Labas rytas
Zuzi, pas mus lygiai taip pat O taviske ima soske?
Lalinka, o nuemus mp ka davei? misinuka? koki?
Palmer tik naktini MP maitinima nutraukiau. Daviau vandens. O diena iki siol 4 kartus gauna MP
Sveikutes
Mano mažiukei taip pat sloga prasidejo. Dantenos ties iltiniais ištinusios, tik klausimas ar dėl dantukų sloga Teko atidėt mankštas, baseiną O ko laukt ir kiek laiko neaišku
Kirstukas29, mažylei pripūčiau
Zuzi_soka, linkiu, kad mažiukė savaime kuo lengviau atsisakytų pienuko
Lalinka, kada planuose trečias mažylis?
Mano mažiukei taip pat sloga prasidejo. Dantenos ties iltiniais ištinusios, tik klausimas ar dėl dantukų sloga Teko atidėt mankštas, baseiną O ko laukt ir kiek laiko neaišku
Kirstukas29, mažylei pripūčiau
Zuzi_soka, linkiu, kad mažiukė savaime kuo lengviau atsisakytų pienuko
Lalinka, kada planuose trečias mažylis?
aukselis14 sveikatos mazylei
hm hm hm... uz kokiu 4-5 metu
hm hm hm... uz kokiu 4-5 metu
labas ligoniukams daug sveikatos sveikit greičiau, berods žiema ateina
lalinka, dėl pešimosi, nei labai pešas, nei labai draugauja būna kartais, mamyt, ji sugriovė tą, mamyt, per viltę aš spalvindama išlindau iš linijos, mamyt.... arba mijai tokie meilės priepuoliai užeina, kad fėjai pyktis nuo to ima, nes ropot nepraleidžia arba va jau buvo atvejas, kada vid pasiėmė tušinuka ir mažoji nučiupo, tai net spiegė raudona, kad ištraukt negalėjo manau, kad prasidės sunkesnis etapas jau, bet išgyvensim ir kiek jūs daug dieną maitinatės dar aš saviškei nebeduodu dieną, nėr čia ko tik naktimis ji mane nučiulpia
ačiū, kas pasisakė dėl tempės ir dantų aš visgi linkus prie nuomonės, kad nebūna, bet... kartais nebežinai žmogus ką galvot
lalinka, dėl pešimosi, nei labai pešas, nei labai draugauja būna kartais, mamyt, ji sugriovė tą, mamyt, per viltę aš spalvindama išlindau iš linijos, mamyt.... arba mijai tokie meilės priepuoliai užeina, kad fėjai pyktis nuo to ima, nes ropot nepraleidžia arba va jau buvo atvejas, kada vid pasiėmė tušinuka ir mažoji nučiupo, tai net spiegė raudona, kad ištraukt negalėjo manau, kad prasidės sunkesnis etapas jau, bet išgyvensim ir kiek jūs daug dieną maitinatės dar aš saviškei nebeduodu dieną, nėr čia ko tik naktimis ji mane nučiulpia
ačiū, kas pasisakė dėl tempės ir dantų aš visgi linkus prie nuomonės, kad nebūna, bet... kartais nebežinai žmogus ką galvot
LinceM del maitinimo, tai atrodo kad daaug is pat ryto gauna, pries naktini miega ir pries 2 dienos miegus nzn koki kieki isgeria, bet manau kad max 100ml, o tai tik atsigerimui ir paskanavimui
kiek kartu per diena jusu mazyliai valgo normalu maista? mes tik 3 kartus
keliavot su vaikais lektuvu? gal kas turit kokiu idomiu patarimu, zaidimu, zaislu? kuo uzimti vaika lektuve? metu 1+ ir 3+ mano mazyliui geriausias zaislas dulkiu siurblys, bet jo su savimi nepaimsi gal turit kokiu ideju?
QUOTE(Palmer @ 2014 01 12, 20:17)
Zuzi, pas mus lygiai taip pat O taviske ima soske?
Ima ir be jos nakties neisivaizduoju.
QUOTE(lalinka @ 2014 01 13, 02:30)
3 kartus taip pat, plius uzkandziai ir plius neribotai mp- bent 4 kartai i diena tai tikrai.
QUOTE(lalinka @ 2014 01 13, 03:18)
keliavot su vaikais lektuvu? gal kas turit kokiu idomiu patarimu, zaidimu, zaislu? kuo uzimti vaika lektuve?
Keliaujam nuo tada, kai sunui 3 metukai, mazoji - nuo 6men.
Taigi i sunaus kuprinele visada eina "einamiausi" zaislai: drakonas, lektuvelis, traukinys ir pan. Kelios knygeles. Zaidimu kompiuteriukas. Ir LABAI geras dalykas (teko "gelbet" taip ir kaimynystej sedincius vaikus nuo nuobodulio - ciulpinukai (chupa-chupsai). Taip pat - mp3 grotuvelis. Duodi paklausyt kokiosnors muzikos, pazaist, taip ir praeina laikas. Per kompiuteri/plansete/telefona galima kanors paziuret, paklausyt...
Aisku leliukui nelabai.
Zuzi aciuuuuu!!!! apie ciulpinukus net nepagalvojau, o tikrai galetu isgelbet visa situacija pas mus einamiausi zaislai gabaritiniai, vezimelis, leles... o mazyle savo kaip linksmini?
Labas rytas
Valgo mazoji rimtai pusrycius ir pietus, o vakarienes arba prilesioja nesamoniu, arba atsisako samoningai laukdama mp toks man susidare ispudis, nes tik lenda prie manes ir cypauja imdama uz (.)
