QUOTE(Martyna @ 2013 12 19, 09:57)
Man irgi neskambina iš anksto, paskambina tik jau privažiavę, kad nusileisčiau
Anyta irgi skundziasi, kad neskambina.
QUOTE(simpa @ 2013 12 19, 10:07)
Viena karta ant siuntiniu nebuvo isvis mano telefono.Nei su klaidom, nei be klaidu Del to atvaziavo nepaskambine. Aisku nezinau, gal ten kazkokiuose lapuose turejo ta numeri, bet tingejo ieskot
Jo, jo nepriima jei truksta kokios info. Net, jei pasto kodo neuzrasai, liepia perrasyti arba apmokestina.
QUOTE(bbiitute @ 2013 12 19, 11:01)
Alytus Druskinikai gauta
prisiduodam Giedre.B: Gaiva .J ir Dangirdas .L
Kalusimukas tik Dangirdas Druskininku nepamenu is pavardziu
, o skubesiu iduoti nes panasu kad dovanos
Giedre ir Dangirdas is Druskininku. O Gaiva is tikruju yra Daiva - nuolatine kliente
QUOTE(BevardeX @ 2013 12 19, 11:03)
Lina, o man nieko nebus, nes sąskaitos negavau? Matau, kad pristatyta jums 12 dieną
Niu, kad ne
QUOTE(looo @ 2013 12 19, 11:23)
Kazin kaip kitose šalyse? Matau kartais uk, emailas su tikslesniu galimu laiku atsiuncia..smalsu..
Buna is vakaro atsiuncia zinute, su laiko tarpu 8-17 val. Ir, jei netinka gali atsakydamas i ta zinute pasikeisti: ar kt dienos pristatyma, ar, kad paliktu kur ir pan. Bet, pries atvaziuojant tikrai neskambina
Kita vertus, jei lauki kurjerio, darbdavys privalo tave isleisti is darbo, t.y. duoti tau iseigine, kuri neapmokama. Jei kurjeris nepasirodo, turi teise darbo dienos atlyginima issireikalauti is ju
Papildyta:
QUOTE(zinadriu @ 2013 12 18, 23:18)
Gavau žinutę iš Venipako, kad rytoj sėdėčiau namie
Visada pasiimdavau bendrame taške. O dabar man reikės papildomai mokėti Venipakui ar kaip? Nesuprantu.
Jusu ir Vitalijaus kartu sudejus, virsijo 7kg, tai ir vaziuoja i namus.
QUOTE(Danni @ 2013 12 19, 00:09)
Aš kiek žinau tai venipakui nieko mokėti nereikia, bent jau aš niekada nemokėdavau
Mes mokam uz kiekviena pakeitima
QUOTE(Abo. @ 2013 12 19, 01:10)
Dėkui, šiandien jau visai gerai, apsipirkau
Kada planuojate po naujų metų - bus kokia pertrauka, ar tipiškai vėl vešit?
Tų 7 kg sistemos niekaip neperprantu, tas Venipakas apsimoka, kai būna 7 kg, nes tada paštas būna brangiau, ar tiesiog jau jam tada tam Venipakui pirmenybė labiau teikiama?
7kg yra Tukio nustatymas. Kad nuo 7kg vezame i namus.
Jei 7kg nera, ir norint Naujiems metams, tada reikia 15lt Venipak islaidas apmoketi.
Nes, mums gaunasi kg maziau ir plius Venipako islaidos
As, pirmenybe visada teikiu Venipakui. Pasta man tvarko atskiras zmogus, vel papildomos islaidos. Be to Lietuvos pastas, priima tik pagal tam tikras taisykles supakuotas siuntas, tai su Venipak tikrai paprasciau
QUOTE(raseliukas @ 2013 12 19, 01:18)
sveiki, jei dar spėjau, įdėkit mano tarpšventinę siuntą, apmokėsiu 15lt
ok
QUOTE(Daimen @ 2013 12 19, 01:33)
As visada per paypal mokedavau
Bet sia saskaita apmokejau paprastu pavedimu, kazkaip pasimeciau
Aciu