Įkraunama...
Įkraunama...

2013 sausinukai

Laba diena 4u.gif 100 metų čia nebuvau smile.gif blush2.gif

Bet viską perskaičiau, ką praleidau ax.gif

Pas mus naujienos tokios, kad kaip buvau suplanavus maitinti iki 10 mėn, tiek ir maitinau. Bet nuo to mažylio miegas nepagerėjo.. doh.gif schmoll.gif

Prieš porą sav Matukas paėjo savo pirmus žingsnius savo gyvenime wub.gif verkiau iš laimės wub.gif Bet daugiau ir neina, tik 3 žingsnius..
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2013 12 27, 15:06)
Prieš porą sav Matukas paėjo savo pirmus žingsnius savo gyvenime wub.gif verkiau iš laimės wub.gif  Bet daugiau ir neina, tik 3 žingsnius..

Gera pradzia - puse darbo biggrin.gif

Ka gavo dovanu nuo Kaledu senio sausinukai? Mes lego duplo keleta rinkinuku ir lavinimo kuba ar kaip ji pavadinti. Kubas-staliukas, su skirtingais "laukais" veiklai - formas atitaikyti, sraigtelius isukti, groti mediniais pagaliukais ir pan.

Atsakyti
Su praėjusiom besniegėm Kalėdom 4u.gif Tikiu, kad tai simbolizuoja ateinancius metus be negandu, didesnio vargo,sunkumu mirksiukas.gif

Dancer, ateis laikas ir Matukas begios, pamatysi mirksiukas.gif dabar jam greiciau nuropot iseina negu nueit

LinceM, man patinka tavo postus skaityt, tokie issamus rolleyes.gif

Lalinka, dicke is darzo parnese vejaraupius? Gerai,kad mazylis neblogai jauciasi

Zuzi, sveikateles mazylei 4u.gif

Pupsikele, ateis svente ir i tavo kiema mirksiukas.gif biggrin.gif

Atsakyti
labas labas;)

gimtadieniai jau sausinuku prasidejo thumbup.gif sveikinam visus kas jau turi METUKUS happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Murgita - ergoterapinis kubas mirksiukas.gif saunios jusu dovanos wink.gif

maniskis gavo kibiu detaliu konstruktoriu (tiesa labiau sese domisi) ir kelis plastmasinius zaisliukus, kurie nedomina biggrin.gif zaidzia su seses gautu kepimo rinkiniu smile.gif kazkas panasaus i si smile.gif
medini stumduka - aisku ne uz tokia kosmine kaina... maniau kad labai patiks vaiksciot ir stumdyt bet nelabai domisi...
siandien gaus lytejima lavinanti zaisla smile.gif
menulio smeli gaus pirmadieni, bus bendra dovana abiems vaikams. Irgi labai rekomenduoju, turejom, jeigu nebijote netvarkos biggrin.gif

p.s. nezinosit ka pirkt tai rekomenduoju kibiu detaliu konstruktoriu, tikrai saunus, gal kiek vyresniam vaikui, bet kaip ir visa kita, nuo vaiko pirklauso smile.gif

aukselis14 taip taip, is darzo smile.gif mazasis gan lengvai pernese, pazyze tik viena nakti, temperaturos rimtos neturejo, tad liux smile.gif dar visas zalias, tepliojam, dziovinam spuogelius..

*Dancer su pirmaisiais zingsniukais wub.gif maniskis 10men pradejo po 5 zingsnius eiti, iki siol visas guminis bet po kelis zingsnius paeina, daugiau nebenori biggrin.gif
Atsakyti
Lalinka, lytejima lavinanti zaisla ir menulio smeli pirkai is sios pardes? Ar siunteisi is kur nors? Kaip suprantu visos dovanos nuo kaledu senelio? Jei taip,kaip yada ju atidavima vis lita diena paaiskini? smile.gif
Atsakyti
jo, abudu is sios parduotuves, tik dar negavom menulio smelio (ryt gausim) ir to lytejima lavinancio zaidimo (turejom vaziuot pas senelius, bet nevaziavom...), bet gausim smile.gif
menulio smelis parduodamas zaislu parduotuvese, berods 500g uz 13lt, kaip ir pigiau gaunasi negu sioj internetinej parduotuvej, bet nezinojau...
kas liecia ta lytejimo zaidima, tai norejom goki firmos, ir pagal mane tos firmos ir buvo nuotraukoje, o kai atveze tai ziuriu ir nuotrauka pakeite ir firma ne ta, ir atrodo panasiai... zodziu, nezinau kas apsizioplino g.gif

hm... kaip paaiskinu, niekaip. Neklausia. Kol eglute stovi tol gali vaikas surasti kazka po ja. Simet gavosi taip kad abudu vaikai sirgo vejaraupiais, tai sventes tokios nekokios... tai visi perduoda dovanas, o as jau nusprendziu kada deti po egle;) mes gaminom kartu dovaneles visiems, aiskinu, kad kiekvienas gali buti kaledu seneliu. Na, ir dukra mano tokia, kad jai dzyn daug kas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2013 12 27, 15:06)
Prieš porą sav Matukas paėjo savo pirmus žingsnius savo gyvenime wub.gif verkiau iš laimės wub.gif  Bet daugiau ir neina, tik 3 žingsnius..

