Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(Dorifore @ 2014 01 14, 21:18)
Pagaliau, jau keletą metų rašiau leidykloms, kad perleistų šią knygą. Dabar pamačiau Jotema anonsuose  thumbup.gif  wub.gif

http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=636

Ir T. Gerritsen nauja knyga "Išlikusieji" pasirodys  thumbup.gif

http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=633

Smagu,kad T .Gerritsen nauja knyga bus,senokai S .Brown kazka naujo buvo isledus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2014 01 14, 21:14)
ale ar nebus su kokia potekste padovanojes  biggrin.gif

Iš pradžių ir man taip pasirodė, bet paskui pasakė, kad manė, jog tai meilės romanas doh.gif , o ne romanas apie sužalotos psichikos sadomazochistą ir seksą, seksą ir dar kartą seksą biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kažko tai sunkokai skaitosi man S. Schiff "Kleopatra", gal dėl to, kad skaitau prieš miegą, jau po darbų nuvargintom smegenim, tai vakar papuolė man į rankas I. Simonaitytės "Pikčiurnienė". Tai - tikras relaksas, graži kalba, puikūs charakteriai, labai tiko prieš miegą.
Atsakyti
Taip ir likau nesupratus doh.gif Sakau, pažiūrėsiu, gal vėl dalyvausiu knygų iššūky. Bet dar tik sausio 17, o jau yra tokių, kur visas 14 knygų perskaitę. Gryna nesąmonė doh.gif nebent ten likę iš praeitų metų.
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(eliss @ 2014 01 17, 12:53)
Taip ir likau nesupratus doh.gif Sakau, pažiūrėsiu, gal vėl dalyvausiu knygų iššūky. Bet dar tik sausio 17, o jau yra tokių, kur visas 14 knygų perskaitę. Gryna nesąmonė doh.gif nebent ten likę iš praeitų metų.

O kur Tu čia žiūri? Knygų klube?

Aš tai susirašiau sau asmeninį knygų iššūkį iš 12 senų nuosavų knygų, niekur turbūt nedalyvausiu, bet tiesiog norėčiau šiek tiek susimažinti neskaitytų nuosavų senų knygų, po to žiūrėsiu, jei knyga bus verta - pasiliksiu, jei ne - nešiu priduot į biblioteką
Atsakyti
Čia .

Bet , turbūt, 14 neskaitytų knygų neturėčiau. Tempiu iš bibliotekos, parsinešiau vakar kelis talmudus, apie mafiją ir apie Troją. Paėmiau Trollope "Kita šeima" skaityt, sunkiai sekas susikaupt. Visų išgirtą "Kleopatrą" bandžiau, negaliu taip įtempt smegenų, daug informacijos, neveikia galva man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 17, 13:06)
Čia .

Bet , turbūt, 14 neskaitytų knygų neturėčiau. Tempiu iš bibliotekos, parsinešiau vakar kelis talmudus, apie mafiją ir apie Troją. Paėmiau Trollope "Kita šeima" skaityt, sunkiai sekas  susikaupt. Visų išgirtą "Kleopatrą" bandžiau, negaliu taip įtempt smegenų, daug informacijos, neveikia galva man verysad.gif

eliss, o skaičiusi M. George Kleopatros memuarai? įdomiai parašyta, neperkrauta veikėjų ir istorinių faktų.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 17, 14:06)
Čia .

Bet , turbūt, 14 neskaitytų knygų neturėčiau. Tempiu iš bibliotekos, parsinešiau vakar kelis talmudus, apie mafiją ir apie Troją. Paėmiau Trollope "Kita šeima" skaityt, sunkiai sekas  susikaupt. Visų išgirtą "Kleopatrą" bandžiau, negaliu taip įtempt smegenų, daug informacijos, neveikia galva man verysad.gif

kaip suprantu, ten gal dar tik tvarko puslapį, nes apart to, kad ženkliuke 2014-ieji metai ir kad yra keletas šių metų atsiliepimų, dalyviai su perskaitytom knygom - dar iš anų metų mirksiukas.gif
Beje, dabar atsiverčiau, kur taisyklės, tai ten parašyta, kad Registracija vyks visus metus. Atsiliepimus bus galima rašyti nuo 2014 m. vasario 1d.. Visos taisyklės čia

O man jau sesija beveik į pabaigą, tai dar tik ,,Kodėl gražiems gimsta mergaitės" perskaitysiu, o jau po to galėsiu ir pirmąją šių metų grožinę knygą į rankas imti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 17 sausio 2014 - 14:58
o paskelbtas koks nors pernai metų laimėtojas? kas jam iš to? neradau info unsure.gif

šiaip natūralu, kad žmonės kraunasi perskaitytas knygas į lentynas, dėl to ir gaunasi tuoj pat "įveikti" iššūkiai. tiesiog iššūkiui reikėjo daryti atskirą lentyną, kuri galbūt būtų tvirtinama svetainės atsakingo darbuotojo, ar pan.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 01 17, 12:53)

Juk 2014 metų Knygų iššūkis net nepaskelbtas ax.gif Visa informacija ir atsiliepimai yra praeitų metų.

QUOTE(muminukas @ 2014 01 17, 15:25)
o paskelbtas koks nors pernai metų laimėtojas? kas jam iš to? neradau info  unsure.gif

Praėjusių metų nugalėtojai jau seniai paskelbti ČIA
Atsakyti
Dorifore, tavuosius vakar mačiau smile.gif bet eliss, kaip supratau, apie Knygų klubą kalba, kaip ir aš.

http://www.knyguklub...count_challenge

ar kas nors turit ir skaitėt Drėmos Dingęs Vilnius? planuoju užsisakyti, tik galvoju, gal luktelti VKM, gal dar geresnė kaina bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 17, 15:43)
Dorifore, tavuosius vakar mačiau smile.gif bet eliss, kaip supratau, apie Knygų klubą kalba, kaip ir aš.

eliss apie mano kalbėjo, kadangi reikia perskaityti 14 knygų ir dar mano nuorodą įkėlė smile.gif Juk KK galima kiek nori knygų perskaityt.

"Knygų iššūkis" šiuo metu yra tvarkomas ir greitu metu bus paskelbta visa informacija, kuomet visi norintys galės registruotis.
Atsakyti