QUOTE(Dorifore @ 2014 01 28, 17:59)
Geras
Knygą
"Moteris narve" gavau dovanų per Kalėdas, o
"Fazanų žudikai" šiemet padovanojo leidykla, bet jeigu ne tavo atsiliepimai, nebūčiau susiejusi, kad čia to paties autoriaus knygos ir dar serija, ačiū
O po tokių aprašymų, knygos keliauja į lagaminą, skraidinsiu į NO, kad galėčiau, kuo greičiau perskaityti.
Labai smagu, kad ir tau patiko
"Aš prieš tave" O aš į sąrašą traukiu
"Širdies nerimas" po tavo pagyrų.
Man patiko šie detektyvai, bet ar patiks tau nežinau
Labai lauksiu tavo atsiliepimų
Lagamine tikiu, kad vietos užims tikrai nemažai, nes storumas jų tai ohoho
"Širdies nerimas" man labai patiko (žadu skaityti dar kartą), kaip ir kiti S. Zweig'o kūriniai. Apskritai man labai labai patinka S. Zweig'o rašymo stilius, temos, kurios nagrinėjamos jo kūriniuose. Esu perskaičiusi nemažai jo romanų/novelių, visi labai patiko. Dar rekomenduočiau, jei neskaičiusi
"Dvidešimt keturios valandos iš moters gyvenimo".
Mačiau, kad bibliotekoje yra S. Zweig'o knyga
"Apie Zigmundą Froidą: portretas". Labai įdomu būtų perskaityti dar vieną knygą apie Froido asmenybę, gyvenimą, o ypač, kad jį aprašė vienas iš mylimiausių mano rašytojų. Įdomu bus palyginti su labai patikusia knyga
Goce Smilevski - "Zigmundo Froido sesuo", kurioje daugiau buvo rašoma apie Froido seseris, jų gyvenimą.
Kaip minėjau, skaitau
Julian Barnes - "Pabaigos jausmas" ir nežinau...Na neįtraukia manęs ši knyga. Nors esu mėgėja pafilosofuoti apie egzistencializmą, bet skaityti kito filosofavimus "kas būtų, jeigu būtų..." nelabai įdomu. Pati pradžia maždaug iki 53 psl. skaitėsi gan lengvai, buvo įdomu. Toliau man per daug filosofavimo, vieno asmens samprotavimų, kurie mano akimis nėra išbaigti (tikriausiai jie ir negali tokie būti
). Atrodo lyg skaityčiau filosofinį veikalą, kur užduodami retoriniai klausimai apie gyvenimą, kur istorija lyg ir vystosi toliau, bet vis grįžtama atgalios. Gan sujauktas, nevientisas man pasirodė siužetas...Bent kol kas, nes knygą dar skaitau.