Pas mane dar liko siuntinukai:
Jurgos M, Lauros P ir Zitos B.
Mergaitės, per šventes nedalinsiu
jonava negavo dar ?
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 23, 12:49)
Taip, yra sandelyje 1 nedidukas.
ok reiks reiskias po parduotuves seilu paieskpt kad butų jam kompanija.
Ne siunciam kol daugiau kas nesusirinks
Linut, neseniai parasiau dar e-mail kitu klausimu, kai galesit, zvilgtelkit
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 23, 13:47)
Dabar raso, kad galit pirkti, nueme apribojima.
O, toliau visa litanija standartiniu paaiskinimu
O, toliau visa litanija standartiniu paaiskinimu
Ačiū, lauksiu tada kol grįš pinigai į sąskaitą ir bandysiu dar kartą pirkti. Visoms linksmų švenčių ir gerų pirkinių
Neatsiėmusioms siuntinukų - Per Kūčias / Kalėdas tikrai neatsiliepsiu nežinomiems skambintojams ir tikrai nedalinsiu siuntinukų (turėjot beveik savaitę laiko iki šiol, tad jau kelios dienos nieko nepakeis).
Gražių švenčių
Gražių švenčių
QUOTE(Laimuska @ 2013 12 24, 15:07)
Neatsiėmusioms siuntinukų - Per Kūčias / Kalėdas tikrai neatsiliepsiu nežinomiems skambintojams ir tikrai nedalinsiu siuntinukų (turėjot beveik savaitę laiko iki šiol, tad jau kelios dienos nieko nepakeis).
Gražių švenčių
Gražių švenčių
mane tai erzina tokie, kurie negave ziniu, kad tikrai pas mane siuntinukas bet kadangi numeri zino is anu kartu - skambina ir klausia gal netycia turit ir taip tu skambuciu nemazai, bet kad tai jau ne pavieniai tokie atvejai ir dar po kelis kartus.
labai irgi noreciau paprasyti ne tik per sventes bet ir taip jei negavot ziniu kad siuntinys pas mane, vadinasi as jo neturiu.
Graziu ir ramiu svenciu!!!!!!!
Limcamca, as jums esu laiska parasiusi pries pora dieneliu del ebay, suprantu, kad sventes, ale matau, kad renkate uzsakymus, tai gal paziuretumet ir mano laiska
Sveiki, ar su jumis reikia derinti laika, jei uzsakynesiu is tesco direct?
QUOTE(rodnaja @ 2013 12 27, 00:37)
Sveiki, ar su jumis reikia derinti laika, jei uzsakynesiu is tesco direct?
Rūbelių nereikia derinti, tik maistą