nepažiūrėjau nuorodos
beje, ieškokit savo nuotraukų su knygomis, vyksta fotokonkursas Užburiantis knygų pasaulis. tik siekiant objektyvaus balsavimo negalima aptarinėti, pasisakyti, kad dalyvauji pati ar kita narė ir pan. - viskas taisyklėse surašyta.
QUOTE(muminukas @ 2014 01 17, 15:50)
eliss, o skaičiusi M. George Kleopatros memuarai? įdomiai parašyta, neperkrauta veikėjų ir istorinių faktų.
kada užtiksiu, pabandysiu.
QUOTE(Dorifore @ 2014 01 17, 16:33)
Juk 2014 metų Knygų iššūkis net nepaskelbtas
oh, nes pamačiau, kad yra atsiliepimų įkelta naujų.
QUOTE(muminukas @ 2014 01 17, 16:56)
beje, ieškokit savo nuotraukų su knygomis, vyksta fotokonkursas Užburiantis knygų pasaulis. tik siekiant objektyvaus balsavimo negalima aptarinėti, pasisakyti, kad dalyvauji pati ar kita narė ir pan. - viskas taisyklėse surašyta.
Jau pastebėjau, kad net ir šituose anonimiškuose konkursuose, nelabai gražių dalykų būna ir tai atmuša norą dalyvauti.
eliss, čia jau sąžinės reikalas. aš balsuoju išimtinai tik už patinkančias foto, o kitų nesužiūrėsi
Kleopatros memuarų senas leidimas - 2 knygos, balta ir oranžinė, jei bibliotekoj žiūrėsi.
Kleopatros memuarų senas leidimas - 2 knygos, balta ir oranžinė, jei bibliotekoj žiūrėsi.
vakar pažiūrėjau Saving Mr. Banks - apie P. Travers ir V. Disnėjaus bendradarbiavimą kuriant filmą apie Merė Popins. grįžusi paskaičiau apie P. Travers. ir dar kartą įsitikinau, kad nuostabų personažą sukūręs autorius gali būti nemielas žmogus...
dabar svarstau, bandyti lietuviškas M. Popins knygas susipirkti (dvi turiu iš sovietmečio) ar angliškas
dabar svarstau, bandyti lietuviškas M. Popins knygas susipirkti (dvi turiu iš sovietmečio) ar angliškas
QUOTE(Dorifore @ 2014 01 17, 16:33)
Juk 2014 metų Knygų iššūkis net nepaskelbtas Visa informacija ir atsiliepimai yra praeitų metų.
Praėjusių metų nugalėtojai jau seniai paskelbti ČIA
Praėjusių metų nugalėtojai jau seniai paskelbti ČIA
O kaip suprasti, kad man pavyko prisiregistruoti, įdėti atsiliepimą naują šių metų, o paskui nebepavyko įeiti ir rodo-jau greitai?
Dar netyčia įdėjau atsiliepimą ne toje vietoje, paskui tą patį įdėjau prie tinkamos knygos, bet to kito atsiliepimo neleido panaikint
Sveikos,
Jungiuosi tiesą sakant, vis paskaitinėju knyginius skyrelius, tik neprisiruošiu rašyti dažniau...
Naujuosius pradėjau su Syrie James "Slapti Šarlotės Brontės dienoraščiai", nebuvo labai ypatinga, bet kadangi labai patinka Džeinė Eir, Puikybė ir prietarai ir pan. knygos, tai negalėjau neperskaityti Rezervavau bibliotekoje "Dingę Jane Austen memuarai".
Šiuo metu skaitau, tiksliau ryte ryju Elif Shafak "Keturiasdešimt meilės taisyklių" ir Radhanatha Svamis "Kelionė namo. Amerikiečio jogo autobiografija" pakaitomis tiesa, dar keletas knygų el. skaityklėje ir viena nerimta iš bibliotekos (Keturių valandų darbo savaitė), kai jau visai nebėra jėgų prieš miegą, o skaityti vis tiek norisi
tikiuos, mažinsiu savo neskaitytų 'naminių' knygų sąrašą ir pagaliau tvarkingai skaitysiu tik po vieną ar dvi knygas, nes dabar būna, kad norisi ir tos, ir anos, ir šitos..
