QUOTE(Natuke @ 2008 02 06, 21:37)
Sveikos
Na va, mums vėl grąžino internetą
Kaip kam sekasi?
Perskaičiau tą lietuvišką knygą apie gimdymą. Toks klausimas - kas ką manote apie gimdymo drabužį - marškinius. Galvoju, savo spec. marškiniai pridietų prie aplinkos - būtų lengviau atsipalaiduoti, susikaupti
vis dar sprendžiu kur gimdyt į Šilutę turbūt niekas neatvažiuos, o aš nelabai noriu kur nors iš čia judėt... Padariau sarašą to, ko aš noriu ir pagalvojau, kad net Kriščioniškose pas Bangą būtų sudetinga to pasiekti...
Na va, mums vėl grąžino internetą
Kaip kam sekasi?
Perskaičiau tą lietuvišką knygą apie gimdymą. Toks klausimas - kas ką manote apie gimdymo drabužį - marškinius. Galvoju, savo spec. marškiniai pridietų prie aplinkos - būtų lengviau atsipalaiduoti, susikaupti
vis dar sprendžiu kur gimdyt į Šilutę turbūt niekas neatvažiuos, o aš nelabai noriu kur nors iš čia judėt... Padariau sarašą to, ko aš noriu ir pagalvojau, kad net Kriščioniškose pas Bangą būtų sudetinga to pasiekti...
Apetitas atsiranda bevalgant Aišku, kad sunku įgyvendinti visas idėjas. Mano vyras juokavo, sakė, reiks sąrašą pageidavimų pribuvėjai pateikti, kai ketvirtą gimdysim
Marškinių idėja mano atveju buvo šiaip sau. Aš pirmojo laukdamasi siuvausi, bet gal modelį netinkamą pasirinkau, tai nepritiko jie man. Ir šiaip po gimdymo taigi reikia vaikutį plikutį ant plikos mamos krūtinės pasidėti ir laikyti. Tai geriausia būtų tokie marškiniai, kurie visiškai atsisagsto. O mano buvo su tokia iškirpte, tai tektų pakelti juos, kad galėtum paguldyti vaikutį.