Įkraunama...
Įkraunama...

2013 sausinukai

QUOTE(Lince M @ 2013 12 14, 10:01)
o, visgi išvažiavot bigsmile.gif o kiek laiko pabūsit?
sunki tema visoms, kurių vaikai naktį dažnai žindo biggrin.gif kaip lalinka sakė, be kelių naktų rėkimo turbūt niekaip verysad.gif o jūs soskę naudojat? bandyt su ja žaist, vandenuką siūlyt... aš irgi kaupiuosi tam reikalui doh.gif tik jei naktimis ji nebežįs, tai tada liks vakarinis prieš miegą ir rytinis... vėlgi galvoju, kad jei naktį neduosiu, vakare duosiu, ji pasimes, nebesupras čia dar galima ar nebe biggrin.gif tai nusprendžiau dar pavargt mėnesiuką ar du tris ir baigt su visam ax.gif

labas rytas smile.gif geriam kavąąąąą bigsmile.gif mažoji fėja rado užsiėmimą - stumdo taburetę po grindis ir klausos garso biggrin.gif

labukas 4u.gif
dviems mėnesiams išlėkėm thumbup.gif ir lyg tyčia- net egipte snigo doh.gif

soskės pupulė neima nuo pat gimimo, kad ir kiek bandyta.
esu bandžiusi ir vandenuką siūlyt. Bet tuo sukeliu tik dar didesnį riksmą..... schmoll.gif
atvirai pasakius, tiesiog baisu..... Gal Dievas duos supratimą vaikui, kad mamai reik pamiegot prieš darbą.....
kita vertus- visuomet visa širdim troškau, kad tik turėčiau pieno. Ir ačiū Dievui, turiu wub.gif o dabar noriu savo valia jį mažint.... graužia sąžinė.... bet jau žinau ką reiškia pervargimas. Tad vaiką maitint tokia kaina- irgi pliuso nėra..... o ir vyras labai labai norėtų, kad maitinčiau du metus, jei tik yra galimybė....

na ir KĄĄĄĄĄ DARYYYYYYYYYYT?

Lince, tu žinok, kaip pasiilgau į SM ateit ir turėt garuojančios kavos puodelį wink.gif savąją jau pabaigiau, o arabiška/ turkiška čia man neskani cool.gif ir labai maža jos - tie puodukai gurkšnio dydžio g.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites 4u.gif

Ar sveikos? bigsmile.gif Mano nosi puola sloga, ginuosi,bet ne kazkas gaunasi biggrin.gif

Nila_ks,su praejusiu gimtadieniu taviske 4u.gif

Lalinka, su paskutiniu menesiadieniu tavo mazyli 4u.gif

Pupsikele, ar tavo vyro salyje moterys maitina dazniausiai iki 2metu (suprantu,kad buna isimciu),kad TB to labai nori? As kai pradejau misinuka pries nakti duoti,tai buna tokiu naktu,kad tik 8val valgyt nori,buna ir 6, ir 9... Pradzioje neeme misinuko,negere is buteliuko. Kol viena vakara prisispaudziau tamsohe,ale (.) duodu,ikisau buteliuka,nepatiko jai,bet as sakau tsss tss tss ir vel buteliuka,kazkaip pavyko "itikint"
Atsakyti
aukselis14 aciu mirksiukas.gif

pupsikele silta pas jus? smile.gif

LinceM kaip fajna kad tetis jusu ryt gris thumbup.gif

o del maitinimooooo, tai kai susitaikysite su ta mintimi tada ir bus paprasciau atpratinti mirksiukas.gif
beja, nutraukus naktini maitinima pieno man sumazejo ohoho kaip, bet ir mazulis ne taip noriai zinda, gal jau nebenori g.gif

o pas mus ligos ligos ligos... vejaraupiai... kolkas serga tik vyresnele... ir kazkokia zaraza su temperatura, tonzilem ir galvos skausmais prilipo prie vyro ir manes.. bjauru...
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2013 12 15, 13:52)
Sveikos,mergaites  4u.gif

Ar sveikos? bigsmile.gif Mano nosi puola sloga, ginuosi,bet ne kazkas gaunasi  biggrin.gif

