Lina, gal galima sužinoti ar man iškeliavo (ar iškeliaus dar tik, nelabai suprantu kada čia ta siunta keliaus) kas nors su paskutine šių metų siunta?
QUOTE(Martyna @ 2013 12 23, 12:01)
Lina, gal galima sužinoti ar man iškeliavo (ar iškeliaus dar tik, nelabai suprantu kada čia ta siunta keliaus) kas nors su paskutine šių metų siunta?
Kad nepraset siusti O jusiske nesieke 7kg.
Dabar tik po naujuju metu.
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 23, 12:43)
Viskas OK, klausiu nes kai kurie pirkiniai be trackingo, tai jeigu nesiekė 7 kg., vadinasi neatėjo
QUOTE(Danni @ 2013 12 22, 22:56)
Parašiau.
Dabar raso, kad galit pirkti, nueme apribojima.
O, toliau visa litanija standartiniu paaiskinimu
QUOTE(vasilysha @ 2013 12 23, 01:40)
Limcamca sveiki,
Gerai, turesim omenyje. Aciu, kad praneset
Tiesa, Jelena A. pasiėmė siuntinuką, pas mane nieko neliko, daugiau šiais metais negausiu, tai galiu ramiai važiuot švęst
QUOTE(*Diva* @ 2013 12 20, 21:11)
aciu uz siuntinuka- atsiemiau siandien- tik ispakavus neradau vieno mazo daikciuko- amazon raso, kad turejo buti pristatytas 9 d. ten be trackingo- va tokie tusinukai: http://www.amazon.co...4...=UTF8&psc=1
ar galejo kazkur uzsimesti? ten kiek suprantu mazutyte dezutyte turetu buti o gal vokas. ar jiems rasyt, kad negauta?? O gal pas kazka priklydo? aciu uz atsakyma
(ten mano siuntinys turejo buti is 3 - vienos didesnes dezutes ir 2 mini- supakuota buvo ta didzioji ir vienas mazas vokelis- o antrojo ir nebuvo.)
ar galejo kazkur uzsimesti? ten kiek suprantu mazutyte dezutyte turetu buti o gal vokas. ar jiems rasyt, kad negauta?? O gal pas kazka priklydo? aciu uz atsakyma
(ten mano siuntinys turejo buti is 3 - vienos didesnes dezutes ir 2 mini- supakuota buvo ta didzioji ir vienas mazas vokelis- o antrojo ir nebuvo.)
Taip, yra sandelyje 1 nedidukas.
kartuoju:
O man si karta nieko nera (siaip turetu buti)? Negavau nei saskaitos, nei zinutes. Aciu
O man si karta nieko nera (siaip turetu buti)? Negavau nei saskaitos, nei zinutes. Aciu
QUOTE(Martyna @ 2013 12 23, 13:48)
Tiesa, Jelena A. pasiėmė siuntinuką, pas mane nieko neliko, daugiau šiais metais negausiu, tai galiu ramiai važiuot švęst
Smagiu svenciu jums
Papildyta:
QUOTE(ver @ 2013 12 23, 13:49)
kartuoju:
Atsakiau emailu
NEWLOOK - ispardavimas
Lina, negavau atsakymo emailu dėl siuntos atsiėmimo Marina M.
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 12 23, 15:25)
Lina, negavau atsakymo emailu dėl siuntos atsiėmimo Marina M.
Neturiu neatsakytu emailu Pakartokit dar karta.
Na va ir pas mane neliko neatsiimtu siuntiniu
Graziu svenciu visom
Graziu svenciu visom
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 23, 15:50)
Neturiu neatsakytu emailu Pakartokit dar karta.
Pakartojau. Gal vėl tas mano paštas kvailioja Nes vakar parašiau laišką ir gavau tą standartinį atsakymą: Mes gavome jusu emaila ir butinai i ji atsakysime. Aciu, uz kantrybe.