Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Kviečiu sudalyvauti konkurse ir laimėti knygas savo vaikams - "Surask Joną" 4u.gif

Ir nebijokit pirkti bei skaityti "Į tamsiausią kampą", nesimėtysiu pažadais, bet tikiu, kad tikrai patiks ji ax.gif

Aš dabar skaitau R. Bolano "Tolima žvaigždė". Pradžia lėtokai skaitosi, bet tikiu, kad įsivažiuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2014 01 23, 15:41)
Ir nebijokit pirkti bei skaityti "Į tamsiausią kampą", nesimėtysiu pažadais, bet tikiu, kad tikrai patiks ji  ax.gif

Tikrai nesimėtyk čia tais pažadais. schmoll.gif smile.gif

Perskaičiau truputį daugiau nei pusė "Į tamsiausią kampą". Labai lengvai perskaičiau, bet toliau tęsti kažko visai noro nėra. Nusibodo. Tas pats per tą patį. Tiesa, kažkokie pokyčiai nusimato, ypač praeities pasakojime, bet aišku, kad ten baigsis blogais dalykais, apie kuriuos sužinoti visai netraukia. Šiek tiek įdomiau skaityti apie dabartį- ką tik jį paleido iš kalėjimo, tai smalsu, kaip autorė viską sudėlios.

Iš tikro tai nieko labai daug ir nesitikėjau, bet vis tiek truputį gaila ir pikta, kad skaitydama nepatiriu to jausmo, dėl kurio visos ją visuotinai išgyrėt. Na bet dar nemažai liko, gal baigusi knygą kitaip rašysiu.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 01 23, 20:34)
Iš tikro tai nieko labai daug ir nesitikėjau, bet vis tiek truputį gaila ir pikta, kad skaitydama nepatiriu to jausmo, dėl kurio visos ją visuotinai išgyrėt.

Tai gal tu labai realistitiškai viską gyvenime matai ir tau niekad nekilo klausimas kriminalus skaitant "Na tai kaip tos kvaišos nepabėga?". Skaitydama šitą knygą nebesu tokia tikra, kad visos jos minkštakūnės moliuskės be nuomonės ir nuovokos smile.gif.

Aš vakar perskaičiau Pascal Mercier "Naktinis traukinys į Lisaboną". Labai patiko kaip dėliojamas siužetas, kaip nevystoma atrodytų pagrindinė "paslaptingos moters" linija. Bet liko jausmas kad perskaičiau tik knygos paviršių, kad suprasti jos tikrą gylį man pritrūko intelekto...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
paskutinės skaitytos - tokios labiau romantiškos.

Jamie McGuire "Aš ir jis. Tikra katastrofa" - pradžioje visai įdomiai skaitėsi, buvo šiokia tokia intriga. O paskui tas pats per tą patį... taip ir laukiau kada pabaigsiu knygą. šiaip lengvas, greitas ir neįpareigojantis romaniukas. Šioks toks poilsis po sunkiu knygų.

Elena de Strozzi "Gailutė". Daug tikėjausi, nes kažkada skaityta "Nuodėmių kartoteka" paliko gerą įspūdį. Bet šiek tiek nusivyliau. Gera skaityti, nes lengvai parašyta, veiksmas vyksta Lietuvoje, todėl smagu skaityti ir įsivaizduoti tam tikras detales. Graži ir tyra medicinos seselės meilės istorija.
Atsakyti

Iš tikro tai nieko labai daug ir nesitikėjau, bet vis tiek truputį gaila ir pikta, kad skaitydama nepatiriu to jausmo, dėl kurio visos ją visuotinai išgyrėt. Na bet dar nemažai liko, gal baigusi knygą kitaip rašysiu.

Ne visos rolleyes.gif Turbūt, būsiu vienintelė, kuriai tik patiko, bet kad ohoho, tai nebuvo.

Aš vis dar 'mučynu' "Kita šeima", bet neturėdama ką veikt paėmiau toliau skaityt, įtraukė šiek tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 23, 21:51)
Ne visos rolleyes.gif Turbūt, būsiu vienintelė, kuriai tik patiko, bet kad ohoho, tai nebuvo.

Ne vienintelė... Ir man patiko ir net ohoho buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Vis dar skaitinėju "Kleopatrą", po truputėlį, po skyrelį. Knyga tikrai labai įdomi, daug informacijos, bet man tinka skaityti ją po gabalėlį, ne taip kaip paprastą romaną. O iš grožinių - pradėjau vakar D. Rubinos "Petruškos sindromą", gal kas skaitėt? Kokia nuomonė?

QUOTE(brangiakaile @ 2014 01 23, 20:15)
Jamie McGuire "Aš ir jis. Tikra katastrofa"

Šitą aš skaičius, buvau parnešus dukrai, tai ir pati perskaičiau. Tipiška paaugliška meilės istorija.
Atsakyti
Tikrai nesimėtyk čia tais pažadais.  schmoll.gif  smile.gif

Perskaičiau truputį daugiau nei pusė "Į tamsiausią kampą". Labai lengvai perskaičiau, bet toliau tęsti kažko visai noro nėra. Nusibodo. Tas pats per tą patį. Tiesa, kažkokie pokyčiai nusimato, ypač praeities pasakojime, bet aišku, kad ten baigsis blogais dalykais, apie kuriuos sužinoti visai netraukia. Šiek tiek įdomiau skaityti apie dabartį- ką tik jį paleido iš kalėjimo, tai smalsu, kaip autorė viską sudėlios.

As jos net nepabaigiau....nusibodo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2014 01 24, 00:53)
Ne vienintelė... Ir man patiko ir net ohoho buvo  biggrin.gif

Gal ne taip supratai, aš iš tų, kurios negarbina šios knygos rolleyes.gif

Žiūriu, Maximoj nuolaida Jotemos knygoms. Deja, pirkt nieko nebuvo apart Coben, Marininos, Grisham, Roberts doh.gif aš tokių nenooriuu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 24, 16:02)
Žiūriu, Maximoj nuolaida Jotemos knygoms. Deja, pirkt nieko nebuvo apart Coben, Marininos,  Grisham, Roberts doh.gif aš tokių  nenooriuu unsure.gif

Smalsu, o kokių knygų ieškai? Apie ką?
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2014 01 24, 17:07)
Smalsu, o kokių knygų ieškai? Apie ką?

aš laukiu poros naujų Jotemos ir kitos leidyklos knygų. O šiaip, kad labai norėčiau kažkokios knygos, šiuo metu nėra. Stengiuos neišlaidauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 24, 16:02)
Deja, pirkt nieko nebuvo apart Coben, Marininos,  Grisham, Roberts doh.gif
swoon.gif
Atsakyti