Pupsikele, ar tavo vyro salyje moterys maitina dazniausiai iki 2metu (suprantu,kad buna isimciu),kad TB to labai nori? As kai pradejau misinuka pries nakti duoti,tai buna tokiu naktu,kad tik 8val valgyt nori,buna ir 6, ir 9... Pradzioje neeme misinuko,negere is buteliuko. Kol viena vakara prisispaudziau tamsohe,ale (.) duodu,ikisau buteliuka,nepatiko jai,bet as sakau tsss tss tss ir vel buteliuka,kazkaip pavyko "itikint"

sveikatos Tau ir lalinkai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ne šalyje, o tikėjime wink.gif
vieną dieną baseine plaukiojau su Leila. Atkreipiau dėmesį į moterį: ji buvo su trim vaikais. Viena svos vyresnis už Leilą. Ji buvo su visais apdangalais, ir veido tuo pačiu. Tai supratau, kad griežta musulmonė. Vaiką maitino sėdėdama ant gultų. Kažkokių būdu, ta suknelė jos nei kiek neatsidengė. Matyt yra specialios žindančioms. O aš vis mąstydavau, kaip musulmonės sukneles dėvi, tokias ilgas, ir maitina.... Pamačiau, kad tai problemų nesudaro.

O kaip bus man, bus matyt. Gal ir sugebėsiu naktim maitint? Dieną dabar pastebėjau yra 4 maitinimai. O naktį nenutuokiu..... Tik žinau tiek, kad pabundu persukta nugara, skaudančia galva, ir visiškai neišsimiegojus. Nors parpiam vos ne iki 12.....

nesuprantu, ar aš pavirtau į nūdą kažkokią, ar šiaip man gyvenimas nebemielas..... tiesiog niekas nebedžiugina. Grįžom po atostogų, ir vėl rutina, vėl ta pati kasdienybė. Nesinori nei su vaiku žaist..... O dar tas šalčio gūsis egipte, sakė, kitą savaitę pasikartos. LT tokioj temperatūroj tai radiatorius įjungia. O čia sėdžiu susisukus į pledą ir judintis nenoriu.....

nebepatinka man nei mano mintys, nei mano leidžiamas laikas. Draugėms aš turbūt pasirodyčiau labai nekantri. Nesidžiaugiu niekuo, nematau tiksliau kuo džiaugtis....
Atsakyti
pupsikele man su pirmaja irgi taip buvo, mazdaug 4men tesesi t.y, nuo 10men iki 1.2metuku. tiesiog nervino viskas, nieko nesinorejo... bet, praejo... zinau, kad visos problemos buvo mano galvoje smile.gif laikykis 4u.gif kokia temperatura pas jus?
Atsakyti
Laba vakara
biggrin.gif
[quote=Lince M,2013 12 14, 11:01]
labas rytas smile.gif geriam kavąąąąą bigsmile.gif mažoji fėja rado užsiėmimą - stumdo taburetę po grindis ir klausos garso biggrin.gif

manasis katutis ta irgi atrado, bet jau biški šį reikalą ištobulina, atsistoja atsirema ir stumia per grindis kol atsitrenkia kur nors, tai net ir nelaime apturejom, pastume po stalu - o pats netilpo, galvyte tik tarkšt į stalo kraštą, išsigando pasisuda ir bum dar ir į taburetės kampą su nosim..... oi verkė mažulis -iškart du smūgiai ( iš nosiuko tai ir kraujukas bego ir žaizdelės buvo). Tai žodžiu saugokitės su ta taburete.

Ropliukuose patekom į finalą thumbup.gif , bet ten likom penkti..... ir per atdovanojimus atlūžom. unsure.gif

Pupsike: nu ir kelione ten pas jumo buvo su tuok persedimu, božinki smile.gif bet šaunuoliai jei ištvėrėt.
Dėl mažylės atjunkymo naktį, tai mum buvo taip: smarkiai suslogavom, todėl neveik mažiulis negalėjo traukti pienelio, diena šiaip ne taip po gurkšnelį, bet naktį niekaip nepavykdavo patraukti, tad kokias tris naktis verkė verkė verkė..... abu su vyru vaikščiojom kaip zombiai, o po to žiū - nakti nebežadina žįsti. Tai džiaugiaus išsimiegojimu gerą savaitę, o dabar nesuprantu kaip bet vėl perėjom nejučia ant dažnų valgymu.....
Atsakyti
žinokit nenutuokiu kokia temperatūra, bet namie el. radiatorius įjungtas, o man vis tiek šiurpuliukai bėgioja. čia dabar panašiai, kaip pas mus buvo rudenį, tik kad namie nėra šildymo, tai ir bėda......

