Įkraunama...
Įkraunama...

2013 sausinukai

QUOTE(Lince M @ 2013 12 06, 12:15)
nila ks, kaip ten pas jus, viskas vietoj, stogai, namai unsure.gif pas mus šiandien eglutę mieste įžiebia, planavau palėkt, ale oras tai geriau nosies laukan nekišt schmoll.gif apseisim cool.gif

Aha, issigandai, tiek prilinkejus biggrin.gif Pas mus viskas "ore" biggrin.gif stogas vietoj, pamatai ir. Nakti miegojau kaip kurmis, nieko negirdejau hihihi.gif Vadinas viskas gerai , aciu, kad pasiteiravai 4u.gif

Sveikutes,

sian buvom iki juros nuleke, tai ne taip jau stipriai ir pute vejas iki 15m\s, kaip tik buvo nurime. Maziukas masinoj miegojom, mes su vyru nulekem iki molo. Patinka mum, visad nuvaziuojam paziureti audros, jau ne viena audra taip smile.gif
Atsakyti
labas rytas, kavaaaaa bigsmile.gif po audrų sušalėt visos biggrin.gif šiandien pas mus -12 dabar, žiema žiema wub.gif galėtų tik daugiau jau nebebūt, ale mano žodžiai niekur nenueina lotuliukas.gif tai kaip gyvenat gražią žiemos dieną rolleyes.gif
Atsakyti
labas labas,
vis ruosiuosi parasyt ir pamirstu biggrin.gif
valgau mandarinus tongue.gif
ieskau dovanuuu saviskiams ir vat taip vat, nieko idomaus daugiau biggrin.gif dar pradejau puosti namus, savo karpiniais lotuliukas.gif

ka perkat/uzsakot dovanu savo kukuliams? g.gif
mes issirinkom toki konstruktoriu, tikiuosi mazyliui patiks. nors raso kad nuo 2 metu, bet kad skirtingi tie vaikai... va, jau nuo 10men stato su dideliu a la lego konstruktorium, nustebau, nes dukra gal nuo 1.5metu pradejo g.gif . ziuresim ar patiks biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

vakar atsventem dukros sestaji gimtadieni, tai sestadieni dar karta svesim su sveciais biggrin.gif

mazajam nupirkau FP telefona ax.gif
Atsakyti
lalinka, patiks patiks, jei ne dabar, tai po metų biggrin.gif aš mažajai paprastą žaislą nupirkau, kur paspaudi, pasuki, patrauki ir iššoka kažkas, nes viską mandresnio gaus iš senelių, tetų dėdžių biggrin.gif bet koks šaunuolis taviškis, kad jau stato bigsmile.gif mano tai tik griauna ir ardo biggrin.gif pvz., kaladėlės negali būt dėžėj tvarkingai, bet išmėtytos po žemę doh.gif dėlionė irgi negali būt sudėta, bet papilta atskirai detalėmis... piramidė išardyta ir t.t.... jei tik sutvarkau, užmačius vėl ropoja savos tvarkos daryt biggrin.gif

nila_ks, linksmai gyvenat thumbup.gif svarbu yra ką ir yra kam švęst biggrin.gif
Atsakyti
nila_ks su gimtadieniu dukraaaa thumbup.gif

LinceM nuo musu turbut nieko negaus vaikai biggrin.gif dar negalvojau g.gif simet patys perkam savo vaikams dovanas nuo seneliu/tetu/dedziu ir tt biggrin.gif o jie grazins pinigelius. palengvinam biggrin.gif o del kaladeliu tai pas mus tas pats, kai viskas sutvarkyta tai pereina visur, sugriauna biggrin.gif bet va ta a la dideli lego kartais priseda ir pradeda statyt i virsu, o tada viska nuima ir vel biggrin.gif

tai pasakokit ka uzsaket savo vaikams biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
labas rytas su kava
nieko nebespeju
nila_ks sveikiname ir mes su gimtadieniu dukryte.
dovana musu irgi paprasta - tokia delione.
su skrandziu man jau geriau. bet vel reikia dietos laikytis
Atsakyti
sveikos, mergaitės bigsmile.gif nu ir kas čia per tvarką, kad tylu biggrin.gif mano kava jau išgerta, tai nebesiūlau cool.gif

