Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(Vessta @ 2014 02 14, 01:06)
O ta knyga iš kokios nors serijos ar atskira?

Is tos pacios Chirirugo serijos, man ji labai patinka 4u.gif rodos, kad Gerritsen raso daug ka is savo darbines patirties, ne tam, kad sokiruotu, deja, tiesiog tokiu ziauriu atveju buna.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 16, 09:41)
man užtenka ir suknyga.lt rašyt. Šiaip ar taip, kartais reikia pamąstyt apie knygos turinį smile.gif

suknyga.lt man rodo, kad noriu perskaityti, iš knygos aprašymo nepaaiškėjo,viršelis rodosi kaip neskaitytas g.gif gal kas pamenate, kokioje knygoje randama vienuolė su nupjautomis krūtimis ar pan. g.gif .? ar su silikoninėmis krūtimis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 02 17, 00:39)
suknyga.lt man rodo, kad noriu perskaityti, iš knygos aprašymo nepaaiškėjo,viršelis rodosi kaip neskaitytas  g.gif gal kas pamenate, kokioje knygoje randama vienuolė su nupjautomis krūtimis ar pan. g.gif .? ar su silikoninėmis krūtimis?  g.gif

Nusidejele.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 17, 09:09)
Nusidejele.

dėkui bigsmile.gif visiškai ji iškritusi man, nors kitas galėčiau papasakoti nuo pradžios iki galo, kas žudikas doh.gif
Atsakyti
Pagaliau perskaičiau John Irving - "Viename asmenyje". Mano vertinimas 5/5. Atrodo nėra tokia stora knyga (496 psl.), žinant, kaip aš greitai "sukremtu" Irving'o knygas, kurios tikrai viršija 496 puslapius. Bet puslapiai iš tokio plonyčio popieriaus, kad reikėdavo atidžiai versti lapus, nes versdavosi po 2 lapus tarsi būtų sulipę biggrin.gif
Man asmeniškai, šis kūrinys labiausiai šokiravęs iš visų J. Irving'o knygų. Visko buvo ir kitose jo knygose, na bet ši...Pati tema jau labai intriguojanti. Pagrindinis herojus, vadinamas Biliu, yra biseksualus. Iškart patariu jos neskaityti tiems, kurie yra netolerantiški kitos seksualinės orientacijos žmonėms. Galutinį vertinimą galėjau duoti tik perskaičiusi visą knygą. Ir džiugu, kad po tokių mano nusivylimų kaip "Vidutinio svorio santuoka" ar "Vandens metodas" pagaliau galiu pasakyti, kad "Viename asmenyje" vėl atpažinau tą mano pamėgtą Irving'o rašymo stilių, keistenybes, keliančias juoką pro ašaras, kartais tiesiog komiškas situacijas. Tikrai tragikomiška istorija su įdomiais savitais ir spalvingai gyvais veikėjais, jų gyvenimu, savęs ieškojimu. Įdomus, įtraukiantis siužetas.
Rašoma labai atvirai ir tiesiai, tad knygoje apstu atviro pasakojimo apie seksą, slapčiausius intymiausius dalykus (mums daugumai normalios orientacijos tikriausiai slaptus, nepatirtus, nežinomus), kurie vadinami tikraisiais vardais...hmmmm biggrin.gif Knyga pabrėžė visuomenės netolerantiškumą, tėvų nesupratingumą vaikų atžvilgiu. Šiais laikais tai aktuali tema. Bent jau man neteko nieko panašaus skaityti. Todėl vien už originalumą skirčiau aukščiausią balą, kad autorius išdrįso apie tai taip atvirai rašyti.

Man patiko ši išsami knygos recenzija. Labai ilga ir nuodugni, bet aš specialiai neskaičiau prieš pradėdama skaityti knygą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 17 vasario 2014 - 21:03
QUOTE(voratinkliai @ 2014 02 17, 21:29)
Sveikos, labai skubiai pirkčiau...

