QUOTE(Lince M @ 2013 12 14, 10:01)
o, visgi išvažiavot o kiek laiko pabūsit?
sunki tema visoms, kurių vaikai naktį dažnai žindo kaip lalinka sakė, be kelių naktų rėkimo turbūt niekaip o jūs soskę naudojat? bandyt su ja žaist, vandenuką siūlyt... aš irgi kaupiuosi tam reikalui tik jei naktimis ji nebežįs, tai tada liks vakarinis prieš miegą ir rytinis... vėlgi galvoju, kad jei naktį neduosiu, vakare duosiu, ji pasimes, nebesupras čia dar galima ar nebe tai nusprendžiau dar pavargt mėnesiuką ar du tris ir baigt su visam
labas rytas geriam kavąąąąą mažoji fėja rado užsiėmimą - stumdo taburetę po grindis ir klausos garso
sunki tema visoms, kurių vaikai naktį dažnai žindo kaip lalinka sakė, be kelių naktų rėkimo turbūt niekaip o jūs soskę naudojat? bandyt su ja žaist, vandenuką siūlyt... aš irgi kaupiuosi tam reikalui tik jei naktimis ji nebežįs, tai tada liks vakarinis prieš miegą ir rytinis... vėlgi galvoju, kad jei naktį neduosiu, vakare duosiu, ji pasimes, nebesupras čia dar galima ar nebe tai nusprendžiau dar pavargt mėnesiuką ar du tris ir baigt su visam
labas rytas geriam kavąąąąą mažoji fėja rado užsiėmimą - stumdo taburetę po grindis ir klausos garso
labukas
dviems mėnesiams išlėkėm ir lyg tyčia- net egipte snigo
soskės pupulė neima nuo pat gimimo, kad ir kiek bandyta.
esu bandžiusi ir vandenuką siūlyt. Bet tuo sukeliu tik dar didesnį riksmą.....
atvirai pasakius, tiesiog baisu..... Gal Dievas duos supratimą vaikui, kad mamai reik pamiegot prieš darbą.....
kita vertus- visuomet visa širdim troškau, kad tik turėčiau pieno. Ir ačiū Dievui, turiu o dabar noriu savo valia jį mažint.... graužia sąžinė.... bet jau žinau ką reiškia pervargimas. Tad vaiką maitint tokia kaina- irgi pliuso nėra..... o ir vyras labai labai norėtų, kad maitinčiau du metus, jei tik yra galimybė....
na ir KĄĄĄĄĄ DARYYYYYYYYYYT?
Lince, tu žinok, kaip pasiilgau į SM ateit ir turėt garuojančios kavos puodelį savąją jau pabaigiau, o arabiška/ turkiška čia man neskani ir labai maža jos - tie puodukai gurkšnio dydžio