o mes gyvenam jau tėčio laukimu, pirmadienį grįžta, va tada ir prasidės tikros šventės, atvažiuos kalėdinė nuotaika lotuliukas.gif gaila, kad sniegas ištirpo ax.gif įdomu, koks kalėdų oras bus rolleyes.gif nieks jokiais būrimais neužsiimat, nežinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 12 01, 08:48)
pagalvojau, kad pupsikėlė nieko nebeparašo, vis kažkaip prisiduodavo retkarčiais unsure.gif

sveika gyva- prisiduodu wink.gif pasiilgau ir SM, ir rytinės kavos wink.gif sėdžiu pas vyrą tėviškėj, prie to kompo ne taip ir būnu- paskui mazgės užpakalį lakstau wink.gif su vyro šeima kūno kalba bendrauju thumbup.gif pamaniau, kad ir FB paplepėt užteks, bet va šiandien man parūpo, kaip dar sekasi mūsų temelėje thumbup.gif
ir kokia smaguma- Lince, manęs pasigedai?
bučka tau už tai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnaite @ 2013 12 04, 11:30)

Žinau pas mus čia yra skraidanžiu į NO ar karkur kitur, kaip Jūsų mažieji iškenčia keliones? Mes skrisim ant naujuju pas tetute į Airija, skrydis  beveik 4 val, tei nerimas kaip ištversim... scare.gif

mūsų šeima skrido tolėliau. kelionė truko per daug ilgai, bet tiesiog reikėjo atlaikyt. Mažoji atlaikė. Galiu papasakot: 6 val autobusu važiavom į Varšuvą. Oro uoste pusdienį pralaukėm skrydžio, kuris truko virš 3 val. tada persėdimas- virš 6 val, ir vėl skrydis apie 3 val. o kai atskridom, dar plius su mašina kelionė apie 3 val. wink.gif vaikas atlaikė wink.gif
Papildyta:
Merginos, gal man patarimų mesteltumėt: vasarį aš jau grįšiu į darbą. Norėčiau jau tuo metu miegot naktimis. Mano pupulė kas naktį vis dar žindo dažnai. Bijau pagalvot, kaip teks dirbt taip neišsimiegojusiai... norėčiau naktimis pratint nebeduot.

bet jei imt dirbt ties šiuo klausimu dabar, būnant uošvijoj, tai mane iš namų turbūt išmes, jei rikdysiu vaiką.....

kokią išeitį rasti?
Atsakyti
QUOTE(pupsikele @ 2013 12 14, 01:00)
sėdžiu pas vyrą tėviškėj

o, visgi išvažiavot bigsmile.gif o kiek laiko pabūsit?

QUOTE(pupsikele @ 2013 12 14, 01:29)
Merginos, gal man patarimų mesteltumėt: vasarį aš jau grįšiu į darbą. Norėčiau jau tuo metu miegot naktimis. Mano pupulė kas naktį vis dar žindo dažnai. Bijau pagalvot, kaip teks dirbt taip neišsimiegojusiai... norėčiau naktimis pratint nebeduot.

bet jei imt dirbt ties šiuo klausimu dabar, būnant uošvijoj, tai mane iš namų turbūt išmes, jei rikdysiu vaiką.....

kokią išeitį rasti?

sunki tema visoms, kurių vaikai naktį dažnai žindo biggrin.gif kaip lalinka sakė, be kelių naktų rėkimo turbūt niekaip verysad.gif o jūs soskę naudojat? bandyt su ja žaist, vandenuką siūlyt... aš irgi kaupiuosi tam reikalui doh.gif tik jei naktimis ji nebežįs, tai tada liks vakarinis prieš miegą ir rytinis... vėlgi galvoju, kad jei naktį neduosiu, vakare duosiu, ji pasimes, nebesupras čia dar galima ar nebe biggrin.gif tai nusprendžiau dar pavargt mėnesiuką ar du tris ir baigt su visam ax.gif

labas rytas smile.gif geriam kavąąąąą bigsmile.gif mažoji fėja rado užsiėmimą - stumdo taburetę po grindis ir klausos garso biggrin.gif
Atsakyti