Lektuvu neskride su vaikais, tai negaliu nieko pasakyt
Mazoji ismoko nulipti nuo lovos, tai dabar spek uzkelt ant lovos, o ji jau ant zemes varineja.. dabar idomiausias uzsiemimas
Aukseli, Ievutei daug daug sveikit
Valgo mazoji rimtai pusrycius ir pietus, o vakarienes arba prilesioja nesamoniu, arba atsisako samoningai laukdama mp toks man susidare ispudis, nes tik lenda prie manes ir cypauja imdama uz (.)
Lektuvu neskride su vaikais, tai negaliu nieko pasakyt
Mazoji ismoko nulipti nuo lovos, tai dabar spek uzkelt ant lovos, o ji jau ant zemes varineja.. dabar idomiausias uzsiemimas
Aukseli, Ievutei daug daug sveikit
Labas rytas
Su naujaisiais metais Atrodo sias metais dar nesisveikinau cia
Mes vel esame NO su seima, tik atvaziavus turejo tridiene, buvo nemazai strioko ivarius
Siap viskas kaip ir gerai, tik kad mano zvirbliukas labai mazai valgo mano akimis, jau depresija su tuo valgymu man ivarys, praktiskai darau ir metu lauk
Po kelis saukstelius, vakar nedaviau uzkandziu rezultatas lygiai toks pat
Pietums vos viena ar du mazus kukuliukus, zuvies kepsniukus suvalgo, garnyro dazniausiai vos saukstelis.
Vakariene irgi galima sakyt tik paragauja.
Labai megsta spagecius, bet gi vien jais nemaitinsiu
Misinuka geria ryte ir vakare
Mano mazoji pati dar nevaiksto, bet manau, kad tai neuzkalnu, pati savarankiskai jau vis ilgiau pastovi.
Del lektuvo tai mes apsiejome ir be zaislu, nors mylimiausius jos zaislus turejau kuprineje, bet jau uzteko soskes prisegtuko, lektuve sedyneje esancio maisiuko, ar net dirzas labai uzimdavo, paskutini karta uzsieniete labai kalbino sypsojosi tai laikas greitai labai praejo.
Neprailgo zodziu
Su naujaisiais metais Atrodo sias metais dar nesisveikinau cia
Mes vel esame NO su seima, tik atvaziavus turejo tridiene, buvo nemazai strioko ivarius
Siap viskas kaip ir gerai, tik kad mano zvirbliukas labai mazai valgo mano akimis, jau depresija su tuo valgymu man ivarys, praktiskai darau ir metu lauk
Po kelis saukstelius, vakar nedaviau uzkandziu rezultatas lygiai toks pat
Pietums vos viena ar du mazus kukuliukus, zuvies kepsniukus suvalgo, garnyro dazniausiai vos saukstelis.
Vakariene irgi galima sakyt tik paragauja.
Labai megsta spagecius, bet gi vien jais nemaitinsiu
Misinuka geria ryte ir vakare
Mano mazoji pati dar nevaiksto, bet manau, kad tai neuzkalnu, pati savarankiskai jau vis ilgiau pastovi.
Del lektuvo tai mes apsiejome ir be zaislu, nors mylimiausius jos zaislus turejau kuprineje, bet jau uzteko soskes prisegtuko, lektuve sedyneje esancio maisiuko, ar net dirzas labai uzimdavo, paskutini karta uzsieniete labai kalbino sypsojosi tai laikas greitai labai praejo.
Neprailgo zodziu
DG* del maitinimo - nusiramink, nores - pavalgys. Gal tiesiog dabar toks metas kai maziau valgo. Per prievarta nieko neikisi... o jei kisi tai dar labiau bijos ir nenores valgyti... Valgo spagecius? tai ir duok!!! gal kitus makaronus megsta? kaitaliok jei valgo. Yra ivairiu su priedais pvz pomidorais, spinatais ir kt... ir daaaar, yra ivairiu kruopu makaronu pvz ryziu makaronai, grikiu makaronai, kvieciu ir visu kitu valgo zuvi? FANTASTIKA. kaitaliok zuvies rusi, daryk kukulius ir skanaus;) o prie makaronu pasiulyk koki padaziuka is sublenderiuotu darzoviu.
p.s. mano mazasis megsta sriubas, tik skysta maista valgo. gal ir tavo lelyte jas megtu? uogas ar vaisius megsta? gali daryt grudu kose + uogu ar vaisiu uogiene ar tyre
aciu pasisakiusioms del lektuvo mano mazylio megstamiausias ''zaislas'' tai dulkiu siurblys
Palmer su pasiekimais mazyle
nu ir mamos, ka planuojat gimtadieniui? MUSU JAU RYTOJJJJ bus ''labai alkano viksrelio'' tema, pripusiu balionu, padarysiu viksreli, uzkabinsiu vakar pasiuta girlianduke ir bus grazu maaan
p.s. mano mazasis megsta sriubas, tik skysta maista valgo. gal ir tavo lelyte jas megtu? uogas ar vaisius megsta? gali daryt grudu kose + uogu ar vaisiu uogiene ar tyre
aciu pasisakiusioms del lektuvo mano mazylio megstamiausias ''zaislas'' tai dulkiu siurblys
Palmer su pasiekimais mazyle
nu ir mamos, ka planuojat gimtadieniui? MUSU JAU RYTOJJJJ bus ''labai alkano viksrelio'' tema, pripusiu balionu, padarysiu viksreli, uzkabinsiu vakar pasiuta girlianduke ir bus grazu maaan