labas!!!
kur diskusijos? kodel taip tylu?
grizom is savo ilgai lauktu atostogu laika praleidom liuxiskai. Vaikai nuostabus
Agnaite eh... gaila, kad nepavyko pailseti ir kelione buvo nekokia... gaudyk
mantaniuke25 ar issiaiskinot kame beda su slapimu?
lalinka, sveika sugrįžus ir džiaugiuos, kad atostogos buvo papasakok, ką matėt, aplankėt, kur buvot
aš tai laukiau tavęs grįžtančios
sveikos fėja dar miega, tai aš su kavyte prisėdau papoilsiaut nors jau 2,5 val miega, tai mano poilsis, o dar įvertinus, kad su kava, turėtų greit baigtis
aš tai laukiau tavęs grįžtančios
sveikos fėja dar miega, tai aš su kavyte prisėdau papoilsiaut nors jau 2,5 val miega, tai mano poilsis, o dar įvertinus, kad su kava, turėtų greit baigtis
LinceM uj, kaip malonu tai va, buvom Miunchene, pats miestas nesuzavejo, nzn ar buvome tokiose vietose ar kaip, bet nebuvo i ka pasiziureti, toks niurus tiesa, rotuse ispudinga taip ir keliavom kasdien aplink rotuse, aplankem vokieciu muzieju, paleontologijos muzieju ir viena diena buvome Alpese, vyras slidinejo, o as su vaikais su rogemis
mazasis priespaskutine diena jau isvarges vakare buvo, vis griuvinejo o dukra paskutine diena nuo pat ryto isterikavo, matyt per daug jiems buvo tu 6 dienu... nu bet nieko, tai snipstas palyginus su visomis dienomis
kaip pas jus orai? tokie kaip vilniuje apie +1?
mazasis priespaskutine diena jau isvarges vakare buvo, vis griuvinejo o dukra paskutine diena nuo pat ryto isterikavo, matyt per daug jiems buvo tu 6 dienu... nu bet nieko, tai snipstas palyginus su visomis dienomis
kaip pas jus orai? tokie kaip vilniuje apie +1?
labas dienas su meilės dienele
lalinka, šauniai pasibuvot, įdomių dalykų matėt
o oras pas mus kaip ir visoj lietuvoj, drėgna
šiandien vakare eisiu spektaklintis su pora draugių laukiu nesulaukiu
lalinka, šauniai pasibuvot, įdomių dalykų matėt
o oras pas mus kaip ir visoj lietuvoj, drėgna
šiandien vakare eisiu spektaklintis su pora draugių laukiu nesulaukiu
Lalinka: nu tai smagu kad poilsis pavykes
LinceM: oi as net biski ir pavydziu to spektaklio paskutini kart su vyru buvom kai dar mazylis pilvelyje buvo bet aciu uz priminima, reiks bandyti susiorganizuoti kokia diena....
Teisa mamytes ar jum kas nors paziuri mazuosius - mociutes? drauges? seses- broliai? ar pavyksta kur iseiti be mazuju - nes kartais reikia biski atsipalaiduoti.
As tai kai paprasau mamos- tai pries tai turiu moralu atklausyt, tai i pusmeti karta tik ir prasau, o anytai - tai be sansu palikti... sese uzsieny...
Papildyta:
Tiesa kaip jum su kruminiais? ar jau dygsta? maniskiui tai jau 3 išdygo ir ketvirtas lenda ( bendrai turim 15 dantų) bet užtai vaikas piktas kaip žveris pasidarė. Gal duodat kokių nuskausminamųjų - as tepaliuko pateku kai labai irzlus, bet tik tam kartui...
LinceM: oi as net biski ir pavydziu to spektaklio paskutini kart su vyru buvom kai dar mazylis pilvelyje buvo bet aciu uz priminima, reiks bandyti susiorganizuoti kokia diena....
Teisa mamytes ar jum kas nors paziuri mazuosius - mociutes? drauges? seses- broliai? ar pavyksta kur iseiti be mazuju - nes kartais reikia biski atsipalaiduoti.
As tai kai paprasau mamos- tai pries tai turiu moralu atklausyt, tai i pusmeti karta tik ir prasau, o anytai - tai be sansu palikti... sese uzsieny...
Papildyta:
Tiesa kaip jum su kruminiais? ar jau dygsta? maniskiui tai jau 3 išdygo ir ketvirtas lenda ( bendrai turim 15 dantų) bet užtai vaikas piktas kaip žveris pasidarė. Gal duodat kokių nuskausminamųjų - as tepaliuko pateku kai labai irzlus, bet tik tam kartui...
Labas labas,
tyluma, ramuma... kodel? as tai tingejau rasyt
praeita savaite sirgo abu vaikai, vresnele pasveiko, o mazasis ir toliau serga. Temparatura tai yra tai nera... nosis bega, dantys lenda... kolkas tik 8 teturim, bet tikiuosi po tokiu kankinimu visi jau islys
ieskau dukrai dviracio, gal kas turit pasiulyt? 16 arba 18 coliu ratukais
tyluma, ramuma... kodel? as tai tingejau rasyt
praeita savaite sirgo abu vaikai, vresnele pasveiko, o mazasis ir toliau serga. Temparatura tai yra tai nera... nosis bega, dantys lenda... kolkas tik 8 teturim, bet tikiuosi po tokiu kankinimu visi jau islys
ieskau dukrai dviracio, gal kas turit pasiulyt? 16 arba 18 coliu ratukais
Sveikos,
Pas mus buvo uzejes ilgas ligu maratonas, todel mazai kur i "sviesa" lindom, kaip sakant - nei jegu, nei noro. Dabar jau lyg ir gerai. Turim 8 dantukus vis dar, bet itariu, ne uz kalnu, iltiniai pasirodys.
