Labas labas
dingot ir vel visos
brown-eyed pasijuokiau, kaip aiskina santykius su vyresnele pas mus panasiai
cossta sveika sugrizus
gal kas turit garbanotas dukras? kaip priziurit plaukus? sukuojat? plaunat?
QUOTE(lalinka @ 2014 01 27, 12:34)
Labas labas
dingot ir vel visos
dingot ir vel visos
Mes cia:) Nedingom-sriuba marma, maze va migdziau-nepavyko, kava atsalo, va dabar tik prisedau kol zaislu deze krausto
Musu vyresnele garbane . Na kaip garbane-nera jau labai garbanota, bet sukas plaukai lengvai taip-vargo uztenka. Pasisiausus tokia, supini kasas-tai vistiek tokia pasiusele-atsistoja tie plaukai kazkaip, kaip ielektrinti kokie. O jei isplauta galva-tai kitadien piestu isvis. Pakerpu galus pati kas pora men. Plaunam karta i savaite plaukus Eucerin sampunu. Kirpcius turejom, bet uzauginom kad susipintu i kasa. Nori labai palaidais nesioti-bet neimanoma-stori, pasipūte plaukai tie, tai kaip ciucikas koks atrodo . Zodziu geri stori plaukai-ale ir reikalu su jais irgi geru yr.
brown-eyed vat butent kad bedu daug su garbaniais
maniskes gan trumpi plaukai, isplovus galva labai graziai susisuka, bet tik susukavus is karto pasisiausia...
sestadieni jau neistveriau ir emiau ieskoti info. Pasirodo sukuoti tokiu plauku isvis negalima... nebent slapius ir tai retu dantuku sepeciu, geriausia mediniu ir kasdien ''reanimuoti'' pridedant slapia skudura ar suslapinus rankas tiesa, isbandyti nepavyko, nes vakar velai grizom, bet siandien plausiu galva ir ziuresiu kaip gausis
maniskes gan trumpi plaukai, isplovus galva labai graziai susisuka, bet tik susukavus is karto pasisiausia...
sestadieni jau neistveriau ir emiau ieskoti info. Pasirodo sukuoti tokiu plauku isvis negalima... nebent slapius ir tai retu dantuku sepeciu, geriausia mediniu ir kasdien ''reanimuoti'' pridedant slapia skudura ar suslapinus rankas tiesa, isbandyti nepavyko, nes vakar velai grizom, bet siandien plausiu galva ir ziuresiu kaip gausis
labas sausinukėms aš tai buvau dingus, įtemptas laikotarpis o šiandien jau ir tėtį vėl išlydėjom į darbą, liūdna kelias dienas permušta vaikščiosiu, kol įsivažiuosiu į ritmą... bet kaip nors, gi gyvenimas tęsiasi, ar ne
nuoširdūs sveikinimai skrenda viesiems sausinukams ir sausinukėm, kurie jau šventė pirmąjį gražiausią gyvenimo gimtadienį
o dabar geriam kavosssssss mano jau garuoja karšta ir kvepianti, kol merginos pietučių parpia
nuoširdūs sveikinimai skrenda viesiems sausinukams ir sausinukėm, kurie jau šventė pirmąjį gražiausią gyvenimo gimtadienį
o dabar geriam kavosssssss mano jau garuoja karšta ir kvepianti, kol merginos pietučių parpia
LinceM su praejusiu gimtadieniu jus!!! tikiuosi greit isivaziuosi
prasom visas dazniau cia pasirodyti ir parasyti kazka, nes liudna...
QUOTE(lalinka @ 2014 01 27, 17:44)
LinceM su praejusiu gimtadieniu jus!!!
ačiū
neliūdėk, nes ir man šiandien liūdna linksminkimės geriau istorija šitą skaitydama net verkiau iš juoko B žiūrėjo išsigandęs, kai aš net žodžio iš juoko nepasakiau o dar kai fantazija pas mane laki, įsivaizdavau B tokioj situacijoj, tai vos ir neapsisiusiojau besijuokdama gal prajuokins ir jus
Labas
tuoj ir as paskaitysiu istorija
kas pas jus gero? kuo jusu metinukai domisi? kas juos zavi?
Papildyta:
liux istorija
tuoj ir as paskaitysiu istorija
kas pas jus gero? kuo jusu metinukai domisi? kas juos zavi?
