Na, man razborkes nepatiko. Visgi cia depresijos tema, kur ne visada gaunas su jumoru paziuret kai gauni i skaudzia vieta, ypac dvesimo laikotarpiu. Buvau visai pasitraukus, tik vos vos per plysi ziurejau. Ir atsargiai pradejau grizt, kai kuri laika razborkiu nebuvo.
Praleidai DAUG geru dalyku. FU sukneles ir vistos, tik menka dalis.
FU, kaip mergina tavo, neveme?
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 05, 00:27)
Miegamasis jau įrengtas, tačiau dabar pažiūriu ir jau vėl norėčiau kitaip
Heheee, aš nuolat taip. Užtai gal pas mus remontas ir nesibaigia
Kol antro imasi, man jau pirmas nebepatinka- imu planuot, kaip čia ką keist/perdaryt reiks
Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2013 12 05, 00:)
Kaip tu čia taip mane su mano vištukėm
Menka dalis
Nea, parvežė ją man, pamiegojo biškį (kas jai nebūdinga).. Ir viskas.
Kaip ridikas.
Šian namie palikau, prie kompo. Per skype susirašėm.
Aš jai- everything's ok?
Ji- TAIP (lietuviškai)
Nuo pietų į m-klą iskomandiravau...
Ir dar dvi val baseine va prasidavė.. Lūžo...
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 05, 00:38)
Kaip tu čia taip mane su mano vištukėm
Menka dalis
Kaip ridikas.
Menka dalis
Kaip ridikas.
Oj negaliu. NU BET KAIP MAN TAVO SUKNELIU TRUKSTA TAI NE TAS ZODIS. Ale nebededi jau. Kad visai neperkti tai netikesiu.
Nu liuks, saunuole tavo mergina. Ta posaki apie lapa isidemejau ilgam.
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 04, 23:05)
Gaivena!!
Mjo. Sakyčiau, jaučiu vaistų metimo įtaką. Blogėja tas suknistas jausmas man pamažu pamažu.... Nu negi visą gyvenimą ant jų sėdėt. Gal sutapimas, bet kažin....
Per dieduko kalbas net šmutkių nesikroviau, bet tas geba mane pralinksmint. Užsidirbo daug karmos taškų už pasakymą, kad aš normali ir nedurna . Nesvarbu, kad nevisai tiesa, o gal visai netiesa, bet saldu girdėt.
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 04, 23:05)
O vadinausi aš kažkada
Tikrai atsimenu, kad buvai, su šituo nicku. Bet nesuvedu galų, nieko konkrečiau nepamenu. Čia tikrai senai, dar prie mūsų senos chebros buvo. Mažai kas likę iš tų laikų.
Papildyta:
QUOTE(Daniella @ 2013 12 05, 00:31)
Na, man razborkes nepatiko. Visgi cia depresijos tema, kur ne visada gaunas su jumoru paziuret kai gauni i skaudzia vieta, ypac dvesimo laikotarpiu.
Man irgi nelabai patiko, nors įsitraukdavau netyčiom.
Labiau ilgiuosi tų dar senesnių laikų, kai viskas čia taip virė, ir taip globojo vienos kitas, ir tiek entuziazmo buvo. Kai dar su septynke bernus kabinom kabakuose
Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 05, 01:30)
Mjo. Sakyčiau, jaučiu vaistų metimo įtaką. Blogėja tas suknistas jausmas man pamažu pamažu.... Nu negi visą gyvenimą ant jų sėdėt. Gal sutapimas, bet kažin....
Gal dar kolkas abstinencija, palauk kol visiškai praeis, matysis tiksliau.
Smagu kad diedukas pralinksmina.
... ....
o as, pamenu, apsilankiau psichoterapeuta vienasyk...
Dvi valandas kalbejom...
Ir pabaigoj jis man sako, "galvoji, kad as tau israsysiu piliuliu, isgersi viena ir pasijusi laiminga? Nieko nebus. O be to, tokie zmones kaip tu - depresija neserga..."...
