kaip laikotes?
mazylis mano jau sveikas
Negaluojantiems
Mes irgi niurzgos. Dicke neina i darza-gerkle,tempa, o mazgei vakar irgi 39 kad uzkilo -ale vel dantys tikriausiai-ir virsui ir apacioj po 2 kruminius lenda
begu kavos kol miega, je i pa miegos, nes virsui kaimynai remontuoja, grezia...
Mes irgi niurzgos. Dicke neina i darza-gerkle,tempa, o mazgei vakar irgi 39 kad uzkilo -ale vel dantys tikriausiai-ir virsui ir apacioj po 2 kruminius lenda
begu kavos kol miega, je i pa miegos, nes virsui kaimynai remontuoja, grezia...
QUOTE(lalinka @ 2014 01 30, 11:59)
mazylis mano jau sveikas
QUOTE(brown-eyed @ 2014 01 30, 12:07)
ir virsui ir apacioj po 2 kruminius lenda
ogo kaip gali po du krūminius lįst gi jų pradžioj iš viso tik keturi išlenda po vieną kiekvienoj pusėj ir vėliau dar 4 o kiek dantų iš viso turit jau?
labas dienas negaliu gert kavos, laukiu draugės, tai abi pasikavinsim
Na, kazkaip keistai pas mus tie dantys, bet gydytoja sake nieko cia tokio, jei ne pagal tvarka dygsta. Mums pirmiausia virsutiniai priekiniai 2 islindo. Dabar turim 8 (4virsui, 4 apacioj), ir ziuriu-dar 2 virsui kruminiai ir 2 apacioj lenda-krastai baltuoja jau astrus. Tai turesim 12 viso. Uztai cia man ji zyzia per dienas
labas rytas su kava.
mazoji atsikele 5 ryto. dabar uzmigo va, o vyresnele atsikele. padariau jai valgyti ir sedziu poilsiauju. reiketu gal pasnausti, bet nesinori kazkaip
kaip jusu reikalai su puodu? maniske jo paniskai bijo, o noretusi jau pratinti.
mazoji paskutiniu metu labai megsta visus maitinti, ypac mane. obuoliuku, duonyte
mazoji atsikele 5 ryto. dabar uzmigo va, o vyresnele atsikele. padariau jai valgyti ir sedziu poilsiauju. reiketu gal pasnausti, bet nesinori kazkaip
mazoji paskutiniu metu labai megsta visus maitinti, ypac mane. obuoliuku, duonyte
QUOTE(mantaniuke25 @ 2014 01 31, 08:21)
Labas,
Na su puodu pratinames ir mes, gaudau kaip sakoma. Tik atsikelus sodinu vis ir taip kas kazkiek laiko tupdau. Padaro visada, atsitoja, pasiziuri kad padare ir paglosto save-gera mergaite atseit Bet pati dar nepraso. Gal kazkaip priprasim.
O valgydina ir musiske visus is eiles, atkisa ir sako "te" o jei kas atsisako paragaut-tai meta zemen tada. Ot charakteris bus jauciu
Gavau is darbdavio pasiulyma grizt i darba uz poros savaiciu, nes iseina ta kur vietoj manes-tai kaip akmeniu sirdin smeige kas- nu negaliu palikt as tokios mazges dar
labas rytas taip tikėjaus ramiai kavytės atsigert, bet spėkit... susikėlė abi, vos man arbatinį užkaitus tai ta proga jau ir kiaušinukai pusryčiams verda
dėl puodo.... šįkart aš absoliuti tinginė dar net nesupažindinau viltės su juo užauginau dvi, dvi skirtingos patirtys tuo klausimu: dičkė atsisakė labai anksti, pusantrų metų mes naudojom tik nakčiai jau, o 1,8 su visam galvojau va, kokia aš šauni mama, kaip anksti pripratinau vaiką prie puoduko, oj, kokia aš caca ir visokia kitokia liuks deje, vidurinė man vožė atgal tokias mintis 1,8 tik atsisakėm dieną (bandymų iki to laiko tą padaryt buvo ne vienas, bet mačiau, kad absoliutus nulis jai galvytėje tuo klausimu), o naktį naudojom iki 2,6 kažkur nebuvau pasiruošus aš kasnakt keist patalynės arba pati keltis, kad ją ant puodo pasodint tai tiesiog teko išlaukt, kol pati supras, todėl nepamirštu pakartot, kad viskas priklauso tik nuo vaiko su mažiausia palauksim pavasario, tada ir matysim
dėl puodo.... šįkart aš absoliuti tinginė dar net nesupažindinau viltės su juo užauginau dvi, dvi skirtingos patirtys tuo klausimu: dičkė atsisakė labai anksti, pusantrų metų mes naudojom tik nakčiai jau, o 1,8 su visam galvojau va, kokia aš šauni mama, kaip anksti pripratinau vaiką prie puoduko, oj, kokia aš caca ir visokia kitokia liuks deje, vidurinė man vožė atgal tokias mintis 1,8 tik atsisakėm dieną (bandymų iki to laiko tą padaryt buvo ne vienas, bet mačiau, kad absoliutus nulis jai galvytėje tuo klausimu), o naktį naudojom iki 2,6 kažkur nebuvau pasiruošus aš kasnakt keist patalynės arba pati keltis, kad ją ant puodo pasodint tai tiesiog teko išlaukt, kol pati supras, todėl nepamirštu pakartot, kad viskas priklauso tik nuo vaiko su mažiausia palauksim pavasario, tada ir matysim
