sveikos gyvos labinuosi jau iš Lietuvos
mažylė grįžusi sekančią dieną sugebėjo mus išgązdinti: pakilo stipriai tempa, naktį važiavom su greituke į priimimąjį. Bet viskas gerai. Nepasikliovėm vienų gydytojų nuomone, kažkaip per daug baisia jie kalbėjo, tad nuvarėm į klinikas, ten sužinojom, kad tiesiog peršalo mažiukė.
dar vakar pabuvo irzlesnė, bet žvakutė gavo, tai pralinksmėjo vakarop dūko vos ne visą naktį
šiandien jau ir valgė šiek tiek.
gera gyvent, kai vaikai sveiki
gražiausia buvo žiūrėt, kaip mb džiaugiasi, kad mergytė sveiksta rodos, vyras skrajoja
labas rytas su kava.
siandien vyras pazadino puse 5. tai vyresnele islydejau i mokykla, o mazoji dar miega.
plaukuciai pas mus truputuka garbanuojasi, bet as juos tik sukuoju jos sukim, o sukuosienu dar nedarom - nepatinka panai.
rytoj vaziuosim su ja pas ortopeda, tai dziugina kad oras geras.
pupsikele sveikateles jums
siandien vyras pazadino puse 5. tai vyresnele islydejau i mokykla, o mazoji dar miega.
plaukuciai pas mus truputuka garbanuojasi, bet as juos tik sukuoju jos sukim, o sukuosienu dar nedarom - nepatinka panai.
rytoj vaziuosim su ja pas ortopeda, tai dziugina kad oras geras.
pupsikele sveikateles jums
labas rytas su kavaaaaaaa
pupsikėle, sveika sugrįžus linkim daugiau nesirgti
o mes 10,30 susitikimą šiandien turim su mamytėm ir vaikučiais, tai vidurinėlė parpia dar dabar ir vargo nemato nu kaip visada, kiaulystės dėsnis, taip tai po 8 jau atšlepsena pas mus, o dabar net atidarytos duryts ir mūsų su fėja triukšmas jai netrugdo
Papildyta:
mantaniuke, nelabai supratau, su kuria pas ortopedą lankysitės kokių bėdų turit ar šiaip patikrai?
pupsikėle, sveika sugrįžus linkim daugiau nesirgti
o mes 10,30 susitikimą šiandien turim su mamytėm ir vaikučiais, tai vidurinėlė parpia dar dabar ir vargo nemato nu kaip visada, kiaulystės dėsnis, taip tai po 8 jau atšlepsena pas mus, o dabar net atidarytos duryts ir mūsų su fėja triukšmas jai netrugdo
Papildyta:
mantaniuke, nelabai supratau, su kuria pas ortopedą lankysitės kokių bėdų turit ar šiaip patikrai?
Lince M su mazaja vaziuosim. ji nuo gimimo kojos negalejo i sona isskiesti, tai vaziavom i santariskes net. sake kad tai tik del raumenuku. liepe daryti spec. manksta ir pasirodyti kai prades vaikscioti. todel ir vaziuosim
labas rytas, miegalės, keliamės ir einam kavosssssss gert
mantaniuke, tikėkimės viskas bus gerai jūsų mažajai
mantaniuke, tikėkimės viskas bus gerai jūsų mažajai
keliames keliames
ir kava jau geriam beja, sumazinau kavos stipruma (aparate) ir ji vel skani
mes ryt i vokietija skrendam
pupsikele dziugu kad viskas gerai
mantaniuke25 kaip sekes pas ortopeda?
ir kava jau geriam beja, sumazinau kavos stipruma (aparate) ir ji vel skani
mes ryt i vokietija skrendam
pupsikele dziugu kad viskas gerai
mantaniuke25 kaip sekes pas ortopeda?
sveikos gyvos, mielosios dėkui, sveikata pupulės žymiai geresnė ir pediatrė mūsų vakar, apžiūrėjus, pasakė, kad labai gerai, jog nuvažiavom dar į klinikas, sužinot kitų daktarų diagnozę. Nes pūlingos anginos pupulei tikrai nėra.
valioooooo
sakė, jei vėl užkils tempa, jai skambint. ir paliko antibų receptą, kad dėl visa ko turėtumėm.
kol kas sveria mano "kruopelė" 14,5 kg tik ir jau 81 cm.
va va..... ir jauniausia iš visų....... jei mb nepergyventų, tai aš rami būčiau......
ir iš ko tas svoris jai? jei valgo vos kelis šaukštelius kažko, o kartais ir maisto neima, spjauna lauk ir gyvena vien tik mp.......
visi sakė: pradės rėpliot- numes. darbar sako: pradės vaikščiot- numes
na laukiam- kol kas tik vakar pamatėm pažangą, jau ilgiau pastovi nesilaikydama
jungiuosi su kavute- specialiai pasidariusi užsukau į SM, kad būtų skaniau
valioooooo
sakė, jei vėl užkils tempa, jai skambint. ir paliko antibų receptą, kad dėl visa ko turėtumėm.
kol kas sveria mano "kruopelė" 14,5 kg tik ir jau 81 cm.
va va..... ir jauniausia iš visų....... jei mb nepergyventų, tai aš rami būčiau......
ir iš ko tas svoris jai? jei valgo vos kelis šaukštelius kažko, o kartais ir maisto neima, spjauna lauk ir gyvena vien tik mp.......
