Įkraunama...
Įkraunama...

2013 sausinukai

QUOTE(lalinka @ 2013 12 02, 17:15)
LinceM o tai tu apie ta katina kur a la kaip tikras? g.gif

del kojyciu ir kt... tai viskas priklauso nuo genetikos smile.gif basomis po plyteles ar kitas kietas grindis negerai vaiksciot g.gif nebent yra kilimai g.gif

aš apie tą katiną, kur tel būdavo/yra biggrin.gif kur paglostai - murkia, pasakai ką nors - atkartoja juokingu balsu ir t.t. smile.gif

vaikščiojo maniškės po kietas grindis, bet jei genetiškai viskas gerai, nepakenkė tikrai mirksiukas.gif

labas rytas smile.gif kava jau išgerta ir fėja net paguldyta pirmai snūdei, ale kažko pyksta girdžiu... nors miego nori kaip šeškiukas biggrin.gif
Atsakyti
LinceM supratau mirksiukas.gif
is mano puses seimoj visi turi taisiklinga peda, o vat vyro pusej turbut visi ploksciapadziai... tai matau, kad mano vaiku tokia ''pusetina'' situacija, tad laksto su batukais smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos;)
Del batuku- tai mums rekomendavo nes kojytes taip i sonus stato kaip varliukė, ne tiesiai. Bet kad nelabai nori detis-nusiima, sonan lupa nuo kojyciu.
Atsakyti
uždėjau ir aš saviškei vakar basutes, tai bože moj, koks skandalas buvo doh.gif paropoja, sėdas, traukia, pyksta, stojas, vėl sėdas, vėl pyksta, vėl ropoja, vėl pyksta ant basučių biggrin.gif tik numoviau, pasičiupo ir su tokiu pykčiu jas burnon grūdo lotuliukas.gif matyt tikėjos praryt, kad niekad jų daugiau nebematyt biggrin.gif nu bet po truputį, po biškutį, tikiuos priprasim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele19 @ 2013 12 02, 17:03)
nila_ks tai ir pyplys ir bigo kambary yra ka veikt su mazyliu? manajam va 10 men bus gruodzio 6d, tai gal ir nuvarysim su vyru pasibuti? smile.gif ten reik is anksto registruotis ar panasiai?
lince m na tada reiks nusipirkt, as tai visada galvojau ,kadvaikeliui ger    iausiai  basom mokintis vaikscioti? netgi kazkur esu skaiciusi.. g.gif  sad.gif smile.gif aciu uz info

Tame Pyplis, tai zaislu n, kaip ir turetumet ka veikti. O jau Bige, tai ten daugiau ciuozyklos ir reiktu saugot nuo vyresneliu, beje ten nemokamai maciau vyksta kazkokios rytines pamokeles smile.gif

QUOTE(ramunele19 @ 2013 12 02, 17:47)
o mamytes darote susitikimus? na ta prasme einate su vezimeliais pasivaiksciot? pvz klaipedietes? smile.gif

ne laugh.gif as tik su vilnietem susimatau laugh.gif. Yra viena klaipediete, bet nesam susitikusios rolleyes.gif
kuriam rajone tu gyveni?
QUOTE(Lince M @ 2013 12 03, 14:02)
uždėjau ir aš saviškei vakar basutes, tai bože moj, koks skandalas buvo doh.gif paropoja, sėdas, traukia, pyksta, stojas, vėl sėdas, vėl pyksta, vėl ropoja, vėl pyksta ant basučių biggrin.gif tik numoviau, pasičiupo ir su tokiu pykčiu jas burnon grūdo lotuliukas.gif matyt tikėjos praryt, kad niekad jų daugiau nebematyt biggrin.gif nu bet po truputį, po biškutį, tikiuos priprasim ax.gif

hihihi.gif

Sveikos 4u.gif kaip matau kava jusu jau isgerta, taip pat kaip ir mano biggrin.gif
Atsakyti
as tai nesistebiu kad vaikai 10men+ nori nuimti batus nuo koju biggrin.gif reiketu anksciau pratint smile.gif bet pripratinsit mirksiukas.gif
Atsakyti
laba dienele
man siandien tinginio priepolis
nieko nedarau, sedziu su mazaja zaidziu. kesta net. nusprendziau siandien nieko neveikti. jau kava isgerta ir suvalgiau net puse kg saldainiu. atsipalqiduoju :-)
na kas liecia batukus, maniske nepyko anksciau del ju, dabar tai kazkaz keistko su ja rekia ir nenoriu ju detis.
pas mus sloga del dantuku. tai pastoviai valau ir nosi ir veida nuo seiliu
laukiu kaip kaledu. nors nzn ar vaziuosim i kaima. noretusi bet kaip bus nzn
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 12 03, 14:11)
as tai nesistebiu kad vaikai 10men+ nori nuimti batus nuo koju biggrin.gif reiketu anksciau pratint smile.gif bet pripratinsit mirksiukas.gif

o kam tik ropojančiam, net nebandančiam stotis vaikui batai g.gif ar vien tik tam, kad priprastų? aš kadangi neturiu patirties su batais, tai net minties nebuvo jų dėt anksčiau ax.gif