Labas
del puodo dukra nakti iki siol naudoja... vis negalim atpratinti nuo gerimo pries miega, nes reikia ir pieno ir vandens, o gaunasi visko virs stiklines, tai neiskencia... prabunda, tingi keltis ir sestis ant puodo/klozeto. Koki pusmeti nenaudojom nakciai vienkartiniu sauskelniu, klojom palutes, dejom daugkartines ir nieko... Diena nustojo sysioti namie - 2.1metu, o darzelyje 2.5metu. (tikrai ilgai...) kalbejom, aiskinau, kalbejom, kalbejom, kalbejom, rodem ir ir ir kai atejo laikas pati suprato
mazyli iki 7men sysinom ir kakinom i puoda, liux, bet (jeigu pamenat) pasigavo sloga, kuri tesesi 2.5men, tai ir nustojom ta praktikuot kazkaip savaime... dar prie to negrizom
kava kava kava, kazkokia ji neskani pasidare ne tik man, bet ir vyrui
del puodo dukra nakti iki siol naudoja... vis negalim atpratinti nuo gerimo pries miega, nes reikia ir pieno ir vandens, o gaunasi visko virs stiklines, tai neiskencia... prabunda, tingi keltis ir sestis ant puodo/klozeto. Koki pusmeti nenaudojom nakciai vienkartiniu sauskelniu, klojom palutes, dejom daugkartines ir nieko... Diena nustojo sysioti namie - 2.1metu, o darzelyje 2.5metu. (tikrai ilgai...) kalbejom, aiskinau, kalbejom, kalbejom, kalbejom, rodem ir ir ir kai atejo laikas pati suprato
mazyli iki 7men sysinom ir kakinom i puoda, liux, bet (jeigu pamenat) pasigavo sloga, kuri tesesi 2.5men, tai ir nustojom ta praktikuot kazkaip savaime... dar prie to negrizom
kava kava kava, kazkokia ji neskani pasidare ne tik man, bet ir vyrui
lalinka, jei tau vienai būtų neskanu, sakyčiau nėščia ale jei ir vyrui... nors sako kartais vyrai susitapatina su nėščiosiomis ir jaučia rytinius blogumus, tas pats maistas neskanus o šiaip keiskit kavos rūšį
as irgi taip pagalvociau, bet negaleciau but nescia, nes tik ovuliacija buvo o jei rimtai, tai ne tik namuose kava neskani man tai uzplaukia bangomis noras nenoras kavai
laba diena.
noreciau dabar isgerti karamelines machiato- mmmm niam niam bet neiseina
per iseigines nebuvo kada prisesti prie kompo. tai dabar paziurejau kas kur vyksta.
siandien kazkaip man liudna. gal del to kad vyresnele i mokykla isejo. dvi savaites sedejo namie tai linksma su dviem buvo.
eisiu arbatos pasidarysiu
noreciau dabar isgerti karamelines machiato- mmmm niam niam bet neiseina
per iseigines nebuvo kada prisesti prie kompo. tai dabar paziurejau kas kur vyksta.
siandien kazkaip man liudna. gal del to kad vyresnele i mokykla isejo. dvi savaites sedejo namie tai linksma su dviem buvo.
eisiu arbatos pasidarysiu
Sveikos
mes is vis plauku turim labai labai labai mazai
siuksliu deze, stalciu ir spinteliu darinejimu, reikia uz tv uzlysti, nuteplioti visus langus, butinai su raktais pabraizyti duris ir daug visokiu nesamoniu )))
galvojau mes dideles 76 cm ir 10,5 kg
QUOTE(lalinka @ 2014 01 27, 11:34)
gal kas turit garbanotas dukras? kaip priziurit plaukus? sukuojat? plaunat?
mes is vis plauku turim labai labai labai mazai
QUOTE(lalinka @ 2014 01 28, 11:16)
kas pas jus gero? kuo jusu metinukai domisi? kas juos zavi?
siuksliu deze, stalciu ir spinteliu darinejimu, reikia uz tv uzlysti, nuteplioti visus langus, butinai su raktais pabraizyti duris ir daug visokiu nesamoniu )))
QUOTE(mantaniuke25 @ 2014 01 29, 11:32)
o mazoji musu jau 79 cm ir 11,400 g. viskas pas mus gerai. tik nerami ji labai
galvojau mes dideles 76 cm ir 10,5 kg