...ir issikapanojau kazkaip....
O dabar, stai...paskambinau, kad uzsirasyt priemimui, o ten - net autoatsakove "nauju pacientu nepriimu"...
...ir vel issikapanoju pati...
...
Jums ACIU...
Man stogas ant vieno vinies laikesi....
O su Jumis kazkaip lengviau...bandau atgal atstatyti....
o as, pamenu, apsilankiau psichoterapeuta vienasyk...
Dvi valandas kalbejom...
Ir pabaigoj jis man sako, "galvoji, kad as tau israsysiu piliuliu, isgersi viena ir pasijusi laiminga? Nieko nebus. O be to, tokie zmones kaip tu - depresija neserga..."...
...ir issikapanojau kazkaip....
O dabar, stai...paskambinau, kad uzsirasyt priemimui, o ten - net autoatsakove "nauju pacientu nepriimu"...
...ir vel issikapanoju pati...
...
Jums ACIU...
Man stogas ant vieno vinies laikesi....
O su Jumis kazkaip lengviau...bandau atgal atstatyti....
Labas rytas. Dar tik spėjau pasidaryti kavos, o sūnus jau tempia už rankos žaisti...
Na na? Turbūt jau žinau.
Kiek laiko geri/gėrei?
Aš kaip žinia kartą metusi savavališkai, itin greit atkritau atgal. Po to jau pagėriau kaip priklauso, mečiau ir va kiek ramiai pagyvenau. Tikrai ramiai.
Nieko ir nereikia atsiminti. Pati sakai, seni laikai. Nors kita vertus, visai įdomu kaip kai kurios iš čia tada bendravusių dabar gyvena.
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 05, 00:30)
Gaivena!!
Sakyčiau, jaučiu vaistų metimo įtaką. Blogėja tas suknistas jausmas man pamažu pamažu....
Sakyčiau, jaučiu vaistų metimo įtaką. Blogėja tas suknistas jausmas man pamažu pamažu....
Na na? Turbūt jau žinau.
Kiek laiko geri/gėrei?
Aš kaip žinia kartą metusi savavališkai, itin greit atkritau atgal. Po to jau pagėriau kaip priklauso, mečiau ir va kiek ramiai pagyvenau. Tikrai ramiai.
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 12 05, 00:45)
Tikrai atsimenu, kad buvai, su šituo nicku. Bet nesuvedu galų, nieko konkrečiau nepamenu. Čia tikrai senai, dar prie mūsų senos chebros buvo. Mažai kas likę iš tų laikų.
Nieko ir nereikia atsiminti. Pati sakai, seni laikai. Nors kita vertus, visai įdomu kaip kai kurios iš čia tada bendravusių dabar gyvena.
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 04, 23:49)
Suknelių tikrai nebeperku. Netgi parduodu.
Reikia pirma vėl imtis sportuoti, nebeėsti... Nes į ne viena nebetelpu.
Rimtai.
Sakiau, po naujų.
Reikia pirma vėl imtis sportuoti, nebeėsti... Nes į ne viena nebetelpu.
Rimtai.
Sakiau, po naujų.
pff, tell me. ar AD per tuos metus "suveikė" (tik ne per tą vietą, per kurią reikėjo), ar geras blin gyvenimas, ale naktimis piktos pindos fėjos prasineša spintoje ir sumažina rūbus. ir kažkaip nespasminga prieš kalėdas kūdintis. antis-kalakutas-kisielius-kūčiukai-silkutės-mišrainytės ir kt.
taip kad aš irgi sakau - po naujų. nuo pirmadienio
p.s. šiandien negriuvau, palto neišsipurvinau, langų nevaliau, kavos negėriau, nieko nepasiunčiau, dirbt nenoriu, atsisakyt valgyt negaliu.
Yoda, o Tu netrolini?
