Įkraunama...
Įkraunama...

2013 sausinukai

Labas rytas 4u.gif

Zuzi, pas mus lygiai taip pat unsure.gif O taviske ima soske?

Lalinka, o nuemus mp ka davei? misinuka? koki?
Atsakyti
Palmer tik naktini MP maitinima nutraukiau. Daviau vandens. O diena iki siol 4 kartus gauna MP smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mano mažiukei taip pat sloga prasidejo. Dantenos ties iltiniais ištinusios, tik klausimas ar dėl dantukų sloga g.gif Teko atidėt mankštas, baseiną unsure.gif O ko laukt ir kiek laiko neaišku

Kirstukas29, mažylei pripūčiau 4u.gif

Zuzi_soka, linkiu, kad mažiukė savaime kuo lengviau atsisakytų pienuko 4u.gif

Lalinka, kada planuose trečias mažylis? bigsmile.gif
Atsakyti
aukselis14 sveikatos mazylei 4u.gif
hm hm hm... biggrin.gif uz kokiu 4-5 metu g.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas smile.gif ligoniukams daug sveikatos 4u.gif sveikit greičiau, berods žiema ateina bigsmile.gif

lalinka, dėl pešimosi, nei labai pešas, nei labai draugauja rolleyes.gif būna kartais, mamyt, ji sugriovė tą, mamyt, per viltę aš spalvindama išlindau iš linijos, mamyt.... arba mijai tokie meilės priepuoliai užeina, kad fėjai pyktis nuo to ima, nes ropot nepraleidžia biggrin.gif arba va jau buvo atvejas, kada vid pasiėmė tušinuka ir mažoji nučiupo, tai net spiegė raudona, kad ištraukt negalėjo biggrin.gif manau, kad prasidės sunkesnis etapas jau, bet išgyvensim rolleyes.gif ir kiek jūs daug dieną maitinatės dar bigsmile.gif aš saviškei nebeduodu dieną, nėr čia ko biggrin.gif tik naktimis ji mane nučiulpia doh.gif

ačiū, kas pasisakė dėl tempės ir dantų smile.gif aš visgi linkus prie nuomonės, kad nebūna, bet... kartais nebežinai žmogus ką galvot unsure.gif
Atsakyti
LinceM del maitinimo, tai atrodo kad daaug biggrin.gif is pat ryto gauna, pries naktini miega ir pries 2 dienos miegus smile.gif nzn koki kieki isgeria, bet manau kad max 100ml, o tai tik atsigerimui ir paskanavimui biggrin.gif

kiek kartu per diena jusu mazyliai valgo normalu maista? g.gif mes tik 3 kartus g.gif
Atsakyti
keliavot su vaikais lektuvu? gal kas turit kokiu idomiu patarimu, zaidimu, zaislu? kuo uzimti vaika lektuve? metu 1+ ir 3+g.gif mano mazyliui geriausias zaislas dulkiu siurblys, bet jo su savimi nepaimsi biggrin.gif lotuliukas.gif gal turit kokiu ideju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmer @ 2014 01 12, 20:17)
Zuzi, pas mus lygiai taip pat  unsure.gif O taviske ima soske?

Ima ir be jos nakties neisivaizduoju. schmoll.gif

QUOTE(lalinka @ 2014 01 13, 02:30)
kiek kartu per diena jusu mazyliai valgo normalu maista? g.gif mes tik 3 kartus g.gif

3 kartus taip pat, plius uzkandziai ir plius neribotai mp- bent 4 kartai i diena tai tikrai.

QUOTE(lalinka @ 2014 01 13, 03:18)
keliavot su vaikais lektuvu? gal kas turit kokiu idomiu patarimu, zaidimu, zaislu? kuo uzimti vaika lektuve?