QUOTE(mantaniuke25 @ 2013 12 03, 15:17)
suvalgiau net puse kg saldainiu. atsipalqiduoju :-)

lotuliukas.gif geras atsipalaidavimo būdas thumbup.gif beje, ką jums išrašė imunitetui?
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2013 12 03, 20:05)
lotuliukas.gif geras atsipalaidavimo būdas thumbup.gif beje, ką jums išrašė imunitetui?

oi pamirsau parasuti -immunokids va toki
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

LinceM, aciu uz namucius 4u.gif

Oi kaip seniai cia bebuvau. Isvaziavom i metines tevuko,tai nebuvau visai prie pc,o ypac SM

QUOTE(_Jurgita @ 2013 11 29, 14:11)
Laba diena
sveika 4u.gif

QUOTE(ramunele19 @ 2013 12 02, 12:28)
labadiena, jungsiuos ir as prie jusu
sveika prisijungus 4u.gif

Pagyvejo tema siek tiek naujom mamytem prisijungus rolleyes.gif

Lalinka, sveikatini sinupretini 4u.gif siunciu mirksiukas.gif Ka vartoji nuo sinusito?

QUOTE(nila_ks @ 2013 12 02, 13:39)
Kas del dovanu, tai net nezinau, kai tu zaislu nuo seses n, tai kazkaip ir nesuku sau galvos, ateis laikas, jauciu paskutine minute kazka reiks sugalvot. Sestadieni buvom vaiku kambary, tai ten buvo ergoterapinis kubas, vaikinui labai patiko. Bei guminis raudonas asiliukas, oi kiek ji kalbino  biggrin.gif
maniskei taip pat labai patinka tas asiliukas smile.gif kaip sveikata?

QUOTE(Lince M @ 2013 12 03, 14:02)
biggrin.gif

QUOTE(lalinka @ 2013 12 03, 15:11)
o nuo kada deti basutes?Jei nevaiksto,nesistoja vis tiek reikia deti/pratinti?

LinceM, gundziausi gundziausi pirkti Toma sunui,bet taip ir nenupirkau dar. Galvoju uzteks telefone. Nes noru oi daug yra. Vezliuku nindziu reikia, Tino raketos ir t.t. smile.gif Mazytei anksciau laiko padovanojau FP suniuka,nes pamilo mankstose labai, parodziau pardej,tai po to supyko,kad padejau i lentyna atgal. Tai kaledoms dovanu jau is tevu nebebus,atnes kiti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselis14: 03 gruodžio 2013 - 19:57
QUOTE(mantaniuke25 @ 2013 12 03, 19:49)
oi pamirsau parasuti -immunokids va toki

neranda visažinis googlas man tokio unsure.gif immunokind tik kažkokį ax.gif

QUOTE(aukselis14 @ 2013 12 03, 19:57)
Tai kaledoms dovanu jau is tevu nebebus,atnes kiti  tongue.gif

o kaip vyresnėliui paaiškinsit, kodėl sesei nėra dovanos po eglute unsure.gif nes mes fėjai nuo savęs irgi smulkmę tokią nupirkau vien dėl vidurinėlės biggrin.gif nes šiaip viską, ko norim, jau užsakyta pas senelių ir tetų dėdžių kalėdų senelius lotuliukas.gif tai tėvelių kalėdų senelis nors su mažiausia pigiai prasisuko hihihi.gif
Atsakyti
Niu va, pagaliau ir aš čia gryžau po kompo sutvarkymu smile.gif daug čia temų aptarta.

Su batukais ir mes pykstam, tai nededavau, bet dabar uždedu per pykčius greitai pastatau ir vedu už rankyčiu kad tik neatsisesti ir nepradetu nusiiminėti. Tiesa deda tik į lauka, namuose tai su kojinytem.

Dėl dovanų tai kažkur skaičiau kad vaikam labai sveika muzikos instrumentus pačius paprasčiausius: pvz. bugneli. Mum kaledu senis atnes metalofoną, nes maniškiui labai patinka visur su šaukštu baksnoti, tai galės pasireikšti smile.gif

Na mes jau 11 men atsventem su čenachais, na aišku į svorį 0, į ugį 0... tik devinta dantuka išdyginom thumbup.gif

LABAI AČIŪ UŽ PAPLEPEJIMUS APIE MIGDYMUS. Reiks kažkaip pradėti pratinti pačiam užmigti, kelis kart ankčiau bandžiau tai įsiverkdavo, mamytei suspaudžia širdį ir lekiu tekina imti ant rankyčiu.

Mamytės noriu pasigirti kad dalyvausime ropliukų turnyre sestadienį litexpo, gal dar kas dalyvaus iš Jūsų?
Atsakyti