Jungiuosi tiesą sakant, vis paskaitinėju knyginius skyrelius, tik neprisiruošiu rašyti dažniau...
Naujuosius pradėjau su Syrie James "Slapti Šarlotės Brontės dienoraščiai", nebuvo labai ypatinga, bet kadangi labai patinka Džeinė Eir, Puikybė ir prietarai ir pan. knygos, tai negalėjau neperskaityti Rezervavau bibliotekoje "Dingę Jane Austen memuarai".
Šiuo metu skaitau, tiksliau ryte ryju Elif Shafak "Keturiasdešimt meilės taisyklių" ir Radhanatha Svamis "Kelionė namo. Amerikiečio jogo autobiografija" pakaitomis tiesa, dar keletas knygų el. skaityklėje ir viena nerimta iš bibliotekos (Keturių valandų darbo savaitė), kai jau visai nebėra jėgų prieš miegą, o skaityti vis tiek norisi
tikiuos, mažinsiu savo neskaitytų 'naminių' knygų sąrašą ir pagaliau tvarkingai skaitysiu tik po vieną ar dvi knygas, nes dabar būna, kad norisi ir tos, ir anos, ir šitos..
Sveikos O aš šiuos metus pradėjau su D. Kajoko "Ežeras ir kiti jį lydintys asmenys". Gražus ir paslaptingas tas Kajoko pasaulis
QUOTE(kiršė @ 2014 01 18, 22:35)
Sveikos O aš šiuos metus pradėjau su D. Kajoko "Ežeras ir kiti jį lydintys asmenys". Gražus ir paslaptingas tas Kajoko pasaulis
O man nesiskaitė... pradžia nieko pasirodė, bet paskui kažkaip neįtikinamai rutuliojosi, net neįpusėjau
Tuoj sužinosiu Hobito pabaigą. Bet ten tokia pasakėlė, paslaptis man toks jo pasaulinis populiarumas
Sveikos, gal kuri Jūsų perksiatėte knygą "Pirmykstė moteris, mamutų medžiotojai" ir galėtų perleisti? Perskaičiau pirmas dvi ir vis tik smalsumas sako skaityti toliau, nors nėra kažko ten ypatingo.. Taigi, mielai priglausčiau
Pagaliau užverčiau paskutinį J.Gintvainytės "Alyvos meluoja tik kartais' puslapį. Nesakyčiau, kad labai patiko, skaitėsi gana lengvai nors ir lėtai.
Dabar "eilėje" C.Cookson "Mergiotė".
Dabar "eilėje" C.Cookson "Mergiotė".
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 01 18, 22:18)
O kaip suprasti, kad man pavyko prisiregistruoti, įdėti atsiliepimą naują šių metų, o paskui nebepavyko įeiti ir rodo-jau greitai?
Dar netyčia įdėjau atsiliepimą ne toje vietoje, paskui tą patį įdėjau prie tinkamos knygos, bet to kito atsiliepimo neleido panaikint
O kam Jūs kėlėt atsiliepimą, kai projektas jau baigtas? Nei prie praėjusių metų nepridėsi, nei prie šių, nes dar nepaskelbtas. Puslapis buvo tvarkomas, ruošiamas šiems metams, bet kai pamačiau, kad yra žmonių, kurie registruojasi ir rašo atsiliepimus, tada uždarėm jį, kol pasidės viskas oficialiai.
QUOTE(Dorifore @ 2014 01 19, 19:31)
O kam Jūs kėlėt atsiliepimą, kai projektas jau baigtas? Nei prie praėjusių metų nepridėsi, nei prie šių, nes dar nepaskelbtas. Puslapis buvo tvarkomas, ruošiamas šiems metams, bet kai pamačiau, kad yra žmonių, kurie registruojasi ir rašo atsiliepimus, tada uždarėm jį, kol pasidės viskas oficialiai.
Aš pirmąkart dalyvauju, nežinojau, nebuvo informacijos, leido užsiregistruot šiems metams. Kaip man dabar elgtis reikės? Išliks tas mano knygų sąrašas šiems metams?