Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

4u.gif ax.gif
mjo... zmones megsta pasakoti apie save ar ne?
Okay...as prisistatysiu, bet tada galite nors viena irgi padaryti ta pati? Ir jei imanoma - truputi apie visas kitas?..
...nes tik spelioju, spelioju...
...
Arteju prie 40.
Dirbu Zmona, Mama ir savo vyro asistente dokumentu tvarkymo klausimais;
eks-darboholike vienishe (per tuos darbus neuzgyvenau artimu geru draugiu);
vyras pastoviai mane kritikuoja (lietuvis, Mergele; sako, jie visi tokie).
...
Nebesijauciu mylima, todel turbut ir depresija.
As ilga laika galvojau, kad pavargau nuo rupesciu, problemu, visokiausiu isipareigojimu ir pan... O po to viena diena susimasciau...ir priejau isvados, kad jei as jausciausi mylima - kaip tada, pacioj pradzioj... man jokios kliutys nebutu baisios; o ir siaip - ne tas galvoj suktusi. As tada buvau tokia laiminga!...
Man Meile svarbu... blush2.gif
...
...
O dabar Jus pasakokite 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 12 04, 14:22)
GWKE, jetus kaip tu man gaiviai nuskambejai. Kazkaip buvau pasiilgusi sito tono (pasirodo). Ypac sitas: "Nusibrozdinau delną, susipurvinau paltą biggrin.gif Gyvenimas tęsiasi." Nu jej bogu.

nu blin, nors viena neatsilaikė mano žavesiui biggrin.gif
aš pasiilgstu ilgų paklodžių šioje temoje ir savo noro tokias rašinėti smile.gif

Yoda, o objektyviai yra požymių, kad esi nebemylima, ar tai vidinis pojūtis, kai bet kas yra "not good enough"? Nes yra žmonių, kuriuos, pvz., nepasitikėjimas savimi paverčia visais kitais nepasitikinčiomis butybėmis, ir jie kankinasi galvodami, kad jie nerūpi tiems, kam nori rūpėti, arba meilę įsivaizduoja kaip kažką amžinai trunkančio ir bet koks nukrypimas nuo jų lūkesčių juos įvaro į duobę.

man irgi link 40, esu moteris bigsmile.gif dirbanti, mylinti ir mylima, nuolat kur nors patenkanti arba įsivelianti, turiu vaiką ir katę, pykčio protrūkius pastaruoju metu (tipo, nebeslopinu emocijų cool.gif ) ir dvejų metų trukmės nemigą smile.gif
Atsakyti
4u.gif ax.gif
Hmmm...
...nu nenoriu as verkti cia del visko, kas blogai...
...man taip lengviau gyventi - suvest viska i smulkmena, romantizuot ir bandyti pergyventi.... ax.gif blush2.gif
O naktimis as irgi nemiegu...prabundu vidury nakties ir galvoju, nervinuosi, meldziuosi... verysad.gif
...
Su kuo bepakalbu, sitie metai daug kam sunkus, sudetingi..
...
O kodel Sausio menuo sunkus?

Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 15:07)
4u.gif  ax.gif
Hmmm...
...nu nenoriu as verkti cia del visko, kas blogai...
...man taip lengviau gyventi - suvest viska i smulkmena, romantizuot ir bandyti pergyventi.... ax.gif  blush2.gif
O naktimis as irgi nemiegu...prabundu vidury nakties ir galvoju, nervinuosi, meldziuosi... verysad.gif
...
Su kuo bepakalbu, sitie metai daug kam sunkus, sudetingi..
...
O kodel Sausio menuo sunkus?

aš tai labai žemiškas žmogus, todėl nenoriu ieškoti bendro vardiklio, kodėl daug kam metai sunkūs. jie realiai būna sunkūs absoliučiai daugumai žmonijos biggrin.gif

man pernykštis sausis buvo nemaža duobė, nemiga kaip niekada suvešėjo, emociškai buvau ant cypimo slenksčio. tai va ir bijau, kas šį sausį vyks. nes psichoterapija baigėsi.
Atsakyti
Kaip tai, 'nors vienai'?
Tipo man tai neįdomu buvo, kad atrašiau g.gif
Man biškį dėmesio trūkumas, tai kiekvienas praignoravimas biggrin.gif labai jaučiasi biggrin.gif
Man baisiausiai nuskambėjo išteptas paltas g.gif

Aš gryžau iš banko.
Kaip ten sako- "laughing all the way from the bank" biggrin.gif
Pirmadienį buvo užlūžę sistema banko.
Aš pradėj prisikrovus kokius 4 maišus pirkinių turejau bėgt į lauką, į bankomatą, išsiimt pinigų.
Į degalinę užvažiavau, užsipyliau, kaip žinodama tik kelius litrus benzo.
Neinu susimoketi- atmeta... Sukrapščiau siaip ne taip tą sumą.

Pasikaičiau čia visokių istorijų žmonių...
Nuėjau šian paskųsti aš jų.

