QUOTE(Raideles @ 2007 04 01, 18:34)
kvepia pasakojimas kokia tai spekuliacija...
Nes jis nesutampa su jūsų pozicija, ar ne? Kai vietoj argumentų imama įžeidinėti.
Žinok kai matai gyvą vos kelių mėnesių žmogutį mažiausiai norisi spekuliuot. O čia pasisakiau, kad įspėčiau, kad būtų atkreiptas dėmesys kaip į tikrą, o ne įsivaizduojamą dalyką.
Va labai gerai suprantu ką kalba Lapyna, nes kalba argumentuotai. O čia atleisk, bet kaip visada sakau - kituose geriausiai matome savo pačių didžiąsias ydas
Geriausiai identifiluojame tai, kas mums yra geriausiai pažįstama.
Tokiais atvejais pasinaudojant bandoma apjuodinti visus gimdančius namuose.
O nuo tokios baigties - būti mamos paliktam - neapsaugo ir gimdymas ligoninėje, gali vaikutis gimti kuo sveikiausias...
na mano pasisakymo esmė nebuvo palikimas
Nuo jo gal ir nebūtų apsaugotas, bet va nuo sveikatos problemų - kaži ar negalėjo. O tokio tikslo - pritaikyti visoms, apjuodinti, nei turėjau, nei turiu, nei apie tai kalbu - neįskaitykite mano tekste to, kas jame neparašyta. Mano pasisakymo esmė buvo pasakyti apie realiame gyvenime sutiktą tikrą nelinksmą atvejį. Kad visada taip būna niekad nesakiau. Bet žinodama (o ypač mačius) tokią galimybę pati savo vaiku niekada nerizikuočiau. Na bet jūs sakot, kad nerizikuojat...linkiu kad taip būtų iš tiesų.
Tokie žmonės dėl gimdymo komplikacijų nepalieka vaiko
Žmonės neskirstomi į du tipus pagal vaikų laukimo būdą
O čia šiaip tema (na apie gimdymą namie , bet apie atsisakymą dėl sveikatos problemų) tų, kurie kaip suprantu laukė...
http://www.supermama...?...=14144&st=0