Įkraunama...
Įkraunama...

2013 sausinukai

QUOTE(aukselis14 @ 2014 01 09, 06:56)
su gimtadieniu  4u.gif

Smagu kai jau patys mazyliai vaiksto  rolleyes.gif Maniske nori buti vedziojama, visaip kaip :4 reikalauja, o as kaip ta savanaude galvoju juk pati turi ismokt  smile.gif Dabar kilo mintis gal "pavadeli" pasitelkt i pagalba, gal greiciau padetu jai ismokt laikyt liksvara

Aciu 4u.gif

Mane uosviene mokino, kaip reikia greiciau vaika ismokinti vaikscioti biggrin.gif doh.gif - ilga ranksluosti per pazastis perjuosi ir vedzioji vaika doh.gif ... bet mano stipruoliui to neprireike, viena diena pabande, patiko, ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
laba naktis
seniai berasiau
problemos su kompu ir plansetu biggrin.gif
sveikiname visus svenciusius gimtadienis.
registruoju vaika i darzeli 2 val nakties :DDD
mano mazoji jau pati vaiksto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 01 09, 19:06)
Svarstau nutraukti maitinima

Kitas klausimas- gal iskart geriau prie karves pieno eit? g.gif

Tiesiog faina zinia.  ax.gif

viskas priklauso tik nuo tavo pasiryžimo 4u.gif jei tikrai būsi pasiruošus tu tam, viskas pavyks drinks_cheers.gif aš kartais irgi jau pagalvoju, kad pavargau, reik tam ryžtis, nu bet jaučiu, kad viduj, sąmonėj, širdy aš nepasirengus dar tam rolleyes.gif

aš už mišinuką 4u.gif

o aš pasakysiu visai nemoteriškai dabar biggrin.gif manęs žinios apie nėštumus nebejaudina blush2.gif po pirmos, vidurinės savo merginų, širdelė tiesiog virpėdavo išgirdus, kad kažkas laukias, taip faina atrodydavo, net jei tai visai svetimas man žmogus ax.gif o dabar pirma mintis būna "ačiū dievui, aš to nebepatirsiu" lotuliukas.gif matyt atgimdžiau jau savo wub.gif

labas rytas smile.gif kavaaaa, kavutėėėė, kavusytėėėėė bigsmile.gif mano jau įpusėta rolleyes.gif
Atsakyti
LinceM as taip pat pamaniau del ''nemoteriskai'' biggrin.gif nors ir planuojam turet dar vaikiuku, bet tikrai ne dabar biggrin.gif uj uj uj biggrin.gif gal cia man vienai toks issukis auginti 2 vaikus kurie nuolat del kazko pesasi biggrin.gif

Zuzi saunus mazyles pasiekimai thumbup.gif o del maitinimo tai turi pasiryzti smile.gif as pasiryzau nakti nutraukti ir labai dziaugiuosi biggrin.gif

Murgita geras mokinimas thumbup.gif

mantaniuke25 saunuole thumbup.gif

cia pralinksminimui:

http://www.boredpand...-hide-and-seek/
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2014 01 10, 10:36)
LinceM as taip pat pamaniau del ''nemoteriskai'' biggrin.gif nors ir planuojam turet dar vaikiuku, bet tikrai ne dabar biggrin.gif uj uj uj biggrin.gif gal cia man vienai toks issukis auginti 2 vaikus kurie nuolat del kazko pesasi biggrin.gif

tai jūs dar jauni, spėsit 4u.gif mums tai jau buvo arba dabar, arba niekada biggrin.gif bet mūsų vyresnėlė jau didelė, tik... negaliu pasakyt, kad protingesnė už vidurinę pešimosi klausimu ph34r.gif kartais taip susikimba, kad pagalvoju, jei būtų mažesnė, būtų mažiau triukšmo doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
beje, merginos, man įdomu būtų išgirsti jūsų nuomonę, žinias, patirtį ir pan. dėl "temperatūra nuo dantų" rolleyes.gif mitas, teisybė, kaip jūs manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 10 sausio 2014 - 14:00
LinceM tikiuosi spesim biggrin.gif sakai ir pas jus triuksmo daug biggrin.gif o kaip vidurinele su maziuke bendrauja? pesasi ar ne? g.gif

hm hm hm... dukrai karta buvo temperatura apie 38 viena diena, o sekancia dantukas islindo kruminis. Maziui irgi buvo kai dantenos buvo patinusios, nosis bego, bet sunku pasakyti ar tai nuo dantu. Gal visa tai tik sutapimas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2014 01 09, 22:36)

