Viari,
Aciu, kad paklausei... Sveikstam... Gereja viskas...
...
Tapyras...
Kaip man patinka Tavo nickname ir nuotrauka...,,,,
O Tamsta nenori papasakoti apie save?
Kaip ten manes klause?
Koks ugis, kiek sveri, ka pusryciams valgei?
Rukai, geri?
Su policija reikalu turejus?
...
Snekekit kas nors, snekekit... taip vienisha shiandien...
Viari, desimtukininke ... kaip Tamsta? Kaip suo? Kaip anytai sekasi? Ka naujo ispudingo pasake?
...
...
F-U,
seniai paklausti norejau,
o Tamsta tikrai vistas augini ar cia perkeltine prasme kazka taip vadinate?
...
Ir Pirlimpimpim man labai imponuoja...Tokia protinga ismintinga Dama atrodo... kad man jos telefono numeri tureti, tai as jai skambinciau ir skambinciau dienos ivykius aptarti ir ant savo diedo pasiskusti....
Kur ji dingus? Uzdave klausima ir ...tylu....
...
Man siaip jau visos cia patinka.
Selsme, joks Tau ne autizmas, va... (nu, dabar gausiu, jauciu...)
Aciu, kad paklausei... Sveikstam... Gereja viskas...
...
Tapyras...
Kaip man patinka Tavo nickname ir nuotrauka...,,,,
O Tamsta nenori papasakoti apie save?
Kaip ten manes klause?
Koks ugis, kiek sveri, ka pusryciams valgei?
Rukai, geri?
Su policija reikalu turejus?
...
Viari, desimtukininke ... kaip Tamsta? Kaip suo? Kaip anytai sekasi? Ka naujo ispudingo pasake?
...
...
F-U,
seniai paklausti norejau,
o Tamsta tikrai vistas augini ar cia perkeltine prasme kazka taip vadinate?
...
Ir Pirlimpimpim man labai imponuoja...Tokia protinga ismintinga Dama atrodo... kad man jos telefono numeri tureti, tai as jai skambinciau ir skambinciau dienos ivykius aptarti ir ant savo diedo pasiskusti....
Kur ji dingus? Uzdave klausima ir ...tylu....
...
Man siaip jau visos cia patinka.
Selsme, joks Tau ne autizmas, va... (nu, dabar gausiu, jauciu...)
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 18:21)
...
smagu, kad sveikstat. greit kalėdos, ne laikas vaikam sirgt. Ar Kalėdų senis dovanas jau paruošė?
šuo miega šalia ir labai maloniai man šoną šildo. šiandien lyg gerai elgiasi, bet vakar pasiutus buvo, šokinėjo, graužė mano kojines, už klešnių griebė, namie porą balų padarė, nu baisu. viską suverčiau besikeičiantiem dantims.
o su anyta mes nebendraujam taip. jie toli gyvena, tai tik kai nuvažiuojam, kartą per mėnesį. šiaip normali anyta, net gera. nieko prieš neturiu. tik va dėl to jos požiūrio ir pernelyg garsiai reiškiamos nuomonės. bet jei apie tai niekas nešneka, tada ramu.
šiandien labai įsižiūrėjau į vieną penktakursį. nu toks gražus jis man. ir nežinau dabar, ar gailėtis, kad ištekėjau, ar ne
Papildyta:
QUOTE(Tapyras @ 2013 12 04, 18:28)
Ugio uztenka, svorio per daug, nerukau, geriu iki nukritimo, ir su policija reikalu turejau
O pusryciams valgiau bulkute su 5 idarais, suvalgiau tik trecdali ir pradejo darytis bloga. Like du trecdaliai liudnai ziuri i mane is maisiuko
O pusryciams valgiau bulkute su 5 idarais, suvalgiau tik trecdali ir pradejo darytis bloga. Like du trecdaliai liudnai ziuri i mane is maisiuko
Tapyre, ar tik ne pasiutus motera būsit?
Viara,
suniui turbut depresija....perduok linkejimus...
...
Tapyras...
Su policija reikalu turejai?
Oi, kaip idomu... o uzdare buvo?
O uz ka?!
suniui turbut depresija....perduok linkejimus...
...
Tapyras...
Su policija reikalu turejai?
Oi, kaip idomu... o uzdare buvo?
O uz ka?!
Kažką primaklinau, atsiprašau
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 18:35)
perdaviau, tai kaip supratau ji draugišką šunišką bučinį perduoda gal nuo manęs ta depresija užsikrėtė beje, mano šunė maža, trys su puse mėnesio dar tik. spėju, kad vyras norėjo tiesiog užimt mane. ir visi kiti sako, kad treniruoklis prieš vaiką
QUOTE(ViARi @ 2013 12 04, 17:51)
perdaviau, tai kaip supratau ji draugišką šunišką bučinį perduoda gal nuo manęs ta depresija užsikrėtė beje, mano šunė maža, trys su puse mėnesio dar tik. spėju, kad vyras norėjo tiesiog užimt mane. ir visi kiti sako, kad treniruoklis prieš vaiką
Mano palaidūnui sueina penki mėnesiai. O apie tokią idilę, kai šuo guli prieš šono, galima tik svajoti. Maniškis skraido palubiais, kai nemiega.
Sveikos
Naujokes, susipazinsit po biski. Vienu metu kazkada temoj buvo nemazai atviraujama, bet paskui įvyko įvairių incidentų ir paviešinimų , tai dabar kažkaip nebe taip norisi. Nors va, jau pradeda užsimiršt.
Naujokes, susipazinsit po biski. Vienu metu kazkada temoj buvo nemazai atviraujama, bet paskui įvyko įvairių incidentų ir paviešinimų , tai dabar kažkaip nebe taip norisi. Nors va, jau pradeda užsimiršt.
QUOTE(ViARi @ 2013 12 04, 17:51)
beje, mano šunė maža, trys su puse mėnesio dar tik. spėju, kad vyras norėjo tiesiog užimt mane. ir visi kiti sako, kad treniruoklis prieš vaiką
..aha...tureti vaiku kazkas panasaus..
Pamenu, kai mums vaikas gime, brolis rimtu veidu kartojo -
"as puikiai suprantu...tiek rupesciu.... as zinau ka tai reiskia - as gi turiu Katina..."
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 04, 18:54)
Mano palaidūnui sueina penki mėnesiai. O apie tokią idilę, kai šuo guli prieš šono, galima tik svajoti. Maniškis skraido palubiais, kai nemiega.
tai maniškė irgi miega. ne šiaip guli. kai nemiega irgi skraido. aš kosmose, o ji palubėj, aukščiau ačiū Dievui nepakyla
Papildyta:
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 18:58)
"as puikiai suprantu...tiek rupesciu.... as zinau ka tai reiskia - as gi turiu Katina..."