Man taip pat naujametinės siuntos nereikia.
venipakas jau sms dalina )) mmm, kaip dziugu.
Kaip tik norejau klausti
o jie pirma skambina suderint laiką? rašo iš serijos...primename, kad ryt neinat į darbą ir visą dieną laukiat išsižioję nuo 8 iki 17
Jeigu kartais siuntinukas Vaidui U. kuris buvo pristatytas Jums gruodzio 13d ryte (bent taip raso) nepapuole i 14d siunta i LT, prasau issiusti, sumokesiu Venipakui 15lt
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 12 18, 21:11)
o jie pirma skambina suderint laiką? rašo iš serijos...primename, kad ryt neinat į darbą ir visą dieną laukiat išsižioję nuo 8 iki 17
skambinkite jiems is ryto, ir klauskite kada bus jusu rajone (pagal siuntos NR)...jie daugmaz pasako-galima +- paderinti laika, kada jums patogiau.
nes butu absurdas sedeti namie/darbe ir laukti JO VIENINTELIO ir nepakartojamo
o man kita dilema, sedim namie su vyru ir speliojam, as spes iki Tukio vienas "rimtas" ir sunkus pirkinukas atvaziuoti-siandien paimtas. butu smagu jei ryt pristatytu....
tracking numerio neturime, bet as kaip supratau sunkesnes siuntos kazkaip greiciau pristatomos, negu smulkme..
As irgi jau gavau sms ... laimes pilnos kelnes
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 18, 20:10)
Kaip tik norejau klausti
o kur mano saskaita , nori Kaledoms skolinga palikti
Man SMS vel nera Lina, suzinok kaipnors ar ant pacio siuntinio yra tel, nes namie istisai nebusiu Ir kiek vnt man Venipakas turi pristatyt isviso?
Dekui
Dekui
Man irgi nesiųsti, jei nebus 7 kg (o jų turbūt ir nebus...). Aš maniau čia prašė parašyt tik tų, kurioms siųsti ir susimokės 15 Lt., bet kad jau pradėjot rašyt, kad nesiųstų, tai ir aš rašau