visi sakė: pradės rėpliot- numes. darbar sako: pradės vaikščiot- numes
na laukiam- kol kas tik vakar pamatėm pažangą, jau ilgiau pastovi nesilaikydama
jungiuosi su kavute- specialiai pasidariusi užsukau į SM, kad būtų skaniau
lalinka, gero skrydžio ir daug gerų įspūdžių
pupsikėle, o jūs su TB prie apvalučių ar ne, arba giminėj yra storuliukų, jei ne, tai išsivaikščios ta mažoji, tikrai nėra ko pergyvent o gal tu ar TB kūdikystėj-vaikystėj minkštučiai buvot? dažnai tokius dalykus genai lemia
pupsikėle, o jūs su TB prie apvalučių ar ne, arba giminėj yra storuliukų, jei ne, tai išsivaikščios ta mažoji, tikrai nėra ko pergyvent o gal tu ar TB kūdikystėj-vaikystėj minkštučiai buvot? dažnai tokius dalykus genai lemia
labas rytas su kava
kur visos dingo?
na va penktadienis, o pas mane nuotaikos nulis. reikiakazkaip pakelti. gal ka nors saldaus suvalgyti :-)
pas ortopeda buvom, viskas gerai, reieks dabar i santariskes vaziuoti nuotraukyte padaryti. tik va slapimas pas pana nelabai geras. teks kartoti ir ziures gydytoja
man si savaite kazkokia netokia kaip visada, nieko nesinori daryti, niekur nenoriu eiti. liudna.
kur visos dingo?
na va penktadienis, o pas mane nuotaikos nulis. reikiakazkaip pakelti. gal ka nors saldaus suvalgyti :-)
pas ortopeda buvom, viskas gerai, reieks dabar i santariskes vaziuoti nuotraukyte padaryti. tik va slapimas pas pana nelabai geras. teks kartoti ir ziures gydytoja
man si savaite kazkokia netokia kaip visada, nieko nesinori daryti, niekur nenoriu eiti. liudna.
Lince, manau pupulė paveldėjo mano svorį. MB yra aukštas ir lieknas- monekenas grynas. Va, aš aukšta, ne storulė, bet viršsvorio turiu. Moterys draugės mandagiai sako, kad aš normali
Bet svoris, mano gimusios ir pupulės yra visiškai vienodas. Aš buvau pampuška. Tik mane mama temaitino beveik mėnesį, o paskui karvės pieną gavau gert. O pupulę aš vis dar maitinu pati. Ir tyrimus darėm- kol tik mp gaudavo, viskas buvo gerai. Tačiau svoris visuomet išsiskirdavo ir pas daktarę kai eidavom patikrint kas mėnesį: svorio riba visada virš kreivės. Paskutinį kart ji jau neturėjo kur žymėt.....
Kita vertus: tai tik mums nešiot sunku.Bet nematau nieko, kas keltų nerimą jos tolimesniame vystymęsi.
Na, laukiam, kol išsibėgios apimtis vis dar laukiam
Bet svoris, mano gimusios ir pupulės yra visiškai vienodas. Aš buvau pampuška. Tik mane mama temaitino beveik mėnesį, o paskui karvės pieną gavau gert. O pupulę aš vis dar maitinu pati. Ir tyrimus darėm- kol tik mp gaudavo, viskas buvo gerai. Tačiau svoris visuomet išsiskirdavo ir pas daktarę kai eidavom patikrint kas mėnesį: svorio riba visada virš kreivės. Paskutinį kart ji jau neturėjo kur žymėt.....
Kita vertus: tai tik mums nešiot sunku.Bet nematau nieko, kas keltų nerimą jos tolimesniame vystymęsi.
Na, laukiam, kol išsibėgios apimtis vis dar laukiam
Sveikos mamulės, ai seniai jau čia beužsukus buvau. Bet sąžiningai perslaiskaičiau ką praleidau
Ai mes tai metukus atšventem užsieny, ten aišku susirgom užkretem mama, puske, gryžom pervargę (po to dvi savaites vadavausi iš sinusito), kelionė buvo žiauriai sunki - va tiek buvo verksmu...
nu va maniskis tai mazulis - 77,5 ir 8,600 kg.
skaičiau ten dėl dantukų - kad po du krūminius auga- čia normalu. Pagal knyga retai kam auga. Mum pvz. isdygo keturi apacioj, poto keturi virsur, po to gruodi keturi iltiniai - visi vienu metu dabar auga ir jau matau kad apacioj abiejuose sonuose tuoj prasikals kruminiai.
Oi taip džiaugiausi, kad gruodi vaikas pradejo vaiksciot, bet dabar kai jau beveik begioja - nebespeju visur ilenda. Ir užraktus nupirka, nu tai užteko dvieju savaiciu ir ismoko atsidaryti gudrocius gi
Ai mes tai metukus atšventem užsieny, ten aišku susirgom užkretem mama, puske, gryžom pervargę (po to dvi savaites vadavausi iš sinusito), kelionė buvo žiauriai sunki - va tiek buvo verksmu...
nu va maniskis tai mazulis - 77,5 ir 8,600 kg.
skaičiau ten dėl dantukų - kad po du krūminius auga- čia normalu. Pagal knyga retai kam auga. Mum pvz. isdygo keturi apacioj, poto keturi virsur, po to gruodi keturi iltiniai - visi vienu metu dabar auga ir jau matau kad apacioj abiejuose sonuose tuoj prasikals kruminiai.
Oi taip džiaugiausi, kad gruodi vaikas pradejo vaiksciot, bet dabar kai jau beveik begioja - nebespeju visur ilenda. Ir užraktus nupirka, nu tai užteko dvieju savaiciu ir ismoko atsidaryti gudrocius gi