Papildyta:
prisimenant seną tradiciją - dienos foto:
Saul Leiter: Portrait de Jean Pearson, 1948
QUOTE(Būtybė* @ 2013 12 05, 09:14)
Labas rytas. Dar tik spėjau pasidaryti kavos, o sūnus jau tempia už rankos žaisti...
Na na? Turbūt jau žinau.
Kiek laiko geri/gėrei?
Na na? Turbūt jau žinau.
Kiek laiko geri/gėrei?
Turbūt tikrai žinai, aš tave taip vadinau.
Gėriau 4m, įvairių ragavau. Neaiškus aš tipas. Neima per daug manęs tie vaistai. Tik vienas iš neuroleptikų, ko gero. Nuo kurio pašaliniai ne kokie.
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 23:38)
O! Tiesa...
Prabudau ir mintis is karto - ViARA, ka Tu ten apie kazkoki grupioka?... Kas cia dabar per mintys, kad gal geriau netekejusiai pabuti, mm?
Mane, sena tarka, ir tai sugedino... kai apie meiluzi (persant) svaiciojau... is ti pasisakymo tik viena zodi atsimenu, "jabitute".... bet kazkaip nepatogu vis tiek pasidare....
Tai ir as Tau dabar... - jabitute, kas cia dabar per snekos, ViARa
Nera, zinok, didesnes laimes ir gyvenimo iprasminimo, nei nugyvent su vienu vieninteliu despotu vyru, va...
Prabudau ir mintis is karto - ViARA, ka Tu ten apie kazkoki grupioka?... Kas cia dabar per mintys, kad gal geriau netekejusiai pabuti, mm?
Mane, sena tarka, ir tai sugedino... kai apie meiluzi (persant) svaiciojau... is ti pasisakymo tik viena zodi atsimenu, "jabitute".... bet kazkaip nepatogu vis tiek pasidare....
Tai ir as Tau dabar... - jabitute, kas cia dabar per snekos, ViARa
Nera, zinok, didesnes laimes ir gyvenimo iprasminimo, nei nugyvent su vienu vieninteliu despotu vyru, va...
čia tik juokais pasakiau. bet vis tiek sugėdinot šiaip gražus bernas ir tiek bet tokie gražus gal nelabai geri būna...
GWKE- joa, rūbus mažina, sto pudovaj.
Bet aš ir nuo pirmadienio. Kažkurio..
O paskutinis pastebėjimas man vos ne nuo pradžių toks buvo...
Stebėjau...
Bl nemiegojus aš. Vėtra. O ant stogo, lyg man dar maža būtų visokių garsų baisių, kopėčios paliktos
Ir jas neša nuo to stogo. Nuneštos jau per pusę, gal jau ir daugiau stogo įdešinę...
Su kiekvienu gūsiu, man net silpna.
Nuneš jas nuo stogo. Laukiu kada ir ant ko.
Gerai būtų, kad krentant langų neišpiltų ar ant mano maškės nenukristų...
Nu bl bl...
B darbe seniausiai jau. Nors prieš išvarant gal matė kad paneštos jau į dešinę..
Pfffff
Bet aš ir nuo pirmadienio. Kažkurio..
O paskutinis pastebėjimas man vos ne nuo pradžių toks buvo...
Stebėjau...
Bl nemiegojus aš. Vėtra. O ant stogo, lyg man dar maža būtų visokių garsų baisių, kopėčios paliktos
Ir jas neša nuo to stogo. Nuneštos jau per pusę, gal jau ir daugiau stogo įdešinę...
Su kiekvienu gūsiu, man net silpna.
Nuneš jas nuo stogo. Laukiu kada ir ant ko.
Gerai būtų, kad krentant langų neišpiltų ar ant mano maškės nenukristų...
Nu bl bl...
B darbe seniausiai jau. Nors prieš išvarant gal matė kad paneštos jau į dešinę..
Pfffff