ir as stoju i eile saskaitos
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 17, 13:15)
Na, kas uzsisakinejot GAP, kaip reikalai? As vakar parasiau, kad man nebereikia uzsakymo, tai siandien gavau pranesima, kad prekes issiustos
As jau praeitą savaite gavau. Keistai kažkaip jie. Pirmadienį gavau antrą emeilą, sory, nespėjam, bla bla bla. Nu man neskubu, tai nekreipiau dėmesio, kada jau pristatys, tada. Antradienį jau skambina DHL (aš užsakinėjau į LT) Tai ir likau nesupratus
QUOTE(Daimen @ 2013 12 18, 00:11)
ir as stoju i eile saskaitos
Pamirsau ar jus paypalu ar mokejimai.lt mokate?
Papildyta:
QUOTE(AJ_Lt @ 2013 12 17, 16:20)
Taip, net jei nebus 7kg, as apmokesiu siuntima
ok
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 12 17, 16:54)
Sveiki, nezinau ar nepavelavau i traukini, bet noreciau kad mano siuntini issiustumete.
naujametinei siuntai?
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 12 17, 17:09)
Linute, mano taip pat jeigu ateis daugiau nei vienas siuntinukas, siųskite į Lietuvą. Jeigu truks kokia poros kg, gal dar saldainiu turite, mielai paimčiau- raudonos ar violetines spalvos. Pora dežučių
Jusu yra vienas didelis, kitas mazas is TBS. Jei norit, saldainiu galiu ideti
QUOTE(adžani @ 2013 12 17, 17:36)
Sveiki, kiek mano kg šiuo metu sandėlyje yra?
Uij, nezinau
QUOTE(Snow Angel @ 2013 12 17, 20:51)
Sveiki, negavau sąskaitėlės. Mano vienas siuntinukas pagal viską turėtų būti 14-15 d, siuntoje... ar gausiu dar?
Yra jums.
QUOTE(kulipka @ 2013 12 17, 21:51)
mano du siuntinukai į tas dienas taikėsi, irgi sąskaitos negavau. Įdomu, ar gausiu?
nelabai čia susigaudau
nelabai čia susigaudau
Nebuvo jums.
QUOTE(Abo. @ 2013 12 17, 22:38)
Labas, gal galit atidėti mano vieną prekę iš ebay, labai apsirgau, nieko neužsiskiau papildomai, be ryšio jei tą vieną išsiųsist
Ačiū baisiai
Ačiū baisiai
Be abejo Sveikit
QUOTE(Laimuska @ 2013 12 17, 23:01)
Jei jūsų kažkas keliauja, tai sąskaitą anksčiau ar vėliau gausite ))
Aš dar sąskaitos negavau, bet gi dar ir į namus nevežioja, tai nėra ko stresuoti
Aš dar sąskaitos negavau, bet gi dar ir į namus nevežioja, tai nėra ko stresuoti
Jus saskaitos ir negausite, mazulyte ten
Apibendrinu: rytoj ruosime Naujametine siunta. Ja gausite tarpsventiniu laikotarpiu. Siusime tik tuos siuntinius, kurie surenka 7kg. Jei siunta yra mazesne, bet jos reikia Lietuvoje, praneskite mums, kad apmokesite 15lt Venipak mokesti, kad galetume atsiusti jums tiesiai i adresa.
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 18, 13:05)
Apibendrinu: rytoj ruosime Naujametine siunta. Ja gausite tarpsventiniu laikotarpiu. Siusime tik tuos siuntinius, kurie surenka 7kg. Jei siunta yra mazesne, bet jos reikia Lietuvoje, praneskite mums, kad apmokesite 15lt Venipak mokesti, kad galetume atsiusti jums tiesiai i adresa.
O jeigu ryt ateis siuntinukas ar dar spes patekti jis i Naujametine siunta?
QUOTE(*Raganiuke* @ 2013 12 18, 14:21)
O jeigu ryt ateis siuntinukas ar dar spes patekti jis i Naujametine siunta?
Taip.
o galima dar paziureti ir man- ar gausiu siuntinuka( kur 14-15 issiuntet)? pagal amazono uzrasus turejot gauti. pirkau su adreso nuoma. labai laukiu zinutes.aciu! kaledine dovana- labai laukiama...
man nieko nesiust:)
o tai gal būtų galima sudėt į vieną kelis siuntinukus, kur nesusidaro po 7 kg ir išsiųst vienu adresu į Vilnių?
galėčiau priimt, jei kas kooperuotųsi ir būtų neprieš atvažiuot iki sodų Saulėtekyje
galėčiau priimt, jei kas kooperuotųsi ir būtų neprieš atvažiuot iki sodų Saulėtekyje
QUOTE(kulipka @ 2013 12 18, 17:43)
o tai gal būtų galima sudėt į vieną kelis siuntinukus, kur nesusidaro po 7 kg ir išsiųst vienu adresu į Vilnių?
Kad si karta neplanavom kooperaciju daryti Labai jau viska skubiai suruosti reikia
Dabar supratau kad 15 d. siunta isvyko, tada naujametines nereikia.
QUOTE(pilvuziukas @ 2013 12 18, 20:16)
Dabar supratau kad 15 d. siunta isvyko, tada naujametines nereikia.
ok