Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Sveikutės smile.gif

labai norėčiau įsijungti į Jūsų gretas smile.gif Nuo pat vaikystės esu knygomanė biggrin.gif
Tai štai, prieš pat Kalėdas prisipirkau patogupirkti.lt knygų iki 10 Lt. Paskutinė perskaityta "Mylėti kunigą arba ave Vita". Perskaičius daugiau nei pusę knygos, kilo klausimas, o kurgi kunigas? Galima sakyti paskutiniuose 20 psl. kunigas atsirado. Knyga lietuvių autorės, įspūdžio jokio nepadarė. Iš tikrųjų labai sutrikdė mane pats rašymo stilius, idealizuota meilė bei santykiai. Perskaičius apie pusę knygos, susidarė įspūdis, kad taip gerai niekada nebūna biggrin.gif pasirodo buvau teisi ir visi "smagumai" prasidėjo vėlesniuose šios knygos puslapiuose.

Na, o šiuo metu esu pradėjusi 50 tamsesnių atspalvių, pirmoji knyga nepadarė didelio įspūdžio, perskaičiau tik dėl smalsumo ir noro sužinoti, kodėl gi tos paauglės taip baisiai dėl jos seilėjasi. Na, o kadangi per Kalėdas gavau ir 2-ąją dalį, teks ir ją perskaityti. Labai nemėgstu turėti neskaitytų knygų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2014 01 13, 00:03)
Su kokia knyga pradėjot naujus metus?  ax.gif
Aš šiuo metu esu pradėjusi kokias penkias knygas  biggrin.gif  doh.gif Visas paskaitinėju po truputį, bet jau sakiau reikia po vieną užbaigt ir tik tada imti kitą.

Mano bruožas smile.gif Aš jau yda laikau jį ir stengiuosi išgyvendinti smile.gif

Perskaičiau šiaip metais tris knygas (viena grožinė,kitos religinio pobūdžio), dabar skaitau Bukowskio "Arklienos kumpį", patinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nežinau ar čia papuoliau, bet gal kuri nors gali pasiūlyti knygą kurią galėčiau rasti pdf formatu gerą meilės romaną?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2014 01 12, 23:03)
Su kokia knyga pradėjot naujus metus?  ax.gif
Aš šiuo metu esu pradėjusi kokias penkias knygas  biggrin.gif  doh.gif Visas paskaitinėju po truputį, bet jau sakiau reikia po vieną užbaigt ir tik tada imti kitą.

šiaip metais perskaitytos:
Š. Brontė "Džeinė Eir"
M.Burges "Prisukamas apelsinas"
po jos buvo E. Liegutė "Dešimtokai"
taip pat perklausyta K. Kizis "Skrydis virš gegutės lizdo"
pastaroji man labiausiai patiko. kažkaip paskutiniu metu pasidariau išranki knygoms. nebejaučiu tokio gero jausmo, kaip kad perskaičius gerą knygą...
Atsakyti
QUOTE(perfect_lie @ 2014 01 13, 19:31)
Sveikutės smile.gif

Na, o šiuo metu esu pradėjusi 50 tamsesnių atspalvių, pirmoji knyga nepadarė didelio įspūdžio, perskaičiau tik dėl smalsumo ir noro sužinoti, kodėl gi tos paauglės taip baisiai dėl jos seilėjasi. Na, o kadangi per Kalėdas gavau ir 2-ąją dalį, teks ir ją perskaityti. Labai nemėgstu turėti neskaitytų knygų biggrin.gif

As buvau pradejus skaityti tuos atspalvius, bet ipusejus - knyga pavoge biggrin.gif - Ir labai gerai, bo nezinau ar buciau uzbaigus rolleyes.gif. Neverta mano brangaus laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 13 sausio 2014 - 21:34
QUOTE(Romy @ 2014 01 13, 22:32)
As buvau pradejus skaityti tuos atspalvius, bet ipusejus  - knyga pavoge  biggrin.gif - Ir labai gerai, bo nezinau ar buciau uzbaigus  rolleyes.gif. Neverta mano brangaus laiko  biggrin.gif

Na, Jums labai palankei susiklostė situacija biggrin.gif Knygą vis dar skaitau, tačiau galiu pasakyti, kad tokią didelę banalybę esu mačiusi jau labai seniai smile.gif Turiu prisirinkusi tikrai puikių knygų, tačiau ši, neskaitoma knyga, man net akis pradėjo badyti, tad teko aimti į rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perfect_lie @ 2014 01 14, 12:37)
Na, Jums labai palankei susiklostė situacija biggrin.gif Knygą vis dar skaitau, tačiau galiu pasakyti, kad tokią didelę banalybę esu mačiusi jau labai seniai smile.gif Turiu prisirinkusi tikrai puikių knygų, tačiau ši, neskaitoma knyga, man net akis pradėjo badyti, tad teko aimti į rankas biggrin.gif

g.gif Kam skaityt, jei nepatinka? g.gif
Atsakyti
Pažiūrėjom savaitgalį Hobitą, dabar skaitau. Vaikystėj nepatiko, dabar po filmo visai nieko ir įžvelgiu tai, ko vaikystėj nemačiau.

Su Nilsu sunkokai, bet teks skaityti, kad vaiko nenuvilčiau, jam pati pačiausia kol kas.

Angelopolį vakar angliškai pavarčiau, uf, reiks žodyno..
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 14, 16:20)
g.gif Kam skaityt, jei nepatinka? g.gif

Negaliu neskaityti, nes vaikinas padovanojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perfect_lie @ 2014 01 14, 20:03)

Aaaa... su tom dovanom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perfect_lie @ 2014 01 14, 21:03)

ale ar nebus su kokia potekste padovanojes biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau, jau keletą metų rašiau leidykloms, kad perleistų šią knygą. Dabar pamačiau Jotema anonsuose thumbup.gif wub.gif

http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=636

Ir T. Gerritsen nauja knyga "Išlikusieji" pasirodys thumbup.gif

http://www.jotema.lt...ew?pid=1&id=633
Atsakyti