Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(jbm @ 2014 03 26, 09:29)
Priėmiau šiemet iššūkį ir aš. Labai tikiuosi išgelbėti užsigulėjusias knygas nuo nemeilės, jų atsiprašyti ir šiemet perskaityti.

Smagu 4u.gif Iš tavo sąrašo esu skaičiusi tik dvi knygas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2014 03 26, 13:17)
Smagu  4u.gif  Iš tavo sąrašo esu skaičiusi tik dvi knygas  ax.gif

Spėju, kad tai buvo "Kolekcionierius" ir "Mano vardas Marytė" blush2.gif Ne?
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2014 03 26, 13:37)
Spėju, kad tai buvo "Kolekcionierius" ir "Mano vardas Marytė"  blush2.gif  Ne?

Būtent biggrin.gif "Kolekcionierius" labai gera knyga thumbup.gif
Atsakyti
Turėsiu progą dabar pati tuo įsitikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2014 03 26, 09:29)
Priėmiau šiemet iššūkį ir aš. Labai tikiuosi išgelbėti užsigulėjusias knygas nuo nemeilės, jų atsiprašyti ir šiemet perskaityti.

4 iš pagrindinių 12 thumbup.gif Net pavydu, kad dar tik skaitysite. Kitų neskaičiusi..
Nr. 2 - turbūt pirma mane pravirkdžiusi knyga..ir vienintelė pravirkdžiusi.
Nr. 11 l.įsiminė labai. Tokia graži man ta knyginė istorija..šilta emociškai knyga

Atsakyti
Kaip tik nuo nr. 2 ir pradėjau ax.gif Tik labai gaila, kad knyga "susivalgo" nekramtyta per 2 keliones troleibusu blink.gif Išvažiavau iš namų su "ką tik iš lentynos", o grįžau gal su 40 puslapių likučiu blink.gif Taigi, tas ašaringiausias momentas manęs laukia ne troleibuse (na, taip dar geriau smile.gif ). Nors labai labai užkabino tas momentas, kai Siuzanos laukiamas vaikutis buvo neplanuotai paskubintas išvysti pasaulį. Tiek nerimo ir įtampos skaitant gali pajusti tik mama. Ypač jei skaitytojos laukimai irgi nebuvo itin sklandūs.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2014 03 25, 16:12)
Tony Parsons - "Vyras ir vaikas". 5/5 Atradau dar vieną rašytoją, kurio rašymo stilius man labai patiko. Skaitysiu knygos tęsinius. Tik labai gailiuosi, kad pasiėmiau ne visas, o tik antrą dalį.

Aš vieną jo knygą skaičiau ("Šeimos keliu")- visai nesukėlė noro ieškotis kitų. Gal ne ant geriausios papuoliau. g.gif

Zuvyte, aš už tai, kad pasiimtum "Žudiką be veido". smile.gif

Perskaičiau "baisiausią kada nors parašytą knygą"- bent jau taip skelbiama ant mano turimo leidimo viršelio. William Peter Blatty "Egzorcistą". Turiu pasakyti, kad man ji pasirodė visai nebaisi. Nė karto pulsas nepadažnėjo, kas paprastai atsitinka skaitant kokį labiau įtemptą trilerį. Ir šiaip kažkodėl mažai emocijų sukėlė. Nors pagalvodavau, kad jei savo akimis matyčiau tuos aprašomus vaizdus, tikrai ne kas būtų. Ir dar nustebau, kad pačiam egzorcizmui vos keliasdešimt puslapių skirta, visa kita- ėjimas link jo. O aš atvirkščiai maniau. Aišku, tai nėra knygos minusas, gal netgi pliusas, nes taip lyg ir po truputį kuriama bauginanti atmosfera ir įtampa. O kad man nebuvo baisu, galbūt ir ne autoriaus kaltė. Bet šiaip knygos nepeikiu, pakankamai įdomu buvo skaityti, po kurio laiko būtinai pasižiūrėsiu ir filmą, tas, manau, turėtų būti baisesnis.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

pasidalinu ir aš savo iššūkiu 2014 metais.

Herbjorg Wassmo - Stiklinė pieno
Darja Doncova - Senoji Agata Kristi lai pailsi
Jurga Adomo - AŠ+MB=AŠ
Harry Grey - Kartą Amerikoje
Flynn Gyllian - Dingusi
Melvin Burgess - Darant tai
Diane Chamberlain - Dingusi duktė
Diane Chamberlain - Pribuvėjos išpažintis
Sonia Rossi - Studentė prostitutė
Ute Ehrhardt - Geroms mergaitėms dangus, blogoms – viskas
Aleksandra Marinina - Vyriški žaidimai
Tom Perrota - Maži vaikai
2014 metų 2 alternatyvios knygos:
Williams S. Burroughs - Nuogas kasnis
John Grisham - Nekaltasis

margas mano sarašėlis gavosi. smile.gif
paskutinės perskaitytos:
Herbjorg Wassmo "Dinos knyga" - kaip ir pagrindinė herojė Dina, taip ir pati istorija kitokia, su cinkeliu. skaitėsi kiek sunkokai, bet tai daugiau dėl specifinės rašymo manieros. sakiniai trumpi, kartais po vieną žodį. tai visą laiką mane vertė laikyti kažkokio rimtumo, niūrumo. bet šiaip kabino skaityti iki galo smile.gif
Kazys Almenas "Lietingos dienos" - lengvas lietuvių autoriaus detektyvas nuneša į 1980 metų Palangą. Istorija gana įdomi, laukiu nesulaukiu atomazgos, tikiuosi šiandien tuos likusius 40 psl. pabaigsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brangiakaile: 27 kovo 2014 - 19:20
QUOTE(katilina @ 2014 03 27, 20:14)
Nė karto pulsas nepadažnėjo, kas paprastai atsitinka skaitant kokį labiau įtemptą trilerį.

Kaip tu smarkiai reaguoji smile.gif. Man filmą žiūrint gal ir pasitaiko pulso pokyčių, bet knygas skaitant tai ne. Arba aš neprisimenu tokios.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2014 03 27, 21:35)
Kaip tu smarkiai reaguoji smile.gif

Aš matyt irgi dabar drąsiai galiu rašytis į smarkiai reaguojančias doh.gif
Iki šiol galvojau, kad tokia nesu.
Bet dabar skaitau J. Melniko "Maša, arba Postfašizmas".
Nežinau, turbūt bus metų knyga ir neužmiršiu amžiams. J. Saramago "Aklumas" net ne kvadratu..kubiniu laipsniu doh.gif

Skaitau po truputį, bet ir pulsas, ir spaudimas kyla, ir realiai fiziškai bloga darosi. Toookia ji man įtaigi, tokia verčianti mąstyti ir neleidžianti atsiriboti doh.gif
Atsakyti
"Aklumas" viena mano mėgstamiausių knygų wub.gif Aš dabar pati skaitau E. Digrytės "Laiškai iš Kabulo" rolleyes.gif
Atsakyti
aš laukiu kokios nors geros akcijos ar konkurso, kad Kabulą gaučiau, labai noriu. jei tokiais keliais iki grįžimo negausiu, vasarą jau normaliuoju būdu nusipirksiu smile.gif
Atsakyti