Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(zaklis @ 2014 03 17, 10:26)
Mielosios, reikia jūsų pagalbos.
2. Joanne Harris "Šokoladas".
3.Joanne Harris ,,Persikai ponui klebonui".

O pirma dalis kokia? Norėčiau paieškoti skaitymui nuo pradžios 4u.gif

Pasižiūrėjau bibliotekos puslapyje, tai "Persikai ponui klebonui "įvardyta kaip 'Šokolado tesinys", taip supratau, kad 'Šokoladas" pirmoji knyga g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaklis @ 2014 03 17, 08:26)
Mielosios, reikia jūsų pagalbos.
2. Joanne Harris "Šokoladas".
3.Joanne Harris ,,Persikai ponui klebonui".

O pirma dalis kokia? Norėčiau paieškoti skaitymui nuo pradžios 4u.gif

Šokoladas, Ledinukų bateliai, Persikai ponui klebonui - va tokia seka (pagal mane g.gif )
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2014 03 17, 12:54)
Šokoladas, Ledinukų bateliai, Persikai ponui klebonui - va tokia seka (pagal mane g.gif )

drinks_cheers.gif būtent tokia ir yra.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 03 17, 14:20)
drinks_cheers.gif būtent tokia ir yra.

dar yra gervuogių vynas unsure.gif bet nerandu, kaip čia įsipaišo, pagal angliškus puslapius, gervuogių vynas yra antra dalis unsure.gif
Atsakyti
Kitos knygos siuzetiskai nesusijusios su isvardinta trilogija.
As gavau ilgai noreta Grange "Gandru skrydis", dar 4 knygos laukia bibliotekoj, nekantrauju viska susirinkt ir namo.
Atsakyti
Skaitau Danielle Trussoni "Angelologiją“. Nebuvau nieko skaičiusi apie tą knygą, todėl iš pavadinimo tikėjausi kažko kitko. Kažkiek primena "Da Vinčio kodą" ir panašias knygas g.gif O jau tuos Europos didikus rašytojai kildina iš ko tik nori unsure.gif

QUOTE(bellete @ 2014 03 17, 12:54)

Kaip supratau, pagal pirmąją knygą ir yra sukurtas filmas "Šokoladas"?

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 03 17, 23:00)
Kaip supratau, pagal pirmąją knygą ir yra sukurtas filmas "Šokoladas"?

Taip drinks_cheers.gif Bet filmas nuo knygos šiek tiek skiriasi. Man be jokių abejonių labiau patiko filmas. Po filmo knyga jau sunkokai skaitėsi, sausa kažkokia atrodė g.gif blush2.gif Yra filme ir knygoje keletas siužetinių skirtumų. Praktiškai pora sakinių nusakomų. Iš savo pusės aš rekomenduočiau pažiūrėti filmą "Šokoladas" . Ir tada kažko, skaičiusio knygą bei žiūrėjusio filmą, paprašyti, kad papasakotų esmę, kas gi ten skiriasi . O toliau jau skaityčiau tęsinius - "Ledinukų bateliai" bei "Persikai ponui klebonui". Kaip nebūtų keista, paskutinė trilogijos dalis man labiausiai patiko. O "Ledinukų bateliai" irgi gera knyga , su savo magija, tikrai verta skaitymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 kovo 2014 - 23:27
gal kas is Vilniaus ketina per kelias ateinančias savaites, na iki geguzes 1-osios isigyti knygu is knygos.lt - reiktu siokios tokios pagalbeles... parasyite i az
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite parduoti knygą - Tik su dukra? Arba žinote kur įsigyti, būčiau labai dėkinga. Rašykit į až.
Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2014 03 20, 15:54)
Sveikos, gal kas turite parduoti knygą - Tik su dukra? Arba žinote kur įsigyti, būčiau labai dėkinga. Rašykit į až.

bibliotekoje yra smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2014 03 20, 14:54)

Čia yra pirkti:
čia

Atsakyti
Sveikos.

Jau oficialiai paskelbtas šių metų knygų iššūkis. Tai ką tik sėdėjau ir svarsčiau, kurias knygas rašyti į jį. Toks keistas gavosi, pati iki galo juo nesu patenkinta kažkodėl, nors kita vertus, šias knygas planuoju skaityti ar taip, ar taip šiemet, tai bus tik pastūmėjimas. Kaip ir norėjosi daugiau klasikos dėti, bet pirmenybę teikiau namuose esančioms knygoms, prie kurių sunkiausiai prieinu, ir keletą neturimų paįvairinimui, tai ir lengvo skaitalo, ir klasikos pateko, na, ir viena negrožinė. ax.gif

12 knygų sąrašas:

Jane Austen - Ema
Aldous Huxley - Puikus naujas pasaulis
(dėl šios svarsčiau, kadangi kaip ir esu pradėjusi, bet tada pagalvojau, kad žadu iš naujo perskaityt ir tuos perskaitytus kelis lapus, tai ir įrašiau)
Rasa Aiškinytė - Rūko nesugadinti
Victor Hugo - Devyniasdešimt tretieji metai
Susan Cain - Tyla. Introvertų galia pasaulyje, kuris nesiliauja kalbėjęs
Kobas Abė - Moteris smėlynuose. Svetimas veidas
Stephen King - Tylos zona
Mario Puzo - Krikštatėvis
Erich Maria Remarque - Mylėk savo artimą
Michael Cunningham - Tos valandos
Marcelijus Martinaitis - Mes gyvenome
Sofi Oksanen - Stalino karvės

2 alternatyvios knygos:

Marry Ann Shaffer - Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija