Iki Kalėdų beliko... TIK... pora mėnesių. Atrodo dar nė ruduo kaip reikiant neįsibėgėo, tai kodėl kalbu apie Kalėdas?
Nes vienai lėlei pasiūti užtrunku dvi, o kartais ir tris savaites. Todėl jei norėtumėt, kad Kalėdų Senis tokią lėlę atneštų Jūsų vaikučiui - pats metas užsakyti.
Lėlė Ramunė. Jau radusi namus ir išvykusi į pajūrį.
O vasara - krikštynų metas.
Primenu, kad užsakytą lėlę pasiūti užtrunku apie 2-3 savaites.
Primenu, kad užsakytą lėlę pasiūti užtrunku apie 2-3 savaites.
Lėlės nuostabios. Kokios kainos? Ar yra lėlių berniukams? Sėkmės kūryboje, šaunuolė
QUOTE(Ruginė @ 2013 12 02, 15:20)
Kol siūnu kalėdinius užsakymus, vis pasirodysiu su anksčiau siūtomis lėlėmis.
Jei būtų norinčių Kalėdoms užsakyti savo mergytėms lėlių - dar suspėčiau įgyvendinti porą užsakymų.
Jei būtų norinčių Kalėdoms užsakyti savo mergytėms lėlių - dar suspėčiau įgyvendinti porą užsakymų.
Laba diena, esu jusu klijente kuri pirko pas jus dvi lelytes, jos nerealios, bet nuo jiu pirkimo kaiko praejo virs 6 metu, ir kadangi jos buvo vaiku begalo mylietos, nubuciotos ir t.t lb jau pasidare pavargusios...o dukros vis nenori su jom atisveikint ir visur kartu.... o jos jau lopetos, nuskalbtos ir as vargais negalais su jom susitariau kad atidosim jas pagydet ir jos gris kaip naujos... tai norejau paklaust kokios sio metu kainos leliu? Sioi foto kur komentojiu musu lelyte😊 norietume tokia pat tik sake nori kad vuena butu garbanota svesi o kita tamsi. O veiduku nesikeistu, teks pamelot jad cia tos pacios tik pagyditos 😊
QUOTE(elinor.m @ 2016 11 02, 14:02)
Laba diena, esu jusu klijente kuri pirko pas jus dvi lelytes, jos nerealios, bet nuo jiu pirkimo kaiko praejo virs 6 metu, ir kadangi jos buvo vaiku begalo mylietos, nubuciotos ir t.t lb jau pasidare pavargusios...o dukros vis nenori su jom atisveikint ir visur kartu.... o jos jau lopetos, nuskalbtos ir as vargais negalais su jom susitariau kad atidosim jas pagydet ir jos gris kaip naujos... tai norejau paklaust kokios sio metu kainos leliu? Sioi foto kur komentojiu musu lelyte😊 norietume tokia pat tik sake nori kad vuena butu garbanota svesi o kita tamsi. O veiduku nesikeistu, teks pamelot jad cia tos pacios tik pagyditos 😊
elinor.m parašiau Jums AŽ.
Galima ir "gydyti", ne tik siūti naujas. Viską surašiau.
Ir esu be galo laiminga, kad mano siūtos lėlės yra šitaip karštai mylimos.
Ačiū Jums.
Ne už kalnų žiema. Nedaug beliko ir iki Kalėdų. Dabar pats metas užsakyti lėlę ir stoti į eilutę, kad lėlytė spėtų laiku pasiekti Jūsų namus iki Kūčių vakaro.