Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(Matematikė su knyga @ 2014 01 07, 21:58)
Ačiū. O iš Mažvydo galima pasiimti namo? Kažkur skaičiau, kad ne... Galima ta pačia abonento kortele naudotis? rolleyes.gif

Deja, negalima pasiimti, aha, su ta pačia visose bibliotekose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matematikė su knyga @ 2014 01 07, 20:22)
Sveikos, skaitytojos,

Gal su kvailu klausimu ir ne į temą, bet esu nevietinė Vilniuj, tai daug neišmanau, kokiose bibliotekose galima knygų pasiimti, kur daugiausiai pasirinkimas. Imuosi kolkas tik iš Mickevičiaus, bet ten dažnai nėra tų knygų, kurių noriu, vis paimtos, ir šiaip galvoju, gal kokia didesnė biblioteka yra, kur Jūs renkatės knygas? Ačiū smile.gif

Kai bibliotekoje nėra norimų knygų, labai padeda galimybė jas užsisakyti wink.gif per šią sistemą: LIBIS
Na, nebent knygos reikia čia ir dabar.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2014 01 08, 00:49)
Kai bibliotekoje nėra norimų knygų, labai padeda galimybė jas užsisakyti wink.gif per šią sistemą: LIBIS
Na, nebent knygos reikia čia ir dabar.

Mickevičiaus bibliotekoje užsirezervuoti ar užsisakyti knygų negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 07, 00:16)
Tai dar tyto alboj paklsausk, ar Trussoni Angelopolį

Turiu blogų naujienų, antros dalies neleis, nes pirma nepasiteisino verysad.gif unsure.gif

Aš jau grįžau iš Vilniaus, aplankiau daug leidyklų, gavau 15 knygų dovanų, 3 nusipirkau pati biggrin.gif

Nekokių naujienų turiu ir dėl KM svečių, sakė šiemet kažkokie nesėkmingi metai su rašytojais:

Vaga - iš užsienio sakė nieko nekvies, bus tik lietuvių, Vaiva Rykštaitė, jei gerai pamenu.
Baltos lankos - H. Murakami vėl atšaukė savo atvykymą.
Sofoklis - užsienio nebus, tik G. Drukteinis.
Tyto Alba - turėjo būti J. Katzenbach ir M. Stepnova, bet abu jau atšaukė dėl asmeninių priežasčių. Bus M. Brooks, A. Šliogeris, E. Aleksandravičius.

Tikėkimės, kad AL pavyko kažką pakviesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 09 sausio 2014 - 20:48
na, negali kasmet būti vis geriau ir geriau ax.gif iš kitos pusės - įdomūs ir lietuvių autoriai.

na, teks Angelopolį kažkaip angliškai įveikti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2014 01 04, 15:36)
Labas,skaitau beveik tik vien detektyvus,bet gal kas ziurti seriala Dautono abatija,kazka panasaus noreciau paskaityti  4u.gif

Labas, esi skaiciusi Tess Gerritsen knygas? Man jos knygos labai patinka, tokios medicininio detektyvinio pobudzio smile.gif Perskaiciau visas, verstas i lietuviu kalba ax.gif Bet is visu, ko gero, didziausia ispudi paliko "Chirurgas", "Gravitacija" ir "Kaulu sodas".

Taip pat patiko David Baldacci "Lemtinga Akimirka", "Zaidimas su laiku", K. Neville "Astuoni", Anne Rice "Mumija, arba Ramzis Prakeiktasis".

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 01 10)
na, teks Angelopolį kažkaip angliškai įveikti mastau.gif

Arba pasiūlyti pasidomėti kitoms leidykloms cool.gif
Aš rašiau kažkada į "Mūsų knyga" dėl "Signės istorijos" (trilogijos), nes jau MK buvo išleidus dvi dalis, o trečios niekaip nesulaukt..Parašė, kad neapsimoka, planuose nėra ir t.t.
Valio - pernai trečiąją dalį išleido "Versus aureus", ir nemanau, jog labai pralošė. Kas skaitė pirmas dvi dalis ir patiko, tas nusipirks ir trečiąją.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 01 10, 09:46)
Arba pasiūlyti pasidomėti kitoms leidykloms cool.gif
Aš rašiau kažkada į "Mūsų knyga" dėl "Signės istorijos" (trilogijos), nes jau MK buvo išleidus dvi dalis, o trečios niekaip nesulaukt..Parašė, kad neapsimoka, planuose nėra ir t.t.
Valio - pernai trečiąją dalį išleido "Versus aureus", ir nemanau, jog labai pralošė. Kas skaitė pirmas dvi dalis ir patiko, tas nusipirks ir trečiąją.

na, naudingiau būtų originalą skaityti, pažiūrėsiu, ar jau čia turi bibliotekos.

man su Jo Nesbo taip buvo . LRS leidykla atsakė, kad nepasiteisino, neapsimoka ir pan., o dabar kita leidykla sėkmingai leidžia thumbup.gif

mano subjektyvi nuomonė apie Tyto albą - kažko jiems su reklama trūksta ir be reikalo neina į elektronines knygas, kažkada per radiją vadovė kalbėjo, kad daugmaž elektroninių rinka nedomina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukas007 @ 2014 01 10, 09:09)
Labas, esi skaiciusi Tess Gerritsen knygas? Man jos knygos labai patinka, tokios medicininio detektyvinio pobudzio smile.gif Perskaiciau visas, verstas i lietuviu kalba  ax.gif  Bet is visu, ko gero, didziausia ispudi paliko "Chirurgas", "Gravitacija" ir "Kaulu sodas".

Taip pat patiko David Baldacci "Lemtinga Akimirka", "Zaidimas su laiku", K. Neville "Astuoni", Anne Rice "Mumija, arba Ramzis Prakeiktasis".

Taip ,T.Gerritsen visas esu perskaiciusi,taip pat ir Sandros Brown smile.gif
Kitu paminetu kaip ir nesu skaiciusi ,pasizvalgysiu ,aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nugis perskaičiau "Tamsesnius" -nebuvo labai baisu ax.gif Vakar pradėjau H.Coben "Sučiuptas" thumbup.gif
Atsakyti
Apie senus dvarus ar pilis, keliu kartu seimos istorijas raso Kate Morton, Lucinda Riley. Downton Abbey gerbejai turetu patikt smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

gal yra skaiciusiu Gillian Flynn Dingusi?
Atsakyti