Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(muminukas @ 2014 04 04, 13:33)
tokių nebūna biggrin.gif

Istikruju tai kai nera nuotaikos man kazkodel uzeina noras dar labiau save pakankinti ir paziureti liudnus filmus ar skaityt liudnas knygas doh.gif Si karta sakau reiketu gal pasielgti priesingai biggrin.gif
Ka tik grizau is bibliotekos, nuejau noredama tik vienos knygos - As pries tave, buvo cia rekomenduota bet nepagalvojau kad tokia populiari tai zinoma negavau, o daugiau be saraso nieko nemokejau issirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 04 04, 13:20)
Pavasarine depresija..
Gal kas galetu parekomenduoti ikvepiancia, pilna teigiamu emociju knyga 4u.gif

peržvelgiau savo sąrašus, tai iš tikrųjų, tokių nėra rolleyes.gif

Kubelkos "Šiandien madam pareis vėliau" visai galima. Ir dar labai gerai mane nuteikė Joanne Harris
"Gervuogių vynas ".
Atsakyti
"Dingusi" man patiko - jau knygos pradzioje supranti, kad viskas ne taip ,kai patrodo, bet vis nezinai, kaip is tikruju. Tiesa, skaiciau originalo kalbu. Manau, ir kitu autores detektyvu isleis, nes buvo populiarus.

Prisiminiau, Silva rerum II nemaloniai nuteike sekso trise scena. Itariu, kad ir trecioj dali gali buti visokiu orgiju, nes toks laikotarpis.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 04 01, 14:53)
ypač 'nužudė' "... nerodyk papų, nes dar birką kas įkiš"  doh.gif

hihihi.gif
Vadinasi, aš nelabai kreipiau dėmesį į tokius dalykus, nes šito, pavyzdžiui, sakinio visiškai neprisimenu.

Dabar pagalvojau, kad tikriausiai dėl to, jog visi tie "negražūs pasakymai" visai tiko tame kontekste, nes yra buvę atvejų, kai panašūs žodžiai labai ne vietoj ir ne laiku nuskambėdavo kokioj kitoj knygoj.

Skaitau šiuo metu "Sidro namų taisykles". Nejaučiu labai didelio noro, bet manau, kad dar įsivažiuosiu, nes dar nė viena Irvingo knyga nėra nepatikusi.
Atsakyti
O mane apsėdo detektyvų manija. Blaškausi, nežinonama, ko imtis. Nes daug kas sako, kad jei imi skaityti A. Marininą ar kitą nemažai detektyvų prikepusį autorių, tai geriausia nuo pirmos knygos pagal eiliškumą skaityti. Bet vat ir žinok, kurio autoriaus bent jau dauguma detektyvų yra geri (daug nereikalauju, svarbu, kad įtrauktų, nebūtų per daug banalu, pliusas, jei yra psichologinių momentų). Tiesiog niekaip nerandu sau pakankamai gerų detektyvų, nors kai kurie dar neatkeliavo iki bibliotekos biggrin.gif
Pasiguodžiau šioje temoje, nes detektyvų mylėtojų tema visai mirusi sad.gif

Jei atsiras tų, kurios taip pat nemažai detektyvų skaito, gal parekomenduokite kokį autorių ar tiesiog detektyvą? 4u.gif

Jau skaičiusi: Simon Beckett, Lars Kepler, John Katzenbach, Karin Slaughter, Karin Fossum, Tess Gerritsen, Jo Nesbø, Camilla Läckberg, Henning Mankell, Yrsa Sigurdardottir, Val McDermid, Alex Marwood, Jussi Adler-Olsen, Aleksandra Marinina,Tana French, Stieg Larsson, Jean-Christophe Grange, Brigitte Aubert.
Esu berods po vieną- tris knygas skaičiusi šių - Peter James, Harlan Coben, Mary Higgins Clark, Karin Alvtegen. Net nežinau, ar vertos dėmesio ir kitos pastarųjų autorių knygos (detektyvai) g.gif Tie, kuriuos skaičiau, patiko.

Žiūriu yra man nematytų ir neskaitytų - Charlotte Link, David Baldacci.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aš šiuo metu skaitau Randy Susan Meyers - "Patogus melas".

Dar šiandien bibliotekoje į rankas papuolė Ingvar Ambjornsen knyga "Kraujo broliai". Šalia stovėjo ir "Vaizdas į rojų". Tačiau neišdrįsau pasiimti. Gal kuri esate skaičiusi? Reitingai suknyga.lt neblogi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 04 balandžio 2014 - 18:14
Žuvyte, Agata Kristi juk skaičius, tik neįrašei?
Atsakyti
Man labai patinka Michael Connelly detektyvai. Tik lietuviškai jų nedaug yra, tenka rankiotis angliškus. Dar Patricia Cornwell, Colin Dexter, Ian Rankin, Minette Walters. Fred Vargas kai kurios knygos.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 04 04, 18:59)
"Dingusi" man patiko -

Dabar skaitau,idomu kol kas.

QUOTE(zuvyte26 @ 2014 04 04, 19:12)

Žiūriu yra man nematytų ir neskaitytų - Charlotte Link, David Baldacci.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neblogos knygos situ. O Ken Follett bandei? Man labiau painus detektyvai patinka, ziaurumu nereik rolleyes.gif
Dar Nancy Geary pora knygu skaiciau,idomios.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 04 04, 18:26)
Žuvyte, Agata Kristi juk skaičius, tik neįrašei?

blush2.gif blush2.gif Nesu skaičiusi. Bet vis žadu...Bijau nusivilti gal.

Merginos, pažėrėt nemažai pavardžių. bigsmile.gif Imsiuosi ieškoti thumbup.gif

DIDELIS DIDELIS AČIŪ aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2014 04 04, 18:37)
O Ken Follett bandei? Man labiau painus detektyvai patinka, ziaurumu nereik rolleyes.gif
Dar Nancy Geary pora knygu skaiciau,idomios.

Ir Follett nesu dar skaičiusi ax.gif
Atsakyti
Pabandyk Kristi, pirkti tikrai nereiks, pilna bibliotekose. O jei patiks, turėsi daug malonaus skaitymo, nes tikrai yra daug. Ir gali skaityti negaudydama eiliškumo smile.gif man vienintelė nepatiko iš n skaitytų, Kelionė į Bagdadą ar pan. pavadinimas
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2014 04 04, 19:12)
O mane apsėdo detektyvų manija.

O A.K.Doilio neskaitet, Serloko Holmso serijos?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 04, 19:31)
O A.K.Doilio neskaitet, Serloko Holmso serijos?

Na ne, neskaičiau. Nežinau, kodėl, bet nelabai man norisi skaityti šiuo metu klasiką. Gal kada vėliau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2014 04 04, 19:07)
Pabandyk Kristi, pirkti tikrai nereiks, pilna bibliotekose. O jei patiks, turėsi daug malonaus skaitymo, nes tikrai yra daug. Ir gali skaityti negaudydama eiliškumo smile.gif man vienintelė nepatiko iš n skaitytų, Kelionė į Bagdadą ar pan. pavadinimas

A. Kristi tikrai pasiimsiu pabandymui kokį detektyvą mirksiukas.gif Pasižymėjau "Jie atvyko į Bagdadą" ir dar kelis biggrin.gif
Atsakyti