Sveiki užsukę.
Tai mano siūtos lėlytės, skirtos mažųjų žaidimams.
Siūnu jas iš medvilnės trikotažo, kemšu vilna, rengiu natūralaus pluošto drabužėliais.
Lėlių ūgis netoli 40cm, sveria apie 400g.
Kiekviena lėlė vis kitokia, antros tokios nepasiūnu. Na nebent kažkuo panašią.
Smagiausia, kai man papasakoja, kokios lėlės reikia - ar ilgaplaukės mėlynakės žydra suknele. O gal tamsios trumpaplaukės rudom akim ir žaliu sijonėliu....
Gyvenu netoli Vilniaus. Bet siunčiu lėles į visus Lietuvos miestus.
Jūsų žinučių laukiu į AŽ arba daivadolls@gmail.com.
Lėlių galerija
Ačiū Niktei už temos patvirtinimą.
Kol siūnu kalėdinius užsakymus, vis pasirodysiu su anksčiau siūtomis lėlėmis.
Jei būtų norinčių Kalėdoms užsakyti savo mergytėms lėlių - dar suspėčiau įgyvendinti porą užsakymų.
Jei būtų norinčių Kalėdoms užsakyti savo mergytėms lėlių - dar suspėčiau įgyvendinti porą užsakymų.
taramdaram -
Ši lėlė jau turi namus.
Siūta iš medvilnės trikotažo. Kimšta namie plauta ir kedenta (chemiškai neapdorota) vilna. Plaukai iš alpakų vilnos siūlų. Turi suknelę, apatines kelnaites ir marškinėlius, megztinuką ir batukus. Ūgis - 39cm, sveria 400g.
Siūta iš medvilnės trikotažo. Kimšta namie plauta ir kedenta (chemiškai neapdorota) vilna. Plaukai iš alpakų vilnos siūlų. Turi suknelę, apatines kelnaites ir marškinėlius, megztinuką ir batukus. Ūgis - 39cm, sveria 400g.
labai gražios
Ačiū jo_jo
Visos mano lėlės turi apatinius. Tai gali būti ir pižama. O vasarą - tiesiog vasarinis komplektukas. O gal maudymosi kostiumėlis (aišku geriau su lėle nesimaudyti, nes džiūvimo procesas užtruks kiek ilgėliau). Viskas priklauso nuo vaiko fantazijos.
Visos mano lėlės turi apatinius. Tai gali būti ir pižama. O vasarą - tiesiog vasarinis komplektukas. O gal maudymosi kostiumėlis (aišku geriau su lėle nesimaudyti, nes džiūvimo procesas užtruks kiek ilgėliau). Viskas priklauso nuo vaiko fantazijos.
Tobula Idomu kainytes
xingx atsakiau į AŽ.
Kartais žaislas būna tikras draugas, su kuriuo visada kartu - ir į darželį, ir "namus" žaisti, ir senelius aplankyti ir knygutę paskaityti.
Ši lėlė jau turi namus.