Įkraunama...
Įkraunama...

Netradicinis gimdymas

QUOTE(Taurė @ 2006 12 06, 20:37)
Žiauriai skamba placentos išrovimas, nežinojau, kad taip būna  unsure.gif

unsure.gif paskaitinėjus temelę tikriausiai galėčiau pasakyti, kad man ji buvo būtent taip ir pašalinta sad.gif nes filmų prisižiūrėjus ir prisiklausius paskaitėlių buvau įsitikinusi, kad ją išstumti reikia doh.gif man nereikėjo, ji tiesiog iš manęs išslydo....po ko gavau pilną narkozę pirmą kartą gyvenime, reviziją ir išrašą "komplikuotas gimdymas" blink.gif blink.gif o sodra man už 2 savaites sumokejo ne 70, o 100 proc. pinigų dėl šio prierašo blink.gif . mieliau būčiau negavusi nieko...bet viską padariusi pati...apmaudu laaabai. o dar apmaudžiau kai tai sužinai po metų.
temelė liux wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2006 12 05, 10:32)
o apie tai, kiek moteris yra atsakinga uzh save, savo kuna, savo gimdyma ir savo ateinanti vaikeli...

mh mastau.gif nesu ta griežtoji natūralistė, bet savo vaikelį norėjau gimdyti be nuskausminamųjų, skatinamųjų. daug ko norėjau - šypsotis, mastyti ir bendrauti su vaiku, žinojau kaip kvėpuoti, kiek ir kas kiek sekundžių stangdintis galima....bet kaip čia pasakius, sveiką protą man pats gimdymas ir atėmė. aš iš tiesų nesuvokiau nieko. tad to samoningo vaiko gimdymo pas mane mazai buvo. cia kalbu is mamos puses - apie samoninguma, gimdymo valdyma, jautima (man net nerva kazkur uzspaude, kad suparalyzavo kuriam laikui, net pasakyti nieko negalejau biggrin.gif ir pirstais ko noriu parodyti neišėjo biggrin.gif)
diskusijos apie personala yra kitas dalykas. bet va tai ko as NOREJAU,TIKĖJAUS IR BUVAU SUSIPLANAVUSI ne viskas pavyko.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 09, 21:08)
unsure.gif paskaitinėjus temelę tikriausiai galėčiau pasakyti, kad man ji buvo būtent taip ir pašalinta sad.gif nes filmų prisižiūrėjus ir prisiklausius paskaitėlių buvau įsitikinusi, kad ją išstumti reikia doh.gif man nereikėjo, ji tiesiog iš manęs išslydo....po ko gavau pilną narkozę pirmą kartą gyvenime, reviziją ir išrašą "komplikuotas gimdymas"  blink.gif  blink.gif o sodra man už 2 savaites sumokejo ne 70, o 100 proc. pinigų dėl šio prierašo  blink.gif . mieliau būčiau negavusi nieko...bet viską padariusi pati...apmaudu laaabai. o dar apmaudžiau kai tai sužinai po metų.
temelė liux  wub.gif

man visos paeiliui prieidavo ir spaudė pilvą, labai kraujavau, tai nieko nieks nelaukė - suleido vaistų ir ištraukė. doh.gif Dar mano ponelė buvo pridususi, tai aš vaikelį ant rankų paemiau po gerų 12 valandų. verysad.gif Jaučiu kaip jai vargšelei buvo sunku verysad.gif
Atsakyti
Na va, mano trečias gimdymas gavosi visiškai netradicinis... Net pribuvėja nespėjo laiku atvažiuoti, ir vaikai buvo namie, ir langai spalvotais popieriais užklijuoti bigsmile.gif Židinio ugnis, daiktų paieškos dėžėse... Linksma gimdyti, smagu prisiminti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 01 02, 16:08)
Na va, mano trečias gimdymas gavosi visiškai netradicinis... Net pribuvėja nespėjo laiku atvažiuoti, ir vaikai buvo namie, ir langai spalvotais popieriais užklijuoti  bigsmile.gif Židinio ugnis, daiktų paieškos dėžėse... Linksma gimdyti, smagu prisiminti wink.gif

Lauksime išsamesnės gimdymo istorijos ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 02 sausio 2007 - 15:18
Jau yra smile.gif
Atsakyti
mielosios,

kokiu ivairiu nuominiu apie nautralu gimdyma smile.gif

kaip gera, kai gimdymas toks kaip ziogelio smile.gif

samoninga harmonija
Atsakyti
QUOTE(samoninga harmonija @ 2007 01 03, 20:08)
mielosios,

kokiu ivairiu nuominiu apie nautralu gimdyma smile.gif

kaip gera, kai gimdymas toks kaip ziogelio smile.gif

samoninga harmonija

O tu dar RAIDELES gimdymus paskaityk ax.gif wub.gif
Atsakyti
sveiki,
ir as jau turiu Sofija, kuri uzgime naturaliai. Negavo vaistuku ir jokiu isikisimu...
Ilgai ir sunkokai keliavo mano kunu, akusere labai padejo ir pamoke mane nepatyriusia - bet kita kart gal ir isdrisiu namie liktis.
Raideles, jega!
Placenta palaidota po magnolija, mergyte auga!
Visoms linkiu daug drasos renkantis nemedikamentini, tradicini, naturalu gimdyma - tai pats geriausias darbas, kuri galite padaryti ir didziausias nuopelnas jusu ateinatiens vaikiukams!
Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2007 01 05, 07:09)
sveiki,
ir as jau turiu Sofija, kuri uzgime naturaliai. Negavo vaistuku ir jokiu isikisimu...

Aldyte, drinks_cheers.gif Gražaus jums augimo smile.gif
Atsakyti
Aldyte, sveikinu wub.gif
Smagu, kad S gimė taip, kaip Tu norėjai. Sveikatytės ir daug gerų emocijų!
Atsakyti
dziaugiames smile.gif

saunu kai mazas naujas pasaulelis pasirodo smile.gifsmile.gif naturaliai ir harmoningai smile.gif

gal Vilniuje gimdei?
Atsakyti