1. Skelbimams vieta ne čia, o Skelbimų lentoje.

2. Knyga tikrai nenauja, 8 metų senumo, bibliotekose yra, blogai ieškot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 18 vasario 2014 - 11:29
QUOTE(abiga @ 2014 02 16, 16:44)
Is tos pacios Chirirugo serijos, man ji labai patinka  4u.gif rodos, kad Gerritsen raso daug ka is savo darbines patirties, ne tam, kad sokiruotu, deja, tiesiog tokiu ziauriu atveju buna.

hm.. Galvojau ,,Tylioji" jau paskutinė... o čia dar... bigsmile.gif O kiek iš viso knygų šiai serijai priklauso?
Atsakyti
Gerritsen man ji nereli wub.gif as jos knyga perskaitau zaibo greitumu,taip kad paskui nepamenu pavadinimo ir galvoju ja skaiciau ar ne blush2.gif doh.gif dar neskaiciau tokios kad butu neidomi thumbup.gif
taip pat perskaiciau visas Simono Becketto knygas ,jos kaip ir tess Gerritsen suvalgiau 2 prisedimais thumbup.gif
Karin Slaughter vertos demesio knygos zinoma jai patinka tos knygu žanras thumbup.gif
Mirk dėl manęs - Karen Rose taip pat itemto siuzeto knyga thumbup.gif
gal kas zino daugiau panasaus pobudzio knygu tai prasau pasidalinti mirksiukas.gif blush2.gif buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2014 02 17, 22:29)
Gerritsen  man ji nereli  wub.gif as jos knyga perskaitau zaibo greitumu,taip kad paskui nepamenu pavadinimo ir galvoju ja skaiciau ar ne blush2.gif  doh.gif dar neskaiciau tokios kad butu neidomi thumbup.gif
taip pat perskaiciau visas Simono Becketto knygas ,jos kaip ir tess Gerritsen suvalgiau 2 prisedimais thumbup.gif
Karin Slaughter vertos demesio knygos zinoma jai patinka tos knygu žanras thumbup.gif
Mirk dėl manęs - Karen Rose  taip pat itemto siuzeto knyga thumbup.gif
gal kas zino daugiau panasaus pobudzio knygu tai prasau pasidalinti mirksiukas.gif  blush2.gif  buciau dekinga. 4u.gif

,,Kaulu kolekcionierius" irgi įtempta knyga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2014 02 17, 22:33)
,,Kaulu kolekcionierius" irgi įtempta knyga. 4u.gif

g.gif ar as neklystu filmas yra,bet aisku knyga idomiau ,reiks paskaityti ,jos nesu skaiciusi,beje dabar pradesiu skaityi tess- šela,tai labai nekantrauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2014 02 17, 22:37)
g.gif ar as neklystu filmas yra,bet aisku knyga idomiau ,reiks paskaityti ,jos nesu skaiciusi,beje dabar pradesiu skaityi tess- šela,tai labai nekantrauju  mirksiukas.gif

aš kai su televizorium nedraugauju, tai ir nežinau blush2.gif

dar ,,Apsivalymo ritualas" iš labai patikusių man. ax.gif
Papildyta:
O aš ,,Anytos dienoraštis" pradėjau. Marti su ragiukais, anyta irgi ne pėsčia, turėtų būt linksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2014 02 17, 22:45)
aš kai su televizorium nedraugauju, tai ir nežinau blush2.gif

dar ,,Apsivalymo ritualas" iš labai patikusių man. ax.gif
Papildyta:
O aš ,,Anytos dienoraštis" pradėjau. Marti su ragiukais, anyta irgi ne pėsčia, turėtų būt linksma  biggrin.gif

Mark T. Sullivan
Apsivalymo ritualas perskaiciau aprasyma labai suintrigavo kai pabaigsiu Tess G knyga,butinai reiks perskaityti sita ACIU 4u.gif
Apie Anytos dienorasti girdejau neblogu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti