pirlimpimpim: 05 gruodžio 2013 - 12:19
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 05, 12:59)
Visur šiukšlės. Konteineriai išvartyti.
Potvyniai visur, per vieną teko važiuot. Galvojau raspizdielka praplauks ar paskes bl.
Lyg praplaukėm. unsure.gif
Vnž. Šūduva

blink.gif blink.gif

Pirlim, o ka - pamislyk. vaikai dideli, est kazka prasikrapstai, uz nieka nebeatsakingas, mokytojai neskambina biggrin.gif . eini kur nori ir kada nori. gali nusidauzt is lempos prie kokios juros dviem naktim bilenkada, gali varyt rudeni pasisildyt siknos bilenkada.
nu zodziu laisve papugoms rolleyes.gif

jeetau kai knisa tas vaifai. prirasai ir uzlusta doh.gif . gerai kad islieka, nereik perrasyt.
Atsakyti