Sakau degalinėje man policiją kvietė, kai negalėjau susimoketi už benzą! Kokia gėda, koks pažeminimas! biggrin.gif
Na ji, atsiprašė, bla bla...
Sako kaip atsiprašymą galiu pasiūlyt kompensaciją 200litų...
Na aš tipo dar pavaizdavau, kad aš čia skundžiuos ne dėl kompensacijų biggrin.gif ax.gif
Bet aišku priėmiau tą "atsiprašymą" rolleyes.gif
Tuo pačiu kreditinei kortelei užpildė. Į kreditą imt davė limitą- 35tūkst litų bigsmile.gif
Tepasakė- oooo....
Aš irgi tą patį- oooo...
Reikia išleist ir pabėgt į kokią Meksiką.....

Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 04, 15:28)
Kaip tai, 'nors vienai'?
Tipo man tai neįdomu buvo, kad atrašiau  g.gif
Man biškį dėmesio trūkumas, tai kiekvienas praignoravimas  biggrin.gif labai jaučiasi  biggrin.gif
Man baisiausiai nuskambėjo išteptas paltas  g.gif

hehehe bet neparašei, kad pasiilgai, man gal irgi dėmesio trūkumas. chroniškas biggrin.gif

nu gerai gerai, mačiau, kad matei alc.gif

ėėė, davai į meksiką? užsisvajojau. arba kubą?
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 04, 15:28)

Tuo pačiu kreditinei kortelei užpildė. Į kreditą  imt davė limitą- 35tūkst litų  bigsmile.gif
Tepasakė- oooo....
Aš irgi tą patį- oooo...
Reikia išleist ir pabėgt į kokią Meksiką.....

doh.gif
Čia bankas tau davė tokį kredito limitą?
Geriau būtum atsisakius.
žinau, ką sakau. Tiesa, mano limitas daug buvo mažesnis
Turėjau bėdų kaip shopoholikas. Buvau "įklimpusi" su pirkimais taip, kad vos išlipau. Atsisakiau savanoriškai, prieš tai vargais negalais ten viską sumokėjus.

Čia normaliems tinka. Maniakams - bėda... g.gif
Nebent tu jau nebemyli KM.

Atsakyti
Galiu sumažint, ką greičiausiai ir padarysiu.
Nors man negresia išlaidavimas.
Pas mane gi "every penny is a prisoner"
Aš KM myliu, bet tik iš ebay perku už kokį ketvirtadalį kainos...
Viską taip...

Labiau imiau tam, kad jeigu ką- padengia jie viską be problemų, su debetine tas būna sudėtingiau..
Mokėti už ją nieko nereikia, galės stovėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 04, 16:20)
Galiu sumažint, ką greičiausiai ir padarysiu.
Nors man negresia išlaidavimas.
Pas mane gi "every penny is a prisoner"
Aš KM  myliu, bet tik iš ebay perku už kokį ketvirtadalį kainos...
Viską taip...

Labiau imiau tam, kad jeigu ką- padengia jie viską be problemų, su debetine tas būna sudėtingiau..
Mokėti už ją nieko nereikia, galės stovėt  g.gif

Tu maladiecas.
Myliu skrudžus. biggrin.gif
Pati noriu būt tokia. Bet nesigauna. veikia man kažkoks kompensavimo mechanizmas. Tais laikotarpiais, kai jaučiuosi blogai, kai savivertė dėl kažko sumažėjus, ar nerimauju, pirkimo lygis kyla. Tiktai mano sritis ne drabužiai ar batai.
Paskutiniu metu buvo pirkimų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 12 04, 17:33)
Tu maladiecas.
Myliu skrudžus. biggrin.gif
Pati noriu būt tokia. Bet nesigauna. veikia man kažkoks kompensavimo mechanizmas. Tais laikotarpiais, kai jaučiuosi blogai, kai savivertė dėl kažko sumažėjus, ar nerimauju, pirkimo lygis kyla. Tiktai mano sritis ne drabužiai ar batai.
Paskutiniu metu buvo pirkimų... verysad.gif

O kokia ta sritis? rolleyes.gif
o man dabar kai blogos nuotaikos užėjo, tai turiu problemą, kad negaliu nueit į parduotuvę nusipirkt reikalingų daiktų... nu neprisiverčiu. šiaip nemėgstu prikt, o dabar visai...
Atsakyti
Butybe vis zvilgteri cia ir tyli...
Tai gal jau prisistatyk, mm? ax.gif biggrin.gif
...
Siaip tai idomu - kodel toks nenoras buti atpazintai?
Jos Tave nuskriaude, ar cia Tamsta kazka pridirbus buvai?
...
Kas ten dar landzioja, maciau.... ViARi, labutis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 04, 18:03)

Kas ten dar landzioja, maciau.... ViARi, labutis... mirksiukas.gif

Labutis! Kaip vaikas? ar pasveiko jau?
Atsakyti