Linai jau parašiau, bet gal ir siuntinio savininkė čia paskaitys. Per klaidą pas mane priklydo Linos B. siuntinukas (2,3kg.)
QUOTE(Etra @ 2013 12 05, 09:25)
Linai jau parašiau, bet gal ir siuntinio savininkė čia paskaitys. Per klaidą pas mane priklydo Linos B. siuntinukas (2,3kg.)
Ar tik ne mano
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 02, 18:15)
Ok, ieskom tada. As parasysiu jums emailu
Vis dar jokiu žinių?
Iki svgt siuntos nebus?
Sveikos, aš tik emailais susirašinėjau, net į galvą neatėjo, kad čia yra tema
Būsiu iki šeštadienio pietų Vilniuje, galėčiau klaipėdiečių paimti, jei siunta bus (šiaip aš iš Gargždų). Temos sekti negalėsiu :/
8 64704615
Būsiu iki šeštadienio pietų Vilniuje, galėčiau klaipėdiečių paimti, jei siunta bus (šiaip aš iš Gargždų). Temos sekti negalėsiu :/
8 64704615
QUOTE(Abo. @ 2013 12 05, 12:31)
Sveikos, aš tik emailais susirašinėjau, net į galvą neatėjo, kad čia yra tema
8 64704615
8 64704615
tai jau sumokejom ir pristatys tiesiai i namus:)
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 12 05, 11:32)
tai jau sumokejom ir pristatys tiesiai i namus:)
Aš apie dabartinę kalbu, kur 2-11 (turbūt fantazuoju taip anksti, bet maža kas Už ankstesnę sumokėjau, bet už 2-11 dar jokios sąskaitos negavau Pati degu, labai laukiu.
QUOTE(Abo. @ 2013 12 05, 11:38)
O prie ko cia Vilnius ir Klaipedos siunta? Vilniuj klaipedieciu siuntiniu nebuna
QUOTE(simpa @ 2013 12 05, 11:41)
O prie ko cia Vilnius ir Klaipedos siunta? Vilniuj klaipedieciu siuntiniu nebuna
O kur būna iš pradžių?
QUOTE(Abo. @ 2013 12 05, 12:47)
O kur būna iš pradžių?
Abo, zinokit, kur bebutu itakos jokios nedaro. Tikrai neatrankiosim po dezute, kad palikti cia ar cia.
As jums atsiusciau skaiciukus, jei domina, tik, kad jus savo niko neregistravote pas mus, nezinau net kam
Papildyta:
Oi, radau jau Jus nepraset siusti kaip nors kitaip, tai jusiskis keliauja iprasta tvarka pastu
Papildyta:
QUOTE(vabalauskiene @ 2013 12 05, 11:01)
Iki svgt siuntos nebus?
Tikrai ne
Papildyta:
Sia savaite maista galite pirkti: rytoj 17-21, ir kt savaite tokiu paciu metu Uzsisakius butinai kaip imanoma anksciau pranesti
QUOTE(simpa @ 2013 12 05, 11:49)
Siauliuose
Ačiū
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 05, 11:50)
Abo, zinokit, kur bebutu itakos jokios nedaro. Tikrai neatrankiosim po dezute, kad palikti cia ar cia.
As jums atsiusciau skaiciukus, jei domina, tik, kad jus savo niko neregistravote pas mus, nezinau net kam
A, ok, įsivaizdavau, kad yra dėžės Vilniui, Kaunui, Klaipėdai ir pan. Branginkit paslaugas, nes čia labai sunkus darbas
[redaguota] ok, susikalbėjom Ačiū