QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 27, 13:28)
Egliukasz, 27 Lap 2013 - 13:28, para�ė:
Egliukasz, 27 Lap 2013 - 13:28, para�ė:
Jetus toks maziukas, o jau tiek iskentes
Svarbu, kad atsigautu
As y penktos kojos augintinius jau virs metu zvalgaus ir MB vis rodau, ech greiciau ysikeltume y nama..Mano favoritas visgi Dzeusas, taip man jo reikia..

Jetus toks maziukas, o jau tiek iskentes

Svarbu, kad atsigautu

As y penktos kojos augintinius jau virs metu zvalgaus ir MB vis rodau, ech greiciau ysikeltume y nama..Mano favoritas visgi Dzeusas, taip man jo reikia..
Laukia, jis laukia
liūdna, kad vis mažiau judėt nori... išlenda, apsidairo, jei nieko labai svarbaus nevyksta atgal į būdą lenda... Viena mergina iš Norvegijos jį papildais palepina, maisto kaloringesnio stengiamės nupirkti, nes kūdas baisiai. Aš stengiuosi save raminti, kad jis visą gyvenimą prie būdos gyvenęs, todėl ir čia jam nėra baisus stresas. (Maitintas jis prastai iki prieglaudos, dantys baisiai sudilę nuo kalų. )
Be to jau ne pirmi metai. Mano vyras jam apšiltintą būdą padarė. Nupirkau platų antkaklį, nes siauras labai kaklą nutrindavo. Aišku kaip ir visiem prieglaudoje jam trūksta draugijos. Trūksta, kad kas ateitų, ausį pakasytų, pasivaikščiot išvestų, šiltos košės paduotų, kai lauke labai šalta... Ai skaudulys čia mano. Neturiu fiziškai kada pas jį važiuoti. Aplankau tik tada, kai vaistus laikas suduoti. Senas ligotas... Niekas net nežiūri, kai viską sužino... O aš sutikčiau ir toliau jį vaistais aprūpinti, esnt reikalui pas veterinarą vežioti. Jeigu tik rasčiau tokį pat kaip jis - senolį, kuriam reikia draugijos prie nuosavo namo...