malonu, kad nepamiršai ir mūsų 4u.gif ir ėjikui wub.gif tik matyt suprato, kad per anksti dar jam savarankiškai žygiuot mirksiukas.gif spėsit smile.gif

QUOTE(aukselis14 @ 2013 12 28, 08:48)
LinceM, man patinka tavo postus skaityt, tokie issamus  rolleyes.gif

ačiū 4u.gif nors kažkas mano rašliavą perskaito, o tai sakau tingi, kai daug prirašyta hihihi.gif

lalinka, gerų idėjų dėl žaislų pametėjai thumbup.gif

zuzi, kaip jūs, jau sveiki? smile.gif

ir labas, pagaliau biggrin.gif vakar buvom manto ir kauno simfoninio orkestro koncerte, tai superrrrrr thumbup.gif patiko ir muzika, ir išdainavimas, ir aplamai akytes paganiau į mantuką wub.gif noriuuuu darrrrrr lotuliukas.gif kažkaip nuo praeito savaitgalio šventės, baliai pramogos nesibaigia ir panašu, kad baigsis tik po ateinančio savaitgalio - dvi savaitės.... daugoka kaip ir hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
LinceM liux del koncerto thumbup.gif man irgi patinka tavo postai tongue.gif biggrin.gif ir mano tikslas toks ir buvo - pameteti ideju dovanoms mirksiukas.gif del to ir smagu kai pasidalina mamytes kokias dovanas gavo ju mazuliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 12 29, 07:56)
labas labas;)

gimtadieniai jau sausinuku prasidejo thumbup.gif sveikinam visus kas jau turi METUKUS happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

Murgita - ergoterapinis kubas mirksiukas.gif saunios jusu dovanos wink.gif

maniskis gavo kibiu detaliu konstruktoriu (tiesa labiau sese domisi) ir kelis plastmasinius zaisliukus, kurie nedomina biggrin.gif zaidzia su seses gautu kepimo rinkiniu smile.gif kazkas panasaus i si  smile.gif
medini stumduka - aisku ne uz tokia kosmine kaina... maniau kad labai patiks vaiksciot ir stumdyt bet nelabai domisi...
siandien gaus lytejima lavinanti zaisla  smile.gif
menulio smeli gaus pirmadieni, bus bendra dovana abiems vaikams. Irgi labai rekomenduoju, turejom, jeigu nebijote netvarkos biggrin.gif

p.s. nezinosit ka pirkt tai rekomenduoju kibiu detaliu konstruktoriu, tikrai saunus, gal kiek vyresniam vaikui, bet kaip ir visa kita, nuo vaiko pirklauso smile.gif

4u.gif

Labai saunios dovanos thumbup.gif . O va apie menulio smeli, tai neteko dar girdeti, reiks pasidometi labiau
Papildyta:
QUOTE(lalinka @ 2013 12 29, 20:48)
LinceM liux del koncerto thumbup.gif man irgi patinka tavo postai  tongue.gif  biggrin.gif ir mano tikslas toks ir buvo - pameteti ideju dovanoms  mirksiukas.gif del to ir smagu kai pasidalina mamytes kokias dovanas gavo ju mazuliai smile.gif

drinks_cheers.gif beje, aciu uz pasidalinima, dabar gal lengviau bus pasakyti sveciams, ko dovanu noresim gimtadienio proga biggrin.gif
Atsakyti
Murgita butent toks ir yra mano tikslas, pasisemti minciu gimtadienio dovanoms biggrin.gif
menulio smeli mes labai mylim biggrin.gif tikrai superinis ''zaislas'' smile.gif vaikai dievina kapstytis smelyje.
Kitas fantastiskas dalykas yra ryziai. Suuuuper!!! biggrin.gif tiesa, ju yra issibarsciusiu po visa kambari, bet po zaidimo galima issiurbti smile.gif laaaaabai pigu ir idomu ilgai ilgai:
http://pinkandgreenm...nspiration.html
http://morethanabcan...lored-rice.html
http://babyabilities...ensory-box.html
http://theantijunecl...fts-activities/

sensorine deze - paprasta deze i kuria dedami ivairus daiktai, su kuriais vaikas gali zaisti taip kaip jam norisi smile.gif liux!!!
Atsakyti
Jo, super idejos thumbup.gif as visa ta esu dariusi su vyresneliu, o jau pamirsusi doh.gif , ech, laikas atsinaujinti blush2.gif bandem dar tik makaronus, virvute ir rubu segtukus.
Atsakyti
Su Naujaisiais mirksiukas.gif
kaip atsventet? smile.gif
Atsakyti