Panos...
O tas Jusu "iseinu i kosmosa", "as kosmose skraidau",...
...Jus, tipo, zole rukot....?
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 19:05)
Panos...
nea. man toks jausmas buna, kai rodos aplinkiniai kazkur apacioj, o as is virsaus, kazkur aukstai virs zemes rutulio sedziu kosminiame laive ir ziuriu pro ta apvalu langeli. ir tas jausmas - is leeeeetooo judu ir ziuriu zemyn , ir nchera nesuprantu, nei ka jie sneka nei daro.
pirma syk buvo cia - mergos kazka rasinejosi, diskutavo ar tai riejosi, o as skaitau ir jauciu kad prie apvalaus langelio sedziu
tyyyyyyyngiuuuuuu
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 19:05)
Panos...
nžn kaip kitos:d aš kokteiliuką skanų pasidarau, tiesiogiai į kosmosą neskrendi, bet bent kažkiek palengvėja, ir tas jau yra didelis šuolis nuo žemės. bet šiaip prie meno esu, tai man tam nieko nereikia būna tokia būsena, vadinama įkvėpimu, bet šiuo atveju nors jausmas panašus, bet tai nėra tas įkvėpimas, nes nei sukuri kažką, nei sugalvoji. net nžn kaip pasakyt...
visi tą kosmosą skirtingai vadina. vienas mano draugas turi rimtų sveikatos sutrikimų, tai jis kai išskrenda, sunku prisišaukt. va ten žiauru...buvo ir man taip kažkada, tai labai jį užjaučiu ir pikčiausiam priešui nelinkėčiau...
nu va a-bbz gal aiškiau išsireiškė, mintis ta pati:)
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 04, 15:28)
Sako kaip atsiprašymą galiu pasiūlyt kompensaciją 200litų...
Man šeštadienį tas pats buvo su Lietuvos durnabankiu, niekur nepriėmė kortelės, ale banke net atsiprašyt nesugebėjo, ką jau apie kompensacijas kalbėt Tik pasiūlė išsigrynint nemokamai
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 18:21)
F-U,
seniai paklausti norejau,
o Tamsta tikrai vistas augini ar cia perkeltine prasme kazka taip vadinate?
...
Ir Pirlimpimpim man labai imponuoja...Tokia protinga ismintinga Dama atrodo... kad man jos telefono numeri tureti, tai as jai skambinciau ir skambinciau dienos ivykius aptarti ir ant savo diedo pasiskusti....
seniai paklausti norejau,
o Tamsta tikrai vistas augini ar cia perkeltine prasme kazka taip vadinate?
...
Ir Pirlimpimpim man labai imponuoja...Tokia protinga ismintinga Dama atrodo... kad man jos telefono numeri tureti, tai as jai skambinciau ir skambinciau dienos ivykius aptarti ir ant savo diedo pasiskusti....
Tikrai. Kuo tikriausiai. Dar tikresnius kiaušinius dedančias
Į pirlimpopo mano akių neskėsk ir nagų netiesk
Aš jau tiek laiko sunkiai dirbu telefono numerio gavimo klausimo, to dar betrūko ims ir nubrauks man iš mano ilgos panosės....
QUOTE(Slanka @ 2013 12 04, 19:20)
Man šeštadienį tas pats buvo su Lietuvos durnabankiu, niekur nepriėmė kortelės, ale banke net atsiprašyt nesugebėjo, ką jau apie kompensacijas kalbėt Tik pasiūlė išsigrynint nemokamai
Gal su DNB?
mmmm....kad man taip....
Mano busena turbut - "vaziuoju dviraciu"... ta prasme - gerai Jums ten, kosmose... o as nei isgert galiu,...nei atsiriboti nuo visko... bet as nesiskundziu, siaip jau....
... ...
Kodel kitos tyli?
O! Jos turbut zole ruko... tai su visam, taip sakant... ... per tanko langeli i mus ziuri....skraido....
...
,,,,
OOOOoooo per ta laika dar kelios atsiliepe...
Malonu, Malonu...
Fainos Jus, panos... Jauku su Jumis...
Mano busena turbut - "vaziuoju dviraciu"... ta prasme - gerai Jums ten, kosmose... o as nei isgert galiu,...nei atsiriboti nuo visko... bet as nesiskundziu, siaip jau....
... ...
Kodel kitos tyli?
O! Jos turbut zole ruko... tai su visam, taip sakant... ... per tanko langeli i mus ziuri....skraido....
...
,,,,
OOOOoooo per ta laika dar kelios atsiliepe...
Malonu, Malonu...
Fainos Jus, panos... Jauku su Jumis...
QUOTE(Slanka @ 2013 12 04, 19:20)
Nu nifiga bl pyzdukai
Joa, man aną kartą pridavus čekį(atlyginimas iš vieno užsakovo) dingo jis kažkur..
Ėjau aiškintis, vėl ten aišku kiek pagražinau, kokių nepatogumų didelių man tai sukėlė ir apskritai KAIP jie sugebėjo čekį prateriot!?! Kas čia per bankas?!
Tada davė kuklesnį atsiprašymą, 120lietuviškų....
Alia ir tas gerai....
Vestuke- joa, aš toks skrudžas žinok, va ir Merlot tau pasakys, kad aš tokia... Viskas paskaičiuota, patikrinta, reeeeeetai kada kažką brangesnio perku pirma online ne patikrinus, o tiksliau Ebay, nes ten visada viską rasi ir už mažesnę kainą. Galiu net palaukt- na kol aukcionas baigias, kol atsiunčia...
Nors šiaip garsėju, kaip kantrybės neturinti...
Bet dėl $ viską galiu
QUOTE(ViARi @ 2013 12 04, 18:22)
Gal su DNB?
Tas pats Daugiau durnabankių kažin ar yra
QUOTE(Slanka @ 2013 12 04, 18:33)
Anglijoj pirmadieni buvo uzsilenke du bankai
QUOTE(Slanka @ 2013 12 04, 19:33)
kad visi daugiau ar mažiau tokie
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 04, 18:37)
Anglijoj pirmadieni buvo uzsilenke du bankai
Bankrutuot gal nesumąstys Reiks persimest atlyginimą kitur. Aišku pirma reik gaut tokį