Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Būtų visai įdomu pavartyti šią knygą : https://www.knygos.l...s/du-gyvenimai/
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 20, 08:43)
Būtų visai įdomu
Tinkamos apimties knyga biggrin.gif
Skaitau Ana Gavalda "Guodėja" Atvirai sakant,sunkiai įsikertu ax.gif
Atsakyti
Turėjau porą savaičių neskaitadienių, užtat labai geri filmadieniai buvo. Žiūrėjau filmus ir laukiau, kol grįš noras skaityti (esu pradėjusi "Klouną Šalimarą"). Grįžo, bet tik tada, kai nusipirkau dvi naujas knygas. smile.gif

Pirma- Michael Connelly "Juodoji dėžė"- detektyvas apie tai, kaip iš naujo tiriama dvidešimties metų senumo žmogžudystė. Negaliu peikti, nes nuobodu nebuvo, bet iš septynių skaitytų Connelly knygų šita man tikriausiai mažiausiai patiko. Buvo kažkur apie vidurį lyg ir azartas apėmęs, kai pradėjo byloj kai kas pamažu aiškėti, bet iki knygos galo jis neišsilaikė. Nors tikrai tai nėra prastas detektyvas, jei ką nors domina, skaityti jį ar ne, tačiau autorius yra parašęs ir geresnių.
Dar toks įdomus dalykas- kai išėjo "Juodoji dėžė" (2012 m.), nuo pirmos Connelly knygos pasirodymo irgi buvo praėję lygiai 20 metų.

Antra, kurią jau baiginėju (pradėjau priešpaskutinį apsakymą) ir manau, kad nuomonė jau nebesikeis- Sabaliauskaitės "Danielius Dalba ir kitos istorijos". Ironiška, nostalgiška, taikli, įdomi knyga. Man labai patinka.
Atsakyti
O aš šiandien pagaliau pasiėmiau į rankas pirmąją šių metų grožinį kūrinį - Elizabeth Bard ,,Pietūs Paryžiuje". Perskaičiau trečdalį. Iš to, ką anksčiau esu skaičiusi prancūziško, apie šią galiu pasakyti, kad ,,būna ir geriau", nors receptai tai labai gundantys. Žiūrėsim, kaip eisis toliau. ax.gif
Atsakyti
naujos knygos

nepamenu, ar žinojau, kad Literatūroj ir mene galima rasti naujų lnygų biuletenį, dalinuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 01 20, 22:47)

Antra, kurią jau baiginėju (pradėjau priešpaskutinį apsakymą) ir manau, kad nuomonė jau nebesikeis- Sabaliauskaitės "Danielius Dalba ir kitos istorijos". Ironiška, nostalgiška, taikli, įdomi knyga. Man labai patinka.

Patiko ir man, nors ne visus atpažinau. Dabar galvoju, gal visgi grįžt prie "Silva rerum" g.gif bet bibliotekoje neužtinku.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 21, 03:18)

Nė viena nesudomino, sprendžiant vien iš autorių pavardžių ir pavadinimų.
Nors nesupykčiau, jei kas duotų "Bitlus" paskaityti, iš aprašymo man pasirodė visai įdomi.
QUOTE(eliss @ 2014 01 21, 11:11)
Dabar galvoju, gal visgi grįžt prie "Silva rerum" g.gif bet bibliotekoje neužtinku.

Aš tai džiaugiuosi, kad pagaliau radau, kas man paskolins abi "Silva rerum", nebereikės ieškoti, kur pigiau gavus. Nors, prisipažinsiu, nepasakyčiau, kad baisiai jų trokštu, nė nežinau, kodėl, bet tikiuosi, kad pradėjus skaityti bus kitaip.

Nusipirkau šiandien iš Mxmos "Į tamsiausią kampą". Negalėjau nepirkti, kai visos taip išgyrėt, o kaina visai maža. Dabar net šiek tiek baisu, kad labai nenusivilčiau.
Atsakyti
Katilina, mane Žaliakalnis sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 21, 20:59)
Katilina, mane Žaliakalnis sudomino smile.gif

Kas čia per daiktas? g.gif
Ar aš kažką praleidau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 01 21, 20:10)
Kas čia per daiktas? g.gif
Ar aš kažką praleidau? smile.gif

oi, aš kažkaip kitaip vakar ŽAliakalnį atradau, tiksliau, nuo to biuletenio kažką žiūrėjau ir pamačiau Žaiakalnį. va
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 01 21, 19:50)
Negalėjau nepirkti, kai visos taip išgyrėt, o kaina visai maža. Dabar net šiek tiek baisu, kad labai nenusivilčiau.
Aš dėl to ir nepirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 01 21, 00:14)
O aš šiandien pagaliau pasiėmiau į rankas pirmąją šių metų grožinį kūrinį  - Elizabeth Bard ,,Pietūs Paryžiuje". Perskaičiau trečdalį. Iš to, ką anksčiau esu skaičiusi prancūziško, apie šią galiu pasakyti, kad ,,būna ir geriau", nors receptai tai labai gundantys. Žiūrėsim, kaip eisis toliau.  ax.gif

Antroji pusė kiek geresnė (siužeto prasme), nors man pasirodė per daug viskas ten gražu ir išdailinta, gyvenimo Paryžiuje minusams, nusivylimams ir pan. palikta labai mažai vietos, tik vietomis užsiminta, o norėjosi kiek daugiau pamatyti ir ,,blogosios" pusės. Bet skaitant apie maistą tai seilės tyso wub.gif

Dabar jau prie lovos pasidėjau J. Saramago ,,Kai mirtis nusišalina". bigsmile.gif
Atsakyti