Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(zaklis @ 2014 02 13, 11:18)
Vakar baigiau skaityti Tess Gerritsen "Dvynės". Tai mano pirma skaityta knyga šios autorės, bet labai labai patiko.
Dažniausiai skaitau prieš miegą, tai gal kiek ir žiauroka istorija "nakčiai", bet mane labai įtraukė ir sukretė, čia buvo ta knyga kai skaitai ir negali sustoti.
Ieškosiu skaitymui daugiau šios autorės knygų.

,,Dvynės" serijinė knyga. Berods ketvirta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2014 02 13, 12:35)
,,Dvynės" serijinė knyga. Berods ketvirta.  ax.gif

Gal kas galite pagelbėti su pirmų trijų pavadinimais. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(zaklis @ 2014 02 13, 11:48)
Gal kas galite pagelbėti su pirmų trijų pavadinimais. Ačiū.

Chirurgas
Pameistrys
Nusidėjėlė
4u.gif
Atsakyti
Kalbant apie Gerritsen, tai jau labai laukiu jos naujos knygos, turetu Jotema greit isleist. Idomios ne tik bylos, bet ir kaip detektyvei Dzein ir teismo medikei Morai sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 02 13, 20:00)
Idomios ne tik bylos, bet ir kaip detektyvei Dzein ir teismo medikei Morai sekasi smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 02 13, 20:00)
Kalbant apie Gerritsen, tai jau labai laukiu jos naujos knygos, turetu Jotema greit isleist. Idomios ne tik bylos, bet ir kaip detektyvei Dzein ir teismo medikei Morai sekasi smile.gif

O ta knyga iš kokios nors serijos ar atskira?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2014 02 13, 12:05)
Chirurgas
Pameistrys
Nusidėjėlė
4u.gif

Niekaip nepamenu, ar skaičiau Nusidėjėlę g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 02 14, 00:36)
Niekaip nepamenu, ar skaičiau Nusidėjėlę  g.gif

todėl reikia viską rašytis bigsmile.gif

Porą lietuviškų perskaičiau, Buivydaitės" Kitapus veidrodžio" ir de Strozzi "Laiko upės slenksčiai". Pastaroji dar dar, šiek tiek istorinė. Neturiu ko pasakyt, lengvos, naivios, nuobodžios rolleyes.gif Buvo įdomesnių, Buivydaitė eina su mada, kaip miegojo, ar reguliariai, kokia poza, ar patiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 14, 07:39)
todėl reikia viską rašytis bigsmile.gif

ne ne, man užteks aprašymą paskaityti bibliotekoje atsiversti tongue.gif beje, Čekuolio mintį esu skaičiusi - visokie užrašai, rašteliai ir pan. daro meškos paslaugą, smegenys turi nuolat dirbti, t.y. jos ne dantys, kad nuo naudojimo dėvėtųsi biggrin.gif

neskaitadieniai man, tai tik su vaikais skaitau trolius Mumius ir pati vaikišką Ežiukas Latė...
Atsakyti
Matau, diskutuojat apie Tess Gerritsen knygas. Prisijungsiu smile.gif Pažįstama labai rekomendavo jos knygas, parsinešiau vieną, jei neklystu, "Pameistrį". Nesu jautruolė, bet kartais skaityti buvo šlykštu. Perskaičiau, bet tikrai žinau, kad daugiau jos knygų į rankas neimsiu. Ir dar taip sutapo, kad tik pabaigiau skaityti ir gal sekančią dieną bagažinėj sudeginta mergina. Siaubas. Man kažkaip labai surezonavo tas įvykis ir "Pameistrys"
Sandros Brown knygos man atrodo daug įdomesnės ir ne tokios smurtinės.
Atsakyti
Ka tik baigiau skaityti Aš prieš tave : [romanas] / Jojo Moyes. Labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 02 14, 14:33)
ne ne, man užteks aprašymą paskaityti bibliotekoje atsiversti tongue.gif beje, Čekuolio mintį esu skaičiusi - visokie užrašai, rašteliai ir pan. daro meškos paslaugą, smegenys turi nuolat dirbti, t.y. jos ne dantys, kad nuo naudojimo dėvėtųsi  biggrin.gif

man užtenka ir suknyga.lt rašyt. Šiaip ar taip, kartais reikia pamąstyt apie knygos turinį smile.gif
Atsakyti