Keliaujam nuo tada, kai sunui 3 metukai, mazoji - nuo 6men.
Taigi i sunaus kuprinele visada eina "einamiausi" zaislai: drakonas, lektuvelis, traukinys ir pan. Kelios knygeles. Zaidimu kompiuteriukas. Ir LABAI geras dalykas (teko "gelbet" taip ir kaimynystej sedincius vaikus nuo nuobodulio - ciulpinukai (chupa-chupsai). laugh.gif Taip pat - mp3 grotuvelis. Duodi paklausyt kokiosnors muzikos, pazaist, taip ir praeina laikas. Per kompiuteri/plansete/telefona galima kanors paziuret, paklausyt...
Aisku leliukui nelabai. g.gif
Atsakyti
Zuzi aciuuuuu!!!! apie ciulpinukus net nepagalvojau, o tikrai galetu isgelbet visa situacija biggrin.gif pas mus einamiausi zaislai gabaritiniai, vezimelis, leles... biggrin.gif o mazyle savo kaip linksmini? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Valgo mazoji rimtai pusrycius ir pietus, o vakarienes arba prilesioja nesamoniu, arba atsisako samoningai laukdama mp ax.gif toks man susidare ispudis, nes tik lenda prie manes ir cypauja imdama uz (.) ax.gif

Lektuvu neskride su vaikais, tai negaliu nieko pasakyt ax.gif

Mazoji ismoko nulipti nuo lovos, tai dabar spek uzkelt ant lovos, o ji jau ant zemes varineja.. dabar idomiausias uzsiemimas biggrin.gif

Aukseli, Ievutei daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palmer: 14 sausio 2014 - 08:58
Labas rytas 4u.gif
Su naujaisiais metais biggrin.gif Atrodo sias metais dar nesisveikinau cia biggrin.gif

Mes vel esame NO su seima, tik atvaziavus turejo tridiene, buvo nemazai strioko ivarius doh.gif

Siap viskas kaip ir gerai, tik kad mano zvirbliukas labai mazai valgo mano akimis, jau depresija su tuo valgymu man ivarys, praktiskai darau ir metu lauk doh.gif unsure.gif

Po kelis saukstelius, vakar nedaviau uzkandziu rezultatas lygiai toks pat doh.gif unsure.gif
Pietums vos viena ar du mazus kukuliukus, zuvies kepsniukus suvalgo, garnyro dazniausiai vos saukstelis.
Vakariene irgi galima sakyt tik paragauja.

Labai megsta spagecius, bet gi vien jais nemaitinsiu doh.gif

Misinuka geria ryte ir vakare cool.gif

Mano mazoji pati dar nevaiksto, bet manau, kad tai neuzkalnu, pati savarankiskai jau vis ilgiau pastovi. thumbup.gif cool.gif

Del lektuvo tai mes apsiejome ir be zaislu, nors mylimiausius jos zaislus turejau kuprineje, bet jau uzteko soskes prisegtuko, lektuve sedyneje esancio maisiuko, ar net dirzas labai uzimdavo, paskutini karta uzsieniete labai kalbino sypsojosi tai laikas greitai labai praejo. thumbup.gif cool.gif
Neprailgo zodziu 4u.gif
Atsakyti
DG* del maitinimo - nusiramink, nores - pavalgys. Gal tiesiog dabar toks metas kai maziau valgo. Per prievarta nieko neikisi... o jei kisi tai dar labiau bijos ir nenores valgyti... Valgo spagecius? tai ir duok!!! gal kitus makaronus megsta? kaitaliok jei valgo. Yra ivairiu su priedais pvz pomidorais, spinatais ir kt... ir daaaar, yra ivairiu kruopu makaronu pvz ryziu makaronai, grikiu makaronai, kvieciu ir visu kitu mirksiukas.gif valgo zuvi? FANTASTIKA. kaitaliok zuvies rusi, daryk kukulius ir skanaus;) o prie makaronu pasiulyk koki padaziuka is sublenderiuotu darzoviu.
p.s. mano mazasis megsta sriubas, tik skysta maista valgo. gal ir tavo lelyte jas megtu? uogas ar vaisius megsta? gali daryt grudu kose + uogu ar vaisiu uogiene ar tyre mirksiukas.gif

aciu pasisakiusioms del lektuvo smile.gif mano mazylio megstamiausias ''zaislas'' tai dulkiu siurblys biggrin.gif

Palmer su pasiekimais mazyle thumbup.gif

nu ir mamos, ka planuojat gimtadieniui? g.gif MUSU JAU RYTOJJJJ thumbup.gif bus ''labai alkano viksrelio'' tema, pripusiu balionu, padarysiu viksreli, uzkabinsiu vakar pasiuta girlianduke ir bus grazu maaan biggrin.gif
Atsakyti