Įkraunama...
Įkraunama...

Netradicinis gimdymas

QUOTE(samoninga harmonija @ 2007 01 05, 15:44)
gal Vilniuje gimdei?

Jei gerai supratau, tai net ne Lietuvoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2007 01 05, 07:09)
sveiki,
ir as jau turiu Sofija, kuri uzgime naturaliai. Negavo vaistuku ir jokiu isikisimu...
Ilgai ir sunkokai keliavo mano kunu, akusere labai padejo ir pamoke mane nepatyriusia - bet kita kart gal ir isdrisiu namie liktis.
Raideles, jega!
Placenta palaidota po magnolija, mergyte auga!
Visoms linkiu daug drasos renkantis nemedikamentini, tradicini, naturalu gimdyma - tai pats geriausias darbas, kuri galite padaryti ir didziausias nuopelnas jusu ateinatiens vaikiukams!

Sveikinu, tikiuosi greitai galėsim perskaityti jūsų gimdymo istorija!
Tikriausiai tai geriausia dovana naujųjų metų proga!
Atsakyti
supratau smile.gif

o tai jeigu gimdymas namie - tai gal gal iir daktaras namie dalyvauti?
Atsakyti
ALDYTE šaunuole,aš tai neisivaizdoju gimdymo name,esu trizne.Man reikia tu baltu chalatu,kad ir kokie jie butu nemalonus savo ciupinejimais.
Atsakyti
kas tuomet, jei gimdo namie ir prireikia medicinnines pagalbos ???
Atsakyti
Dazniausiai jos neprisireikia, nes namuose paprastai veiksmas vyksta kitaip, nei ligonineje. O jei prisireikia, tai tada vaziuojama i ligonine.
Atsakyti
Skaitau, net pavydu, toms, kurios galėjo gimdyti gražiai ramiai, be didelio medikų ir medikamentų įsikišimo.
Tik noriu pasakyti, kad kartais aplinkybės susiklosto taip, kad ir geriausi norai gimdyti natūraliai nepadeda,tiesiog būna būtinas chirurginis įsikišimas, nes kartais tik tai išsaugo gyvybę. Mano leliukas sėdėjo pilvelyje, o cezario operacijos metu paaiškėjo, kad virkštelė buvo taip užsisukusi, kad jis negalėjo teisingai apsiversti, o jei būtų gimęs kojytėms į priekį, tai būtų labai pridusęs.

Atsakyti
Žinoma, kad yra daug atvejų ir situacijų, kai medikamentinis įsikišimas būtinas, ir reikia tik džiaugtis, kad turime tokias galimybes ir pasiektą lygį 4u.gif

Lygiai taip pat yra situacijų, kai to įsikišimo nereikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 08 sausio 2007 - 12:52
Ačiū už sveikinimus.
Augame gerai, šiandien savaitėlė mums.
Gimdymo istorijai reikia suaugti - tiek pritvinkę jausmų, kad net sunku dabar surikiuoti... bet greit...
Dar tik šiandien supratau, kad gavau tris ampules ampicilino gimdymo metu - reikėjo/nereikėjo atsakyti negaliu, bet daviausi šitai streptokoko profilaktikai (esu jo nešiotoja). Tai tik tie trys dūriai ir buvo medicinos įsikišimas...
Atsakyti
Na aš neišdrįsčiau tokiam žygdarbiui kad gimdyt namuose, na bent jau Lietuvoj schmoll.gif Visokių nesklandumų ir komplikacijų gali įvykti ir tikrai nerizikuočiau mažiuko ar savo sveikata. Gal nesu tam pribrendus, o gal tiesiog nesuprantu, bet man reikia kad šalia būtų gydytojai su visa profesionalia pagalba ir visais tais aparatais smile.gif
Bet čia aišku kiekvienos reikalas ir tikrai gerbiu tas, gal net žaviuosi, kurios lengvai ryžtasi ir pagimdo namuose. Na šaunuolės 4u.gif Bet tai ne man ax.gif
Atsakyti
Aldyte, laukiam pasakojimo smile.gif

Beje, o kodėl tema pavadinta "netradicinis gimdymas"? Gal labiau tiktų "natūralus gimdymas", arba "gimdymas be gydytojo įsikišimo"? g.gif
Atsakyti
galbut smile.gif

smile.gif

jusu tiesa:)
Atsakyti