o dar koks grįžimas laukia: kai parsirasim į Varšuvą, bus vidurdienis, o autobusų tvarkaraščius kai pažiūrėjom, taip ir likau sustabarėjus: tik vėlai vakare autobusai, arba labai anksti ryte.... reiškias visa diena laukimo priešakis..... blin blin....... o jau džiaugiausi tylomis, kad atgal kelionė bus lengvesnė blush2.gif

pupulė šiandien jau tvirčiau leidosi žemyn pati ant šinkiuko, tai valio- gal ateis laikas ir tvirčiau toliau išmoks, nereiks man taip bijot doh.gif

mano pupa jau antrą kartą čia suslogavo..... matyt tie atėję šalčiai pridėjo savo. Kad nosies išvalyt neina, viskas giliai, nieko išorėje nesimatoir su tuo traukikliu nieko neišsiurbiu...... o jūros vandenuko vaistinėje niekas neturi. Net nelabai kas girdėje.... Tai kai pupa traukia pieną, ji net , rodos, nustoja kvėpuot.... man taip baisu.... ir muistosi daug miegodama, toks jausmas, kad dėl slogos.

lalinka, nemoku apsakyt, kaip džiaugiuosi, kad yra, kas supranta wink.gif o tai vis mąstau, kad man vis zaskokai kartojasi ir kartojasi.....
Atsakyti
pupsikele,
MP ilasink i nosyte- bent issiciaudes ir palengves vaikui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 12 15, 19:05)
o del maitinimooooo, tai kai susitaikysite su ta mintimi tada ir bus paprasciau atpratinti

va čia teisingi žodžiai drinks_cheers.gif aš lyg ir noriu atpratint, bet iš kitos pusės galvoju dienomis pas mus maitinimų nebelikę, nebent kartais prieš miegelį, tai jei ir naktimis nutraukčiau, viskas, baigsis unsure.gif o tam aš tikrai nepasiruošus blush2.gif

sveikatėlės visai jūsų šeimai 4u.gif

sveikatos jums visiems 4u.gif

QUOTE(pupsikele @ 2013 12 15, 19:19)
Gal ir sugebėsiu naktim maitint? 

nesuprantu, ar aš pavirtau į nūdą kažkokią, ar šiaip man gyvenimas nebemielas..... tiesiog niekas nebedžiugina. Grįžom po atostogų, ir vėl rutina, vėl ta pati kasdienybė. Nesinori nei su vaiku žaist.....
nebepatinka man nei mano mintys, nei mano leidžiamas laikas. Draugėms aš turbūt pasirodyčiau labai nekantri. Nesidžiaugiu niekuo, nematau tiksliau kuo džiaugtis....

sugebėt sugebėsi, bet bus sunku dienomis susikaupt darbui, išvargsi pervargsi, o tada ir nebus gerai 4u.gif

už nuotaikas 4u.gif manau nėra čia kažkas nenormalaus, visos mes daugiau ar mažiau patiriam pan minčių dėl užsisėdėjimo, tik ruriukų, pampersiukų ir košelių matymo, ypač tai aktualu, kai vaikutis pirmas drinks_cheers.gif buvo ir man pan periodas pamenu, o tada dar nei kompas, nei interas nebuvo įprastas dalykas doh.gif tai iš vis buvo sunku, net bendraminčių nebuvo... svarbiausia, kad tai neužsitęstų labai ilgai ir kad ir kaip banaliai skambėtų, stenkis rast pozityvą, nors mažutį, nors atrodytų nesvarbų, bet po truputį, po biškutį grįš tavo geros mintys, nuotaika ir savijauta 4u.gif tikrai tikrai, pažadu biggrin.gif tik reikia išlaukti 4u.gif

QUOTE(Agnaite @ 2013 12 15, 22:48)
*Tai žodžiu saugokitės su ta taburete.
**Ropliukuose patekom į finalą  , bet ten likom penkti.....
***o dabar nesuprantu kaip bet vėl perėjom nejučia ant dažnų valgymu.....