Zuzi saunus mazyles pasiekimai thumbup.gif o del maitinimo tai turi pasiryzti smile.gif as pasiryzau nakti nutraukti ir labai dziaugiuosi biggrin.gif

Labai idomu. Papasakok kokiu budu?
Sianakt keles vel 15 kartu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lince M @ 2014 01 10, 02:02)

beje, merginos, man įdomu būtų išgirsti jūsų nuomonę, žinias, patirtį ir pan. dėl "temperatūra nuo dantų" rolleyes.gif mitas, teisybė, kaip jūs manot?

Praktikos tokio neturiu. Dantyd abiem dygo (dygsta) be temperaturu. O jei jos yra - tai kartu su kitais infekciniais negalavimais.
Atsakyti
Zuzi, tiesiog viena diena pasiryzau nakti neduoti ir nedaviau. Kol verke, reke laikiau ant ranku arba dejau i lovyte arba ant saves leidau guleti. Bet va maniskis nebuvo toks kuriam butinas (.). Ieskojo tik pirma nakti ir tai gal 10min pradzioje, daugiau neatidarinejo burnos ir neieskojo smile.gif raudojo apie 1.5val. pirma, antra, ketvirta, penkta naktis (berods taip) ir viskas... dabar kartais irgi pasitaiko tokie raudojimai, bet manau, kad jie susije su negalejimu uzmigti, susierzinimu del to...
Atsakyti
Ech, maniau ne tas budas bus. unsure.gif
Gaila, teks maitint naktim, turbut iki pirmos klases. lotuliukas.gif
Negaliu as rikdyt nors tu ka. schmoll.gif unsure.gif Negaliu zadint sunaus. Reiskias- tyliu, daugiau nesiskusiu. Mano problema. angel_sadangel.gif
Atsakyti
Lince del dantu, tai mums slogyte nuo 9 rupuzes dygimo, tai patvirtino ir gydytoja....tad ir sloga ir tempa ir ausu skausmas buna, kai vaikuciai ausutes plesia....ech sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirstukas29: 11 sausio 2014 - 00:19
Zuzi as maniau, kad lauksiu kol pats atsisakys, taciau mazulis nustojo megoti naktimis, pradejo keltis, zaisti, na, geras pora valandu vidury nakties bludijo... tiesiog pavargau nuo to ir pasiryzau nutraukti naktini maitinima... beja, dukra pati atsisake budama 1.5metu. Buvo jau pakankamai samoninga, uzteko kelis kartus pasakyti, kad pienelio greit nebus ir viskas smile.gif iki to laiko 20kartu valgydavo...

kristukas29 vaje... laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2014 01 10, 20:33)
Zuzi as maniau, kad lauksiu kol pats atsisakys, taciau mazulis nustojo megoti naktimis, pradejo keltis, zaisti, na, geras pora valandu vidury nakties bludijo... tiesiog pavargau nuo to ir pasiryzau nutraukti naktini maitinima... beja, dukra pati atsisake budama 1.5metu. Buvo jau pakankamai samoninga, uzteko kelis kartus pasakyti, kad pienelio greit nebus ir viskas smile.gif iki to laiko 20kartu valgydavo...

Tikiuosi maniske irgi bus tokia protinga pusantru metuku. rolleyes.gif

Na o josios miegaas pasikeites i blogaja puse tikrai. Ir atrodo mp reikia vis labiau. g.gif Bet gal sakau, etapas toks.. unsure.gif
Atsakyti