Lauke jau irgi pavasareja, terasoj krokai sudyge, tulpes, tai ir patys daugiau laiko jau praleidziam kieme. Labai patinka spardyti kamuoli su broliu. Isbandem jau ir kelione dviraciu, ispudziu dar ir dabar pilnas, nors jau savaite prabego.
Pas mus buvo uzejes ilgas ligu maratonas, todel mazai kur i "sviesa" lindom, kaip sakant - nei jegu, nei noro. Dabar jau lyg ir gerai. Turim 8 dantukus vis dar, bet itariu, ne uz kalnu, iltiniai pasirodys.
Lauke jau irgi pavasareja, terasoj krokai sudyge, tulpes, tai ir patys daugiau laiko jau praleidziam kieme. Labai patinka spardyti kamuoli su broliu. Isbandem jau ir kelione dviraciu, ispudziu dar ir dabar pilnas, nors jau savaite prabego.
Murgita pas mus dabar ligu maratonas... siandien ir vel dukra namuose, temperatura 37.2, tai nei sis nei tas. Jauciasi ypatingai gerai, laksto, strakalioja, tokia visa super aktyvi
QUOTE(Agnaite @ 2014 02 21, 23:33)
*Teisa mamytes ar jum kas nors paziuri mazuosius - mociutes? drauges? seses- broliai? ar pavyksta kur iseiti be mazuju - nes kartais reikia biski atsipalaiduoti.
**Tiesa kaip jum su kruminiais? ar jau dygsta? maniskiui tai jau 3 išdygo ir ketvirtas lenda ( bendrai turim 15 dantų) bet užtai vaikas piktas kaip žveris pasidarė. Gal duodat kokių nuskausminamųjų - as tepaliuko pateku kai labai irzlus, bet tik tam kartui...
**Tiesa kaip jum su kruminiais? ar jau dygsta? maniskiui tai jau 3 išdygo ir ketvirtas lenda ( bendrai turim 15 dantų) bet užtai vaikas piktas kaip žveris pasidarė. Gal duodat kokių nuskausminamųjų - as tepaliuko pateku kai labai irzlus, bet tik tam kartui...
*pažiūri uošvienė tam pačiam mieste gyvena, tai jei tik namie, tai bet kada galim atvežt, jokių priekaištų o ir mano tėvai, nors jie kitam mieste, bet jei reikia, savaitgalį atvažiuot ir pabūt bėdų nėra, džiaugiasi jie anūkėm
**iki krūminių mums dar toli, tai nežinau kaip bus o jums iltiniai prieš krūminius išlindo? ale nebedaug liko, dar vienas krūminis, o iki kitų bus pertrauka anksti išsidaiginot mes dar tik dabar 7-8 daiginamės
labas dienas pas mus irgi ligų maratonas, įskaitant ir mane pačią gerklė, galva kaip puodynė, sloga ir aplamai bendra savijauta š.. pradėjo vidurinė, tada dičkė, dabar mes su mažiausia neatlaikėm
Papildyta:
beje, sveikatėlės visiems sergantiems
Sveikateles ligoniukams mes vel jungiames sloga iki keliu, tempa tokia lengvai pakilusi... ech, greiciau atsiltu ir baigtusi tos ligos ... nors pavasaris pas mus jau kaip ir atejo - dienomis +14 o sekmadieniui net +20 zada ... bet ir vel blogai - bus per karsta jau
Po pietu isejom i lauka pasivaikscioti, saulute tik kaitina, gelyciu pilnos pievos, tai kiek atrakcijos vaikinui - gelyte sen, gelyte ten, skinam, uostom, zole glostom, o pagloste, vel geles uostom
Smagu, kai kasdien naujos veiklos atsiranda, namie visi zaislai pabode, o lauke tik spek suktis
Po pietu isejom i lauka pasivaikscioti, saulute tik kaitina, gelyciu pilnos pievos, tai kiek atrakcijos vaikinui - gelyte sen, gelyte ten, skinam, uostom, zole glostom, o pagloste, vel geles uostom
Smagu, kai kasdien naujos veiklos atsiranda, namie visi zaislai pabode, o lauke tik spek suktis
Sveiki
As cia naujoke Turiu mergyte kuri sausinuke 2013 metu
Noreciau jusu paklausti Kaip jusu vaikiuku momeneliai uzgyjo jau ar ne? Kadangi neturiu bendro amziaus pazystamu vaikuciu, tai labia laukiu jusu atsakymo, idomu palygint
Aciu
As cia naujoke Turiu mergyte kuri sausinuke 2013 metu
Noreciau jusu paklausti Kaip jusu vaikiuku momeneliai uzgyjo jau ar ne? Kadangi neturiu bendro amziaus pazystamu vaikuciu, tai labia laukiu jusu atsakymo, idomu palygint
Aciu
Labas naujokyte. Na pas mano berniuka labai greitai traukesi pusmecio jau buvo labai maza duobyte- kaip majozo pirsto nagas, manau cia daug priklauso nuo genu ir buvimo lauke - as kasdien einu laukan po 2-3 val, o vasara po 3-4, tad gal del to taip mum viskas man rods nebeturim jau visai nieko.
Mamyte, o kam jus ten landziojat po ta vaiko galvyte? smalsu? (as tai net pamirsus ta reikala buvau) jei neramu visada galit pasiskambinti savo daktarei pasikonsultuoti nes ji stebi augima
Mamyte, o kam jus ten landziojat po ta vaiko galvyte? smalsu? (as tai net pamirsus ta reikala buvau) jei neramu visada galit pasiskambinti savo daktarei pasikonsultuoti nes ji stebi augima