*musiškė kol kas sėdėdama tik stumdo pirmyn atgal biggrin.gif už bum 4u.gif
**vis tiek šaunuoliai, sveikinam thumbup.gif
***prisiminė mažius, kad gali būt geriau, nei ištisas miegojimas hihihi.gif

QUOTE(doviliushka @ 2013 12 17, 16:37)
MP ilasink i nosyte- bent issiciaudes ir palengves vaikui

o paskui taip uždžius viskas, kad iš vis sunku kvėpuot bus blush2.gif

labas rytas smile.gif aš su kavaaaaaaaa thumbup.gif viena namie, tėtis su visomis trimis išvažiavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 18 gruodžio 2013 - 08:32
QUOTE(Lince M @ 2013 12 18, 08:31)

už  nuotaikas 4u.gif manau nėra čia kažkas nenormalaus, visos mes daugiau ar mažiau patiriam pan minčių dėl užsisėdėjimo, tik ruriukų, pampersiukų ir košelių matymo, ypač tai aktualu, kai vaikutis pirmas drinks_cheers.gif buvo ir man pan periodas pamenu, o tada dar nei kompas, nei interas nebuvo įprastas dalykas doh.gif tai iš vis buvo sunku, net bendraminčių nebuvo... svarbiausia, kad tai neužsitęstų labai ilgai ir kad ir kaip banaliai skambėtų, stenkis rast pozityvą, nors mažutį, nors atrodytų nesvarbų, bet po truputį, po biškutį grįš tavo geros mintys, nuotaika ir savijauta 4u.gif tikrai tikrai, pažadu biggrin.gif tik reikia išlaukti 4u.gif
*musiškė kol kas sėdėdama tik stumdo pirmyn atgal biggrin.gif už bum 4u.gif
**vis tiek šaunuoliai, sveikinam thumbup.gif
***prisiminė mažius, kad gali būt geriau, nei ištisas miegojimas hihihi.gif
o paskui taip uždžius viskas, kad iš vis sunku kvėpuot bus blush2.gif

labas rytas smile.gif aš su kavaaaaaaaa thumbup.gif viena namie, tėtis su visomis trimis išvažiavo thumbup.gif

sveikos gyvos 4u.gif

nupirko vyras lašiukų nuo slogos, lašinom jau, bet nematau dar poveikio. Vis dar knarkia miegodama. Labai tikiuosi, kad poveikis bus greitesnis.
Bet bais jau baisu su mergytės nosim ką nors ir bedaryt- verkia, lyg skerdžiama. Nei valyt leidžiasi, nei lašiukų sulašint.... suvinioju tada į pleduką, ir tik galvytę prilaikyt tereikia. O šiaip tai ji stipruolė, man rankas nutraukia nuo veido ir vsio wink.gif

dėkui Tau už gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Pasivaidensiu ir aš čia biggrin.gif

Matau, buvo tema apie vaikų naktinį kėlimąsi. na jei mamai gerai ir tinka, galima pasikankinti, bet šiaip nuo 1 m. vaikas jau gali išmiegot naktį. Kadangi su sūnum laukiau, kol pats nuspręs miegot, nors visgi gavos kitaip, su Sofija to jau neleidau. Berods, nuo 7-8 mėn. išmiega naktį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2013 12 19, 00:29)
Labos 4u.gif

Pasivaidensiu ir aš čia biggrin.gif

Matau, buvo tema apie vaikų naktinį kėlimąsi. na jei mamai gerai ir tinka, galima pasikankinti, bet šiaip nuo 1 m. vaikas jau gali išmiegot naktį. Kadangi su sūnum laukiau, kol pats nuspręs miegot, nors visgi gavos kitaip, su Sofija to jau neleidau. Berods, nuo 7-8 mėn. išmiega naktį smile.gif

o kaip tai leisti arba neleisti?
Atsakyti