Papildyta:
liux istorija
labas rytas tik kava jau senai išgerta, laukiu pietų vidurinė namie, tai su laiku ir ramybe problematiška
o mūsų metinukė domisi namais ir jų visais pakampiais ir užkoboriais išmoko spinteles atdarinėt, tai oooo, kiek veiklos ir jai, ir mamai po to magnetukai ant šaldytuvo dažnai sudomina, kamuoliuku pasimėtom, knygutes varto net ir viena, po sofą laipiot kažkoks kaifas (man plaukai nuo to žilsta dar labiau žaislai retkarčiais sudomina ir visada bais įdomu tai, ką daro sesė kažkokios vienos konkrečios veiklos įvardyt negalėčiau, manau kad domisi viskuo po truputį, taip kaip ir turi būt
o mūsų metinukė domisi namais ir jų visais pakampiais ir užkoboriais išmoko spinteles atdarinėt, tai oooo, kiek veiklos ir jai, ir mamai po to magnetukai ant šaldytuvo dažnai sudomina, kamuoliuku pasimėtom, knygutes varto net ir viena, po sofą laipiot kažkoks kaifas (man plaukai nuo to žilsta dar labiau žaislai retkarčiais sudomina ir visada bais įdomu tai, ką daro sesė kažkokios vienos konkrečios veiklos įvardyt negalėčiau, manau kad domisi viskuo po truputį, taip kaip ir turi būt
labas rytas
as su abiem sdeziu namie. vyresnioji jau antra savaite namie, mazoji su snargliukais, nerami labai verkia nuolatos. as irgi jauciu persalau, gelsti tik arbata.
laiko mazai pasidare, kai mazoji pradejo vaikscioti. tik lakstai is paskos
LinceM ir mes paveluotai sveikiname jus taip taip pat sveikiname visus kitus seusinukus ir visas kitas sausinekes, kurios svente gimtadienius vaikuciams sveikateles, o mamytems stiprybes ir istvermes
siandien ir musu ta ilgai lauktoji diena, taciau kazkaip liudna man siandie, gal del to kad visos sergam ir as nieko nenoriu tik pailseti.
siandien atvaziuoja sveciai pas mus, o as tokia bloga mama, kad net neiskepiau torto. va
as su abiem sdeziu namie. vyresnioji jau antra savaite namie, mazoji su snargliukais, nerami labai verkia nuolatos. as irgi jauciu persalau, gelsti tik arbata.
laiko mazai pasidare, kai mazoji pradejo vaikscioti. tik lakstai is paskos
LinceM ir mes paveluotai sveikiname jus taip taip pat sveikiname visus kitus seusinukus ir visas kitas sausinekes, kurios svente gimtadienius vaikuciams sveikateles, o mamytems stiprybes ir istvermes
siandien ir musu ta ilgai lauktoji diena, taciau kazkaip liudna man siandie, gal del to kad visos sergam ir as nieko nenoriu tik pailseti.
siandien atvaziuoja sveciai pas mus, o as tokia bloga mama, kad net neiskepiau torto. va
QUOTE(mantaniuke25 @ 2014 01 28, 11:26)
labai labai sveikinam jus su didžiąja diena gera tu mama, natūralu, kad mes liūdim ir krenta mums nuotaika, kai vaikučiai serga pasveiksit, ne amžina tai, o tortas gi ne svarbiausia gyvenime svarbiausia rūpestis ir dėmesys
mantaniuke25 su gimtadieniu mazyle man irgi taip buna, kad nieko nesinori...
LinceM pas mus panasiai, domejimasis visa aplinka, ner laiko pasedet
LinceM pas mus panasiai, domejimasis visa aplinka, ner laiko pasedet
Sveikinimai linces ir mantaniukes fejoms
Sveikit greiciau-mano dicke jau irgi namie siandien su tempa ir sloga
Musiske dievina spinta su stumdomom durim-darineja ir juokias sau,o mama turi sedet salia kad nagu neikistu - faina
Dar kai klojam seses lova-mazge lovytej sedi- tai karias, lipa, kad tik ja perkeltumem pas sese- o tada tai pukai laksto is kaldros. Siaip idomu viskas kas issiardo, atsidaro, nusiima, isijungia-deistanciniai visokie, o zaislai tai ot taip sau, nebent jei sese paima-tai tada labai idomu...
Sveikit greiciau-mano dicke jau irgi namie siandien su tempa ir sloga
Musiske dievina spinta su stumdomom durim-darineja ir juokias sau,o mama turi sedet salia kad nagu neikistu - faina
Dar kai klojam seses lova-mazge lovytej sedi- tai karias, lipa, kad tik ja perkeltumem pas sese- o tada tai pukai laksto is kaldros. Siaip idomu viskas kas issiardo, atsidaro, nusiima, isijungia-deistanciniai visokie, o zaislai tai ot taip sau, nebent jei sese paima-tai tada labai idomu...