QUOTE(katilina @ 2014 02 05, 22:56)
* Žuvytės išgirta knyga visai sudomino, nuėjau pažiūrėti, kad žinočiau, kaip viršelis atrodo, jei ką.
** Vietoj jos pradėjau Seamus Deane "Skaitymas tamsoje", kol kas patinka ir lengvai skaitosi, šiek tiek primena "Andželos pelenus", tik be humoro.
*** Kam patiko "Tryliktoji pasaka"- gal bus įdomu sužinoti, kad ir filmas pagal šią knygą jau pastatytas. Šiandien jį pažiūrėjau. Kadangi man knyga ne per labiausiai patiko, nieko daug nesitikėjau, bet visai neblogai susižiūrėjo. Tik, aišku, daug kas labai sutrumpintai parodyta, o, pvz., apie pagrindinės veikėjos meilę knygoms visai neužsiminta.
** Vietoj jos pradėjau Seamus Deane "Skaitymas tamsoje", kol kas patinka ir lengvai skaitosi, šiek tiek primena "Andželos pelenus", tik be humoro.
*** Kam patiko "Tryliktoji pasaka"- gal bus įdomu sužinoti, kad ir filmas pagal šią knygą jau pastatytas. Šiandien jį pažiūrėjau. Kadangi man knyga ne per labiausiai patiko, nieko daug nesitikėjau, bet visai neblogai susižiūrėjo. Tik, aišku, daug kas labai sutrumpintai parodyta, o, pvz., apie pagrindinės veikėjos meilę knygoms visai neužsiminta.
* Net susigėdau dėl tų savo pagyrų šiai knygai, nes turiu abejonių, ar patiks Juk man ir "Į tamsiausią kampą" be galo patiko
** Katilina, labai suintrigavai palygindama "Skaitymas tamsoje" su "Andželos pelenais". Pasižymėjau, reiks perskaityti
*** Man patiko "Tryliktoji pasaka". Ačiū už pasidalintą informaciją apie filmą. Reiks pasižiūrėti. Nors tikrai gaila, kad "išimta" meilė knygoma.
QUOTE(eliss @ 2014 02 06, 15:12)
šitą buvau nuo pat išleidimo nusižiūrėjus, bet pabūgau. Sakau, gal kokių baisybių yra, o aš nemėgstu skerdynių
"Nedorėlės" gal labiau dviejų moterų gyvenimo drama nei žiaurus detektyvas kaip pvz. Simon'o Beckett'o šedevrai. Buvo šiek tiek kraujo, nužudymų, bet tikrai tai ne pirmame plane, nėra taip analizuojama nužudymų detalės (labiau pats faktas, veiksmas akcentuojamas). Ir bent man tikrai nebuvo bjauru (nors aš pripratusi prie